Arama sonuçları: *

• Users: Fadıl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

İPhone 13 sigara dumanı ve sıcaklığından etkilenir mi

Sigara içiyordum bitmesine biraz kalmıştı o sıra telefonu tuttugum elime aynı zamanda sigarayıda aldım arka kameraya denk gelecek şekilde dumanına baya maruz kaldı ve sigaraya temas etti mi bilmiyorum herhangi bir leke felan görünmüyor ama telefonum beyaz ve kamera modülünün olduğu yer sararır...
  2. F

İPhone 13 ısınınca ekran donuyor

Arkadaşım iki gün önce telefonumu aldı yanlış yere bastığı için telefon sonuç vermiyordu oda sonuç vermeyince tırnaklarıyla pat diye ekrana bi kaç defa vurdu (ekran koruyucum var) ama ondan sonra akşam instagrama girdim paylaşım yapacaktım telefonum baya ısındı sonra donmaya başladı başta komple...
  3. F

İPhone 13 şarj ederken çok ısınıyor normal mi ?

Şarjdayken %20-%80 arasında çok felaket ısınıyor sonra soğumaya başlıyor önceden bu kadar ısınmıyordu . 4 gün önce telefonun pil kısmına baktığımda iPhone sıcaklığı nedeniyle şarj etme beklemedeydi diye bir uyarı yazıyor ve bu 4 gündür yazıyor bu 4 gün içinde de pil sağlığım da ani düşüşler oldu...
  4. F

İPhone 13 pil sağlığı

Telefonu 7 ay oldu alalı ve 4. Ayda pil sağlığı 99 A düştü 7. aya kadar sabit kaldi 7. Ayda ise 1 hafta içinde 96 ya kadar düştü bu normal mi ?
  5. F

İPhone 13 pil sağlığı ani düşüş

2 gün önce pil sağlığı 99 dan 98 e düştü bugün de 97 ye düştü bu saçma düşüş neden oldu anlam veremiyorum oyun oynamıyorum asla ama telefon çok ısınıyor gün içerisinde
  6. F

İPhone 13 arka kamera ve ekran zarar görmüş müdür ?

Telefonu 1 saat boyunca güneşte unutmuşum arka kameraya ful güneş tam dik açıdan çarpmış sonra gölgeye indirdim ekran görünecek şekilde bu sefer orada güneş olmuş yani ekranda baya güneşe maruz kalmış bu telefonuma zarar verir mi kameram bozulur mu zamanla ?
  7. F

İPhone 13 arka kamera darbe aldı

İPhone 13 arka kameraya kasıtlı bir şekilde yumruk atıldı kameram ve ya çevresi zarar görmüş müdür dıştan bakınca bişey yok gibi görünüyor ama darbe etkisiyle iç kısımdan bi hasar almış mıdır ?
  8. F

İPhone 13 su döküldü

Arka kısma komple su döküldü kamera flash ıslandı şarj soketine de geldi bişey olur mu ?
  9. F

İPhone 13 arka kameram zarar görmüş müdür ?

Arka kamera koruyucumu çıkarmaya çalışırken koruyucunun metali çıktı ortaki koruyucu kısım ise kamera üzerinde kaldı tırnağımla kazıyıp çıkarmak zorunda kaldım kameram zarar görmüşmüdür ?
  10. F

Ekran koruyucunun kalitesiz olduğu nerden anlaşılır ?

Media markttan ekran koruyucu taktırdım 800 liraydı fakat taktırdığım günden beri ekranımda renk saçılması mevcut özellikle görüntülü konuşurken ekran mürekkep dağıtır gibi renk geçişleri oluyor. Bu ekran koruyucu kalitesiz mi ? Ekranıma zarar verir mi ?
  11. F

İPhone 13 darbe sonucu hasar oluşur mu

Sevgilim telefonumu kurcalamak için aldı. O sıra elinden almaya çalıştım o çekti ben tutup çektim ikimiz de baskı uyguladık bayağı. O sıra duvara da çarptı. Ses ve home tuşuda çekiştirirken baskı uyguladı .Sonra telefonu aldım şarja taktım ve açmaya çalıştım ekran açılmadı. Birkaç denemeden...
  12. F

İphonelerin ekranı hassas mı ?

İPhone 13 kullanıyorum telefoncu ekran korumayı taktı ve düzeltmek için tekrar çıkarmaya çalıştı çıkmayınca zorladı baya ekranım hasar almış mıdır diye korktum öyle zorladı ki bi an telefonu kıracak sandım .
  13. F

İPhone 13 sarı ekran sorunu

Ekran koruyucuyu değiştirdim adam taktı ve oluşan kabarcıkları yok etmek için tekrar kaldırmaya çalıştı fakat koruyucu kalkmadı zorladı baya sonra düzeltti verdi fakat ekranım sarı görünüyor ekran koruyucu yüzünden mi yoksa ekranım mı zarar görmüş sizce
  14. F

İPhone 13 pil sağlığı

İPhone 13 ün 3.5 ay da pil sağliğinin %99 A düşmesi normal mi ?
  15. F

İPhone 13 ekran koruma camı

iPhone 13 kullanıyorum ekran koruyucuyu sürekli değiştirmek ekrana zarar verir mi ? Ayda bir değiştiriyorum. Bugün de değiştirdim fakat adam bir cam taktı ekran içten hafif nemli ve parmak izli kalmış sinir oldum ekran koruyucuyu çıkarmaya çalıştı çıkmadı baya bi zorladı tırnağıyla felan ana...
  16. F

İPhone 13 ekranım darbe aldı

Bugün sivri ve biraz büyük bir demir sert bir şekilde telefonumun ekranına çarptı biraz inceledim ve çizik fark ettim koruyucu çizilmiş ama ekranda çizik yok fakat o kadar sert çarptı ki telefonda bir hasara neden olmuş müdür ya da sonradan bir sıkıntı çıkar mı acaba :(
Geri