Arama sonuçları: *

• Users: efe911
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. efe911

Mönitör Masa Televizyon Arkasına Işıklandırma Önerisi

Arkadaşlar söylediğim cihazların arkasına aydınlatma olarak ne alabilirim ailecek loş ışık seviyoruz öneri link bekliyorum
  2. efe911

Sarı siteden yd iphone alan var mı?

Arkadaşlar sıfır 15 fiyatlarına hatta daha düşük rakamlara 17 ve 17 serisi telefonlar var sarı sitede bunlar güvenilinir mi?
  3. efe911

Hangi İphone'u Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar şuan 13 kullanıyorum 128gb kasa sarj giriş yeri hariç değişensiz pil 80 yeni bir telefona geçeyim diyorum YD model mi yükseltiyim 16 ve 17 çeşitlerinden yoksa TR 15 mi almalıyım veya farklı bir fikri olan var mıdır? İKİNCİ EL TEMİZ TELEFONDA TERCİH EDEBİLİRİM
  4. efe911

YD Telefonu Alınır mı?

Arkadaşlar 50K ya 17pro görüyorum sarı sitede 13 kullanıcısıyım sizce geçiş yapılır mı yurt dışı cıhazına ilerde para biriktirip imei kaydı yaptırabilirim yoksa bu fiyatlara tr 15 mi tercih edilmeli veya biraz daha düşerek yd 16pro mu?
  5. efe911

Çözüldü✓ Amazondan işlemci alacağım GARANTİ VAR MI?

Arkadaşlar amazon üzerinden dfs bilgisayar diye bir mağazadan R5 5600 almayı düşünüyorum dahah önce alan var mıdır tecrübesini paylaşabilecek ve prime kargo ile mi almalıyım alacaksam.
  6. efe911

Enermax MaxPro iii Neden D Tier?

Arkadaşlar Enermax MaxPro iii nin neden D tier oldugunu biri aciklayabilir mi sadece diyot köprüsünün ısınmasından dolayı mı yoksa iç bileşenleri atıyorum Green Ged’e göre kalitesiz mi teşekkürler
  7. efe911

Green vs MSI Psu Tercihi

Arkadaşlar merhaba son durumda iki seçenek arasındayım habgisini tercih etmeliyim C tierde Green Ged 600W 80+ 2299TL Green GP600A- Ged Power Supply Pc Güç Kaynağı (5yıl Garanti) https://app.hb.biz/tGTbIPogfIrh A650BN 650 80+ 3000TL https://amzn.eu/d/04xdo4mz PAZARAMA adlı uygulamadan 700W lık...
  8. efe911

Pazaramadan sipariş verdim ne zaman kargolanır?

Arkadaşlar PAZARAMA sitesinden aşağıdaki power supply i satın aldım 4 martta hala satıcı tarafından sipariş hazırlanıyor kısmına geçmedi satıcı Green Bilgisayar burda ürün satılırken kendi web sitelerine girince hata veriyor ne yapmalıyım beklemelimiyim? [H3...
  9. efe911

Çözüldü✓ Hangi PSU tercih edilmeli

R5 5600 RX 6600 lü sistem için psu update yapacağım dandirik bir power boost 500W (384W) psu m var şuan kasayla hazır gelen fazla bütcem yok ne önerirsiniz ?
  10. efe911

2000 TL Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar selam malum video sayesinde sistem toplama cabasina girdim rx570 4gb ile rx480 8gb arasinda vram harici cok bir fark varmi 1500 civarina rx570 almak mantikli mi
Geri