Arama sonuçları: *

• Users: Heraklios
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Battlefield 6' ya Sistemim Yetiyor Mu?

Herkese merhaba Battlefield 6' nın sistem gereksinimleri açıklandı, acaba sistemim oyunu oynamaya yeter mi? Kaç FPS alırım ortalama? Çok ısınır mı diye size sistemimi söylesem bana bilgi verir misiniz. çünkü çok anlamıyorum sistemlerden oyunların kaldırıp kaldırmadığından. Sistemim...
  2. H

Yeni Shaman King manga serisi toplam kaç cilt?

Merhaba, 2021 yılında yeniden animesi yapılan shaman king serisinin adaptasyonu olan, yeni yapılmış orijinal manga serisi toplam kaç ciltten oluşuyor ve bizim ülkede bu yeni manga serisinin mangasının güncel olarak kaç adet cildinin çevirisi yapıldı? lütfen bilen arkadaşlar söyleyebilir mi merak...
  3. H

GTX1650 / RYZEN 5 5500U / 16 GB RAM Sistemli Laptopa Eski GTA 5 Sürümü Önerin

Merhaba konu başlıktanda anlaşılacağı üzere, sistemim yazıyor yukarıda laptop kullanıyorum ve yeni GTA V sürümleri Pc' mi desteklemiyor. sizden ricam bilginiz var ise sistemim için eski ama en güncel kaldıracak olan GTA 5 sürümü indirebileceğim bir site linki veya indirme linki verir misiniz...
  4. H

Fitgirl'den İndirilen GTA 5 Dosyalarının Kurulumunu Harddiske Yükleyebilir Miyim?

Herkese merhaba, fitgirl'den indireceğim gta 5 part dosyalarını toplu halde tek klasöre ekledikten sonra setuptan kurulumunu harici harddiske yapıp, kursam kurulum hata verir mi yoksa harddisk'e yükler mi? daha önce deneyen var mı bu yöntemi? bir sorun yaşamak istemiyorum çünkü boş yere. hata...
Geri