Arama sonuçları: *

• Users: metezqq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Mavi Ekran Bilgisayar ilk açılışta mavi ekran hatası veriyor

Arkadaşlar merhaba, 3 gün önce yeni aldığım hazır sistemim elime ulaştı ve kurulumu tamamladım. BIOS'unu güncelledim, Windows 11 kurulumu yaptım, ondan sonra sürücüleri güncelledim. Ancak bilgisayarı uyandıktan sonra açmak istediğimde, ilk önce ASUS yazısı geliyor, sonra bir mavi ekran verip 2-3...
  2. M

Hazır sistem alındıktan sonra yapılması gerekenler?

Arkadaşlar merhaba, bugün hazır sistem satın aldım. Haftaya kadar elimde olmasını bekliyorum ama bu sistem benim ilk masaüstü deneyimim olacak ve ben bilgisayar geldiğinde tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Kurduktan sonra açıp direkt Windows kurmadan önce ilk önce son sürüm BIOS güncellemeyi...
  3. M

İtopyadan alınan hazır sisteme bios güncellemesi yaparlar mı ?

itopya üzerinden hazır sistem alıcamda bios güncellemeye çok çekiniyorum sürekli elektrik kesintisi yaşanan biyerde yaşadığım için anakartın çöp olmasından korkuyorum rica etsem biosu benim için göndermeden son sürüme güncellerler mi ?
  4. M

Yardım 5000-6000 TL Monitör Önerisi

1920x1080 çözünürlükte kullanacağım asansörü ve hoparlörü bulunan bir monitör arayışındayım. Hz değeri en az 165 olsun. 24'' olursa iyi olur, 27'' çok büyük geliyor. IPS ve VA çok fark ediyor mu onu da açıklarsanız sevinirim hiçbir fikrim yok.
  5. M

GIGABYTE H610M H V2 5600MHz DDR5 anakart kötü mü?

arkadaşlar merhaba konu başlığındaki anakart hakkında bir kaç kişiden işlemciyi tam gücünde çalıştıramıyo gibi söylemler aldım i5-12400f işlemcim var bu söylenti doğru mudur ? ona göre anakart değiştiricem yanıt verirseniz sevinirim iyi günler.
  6. M

Intel i5-12400f - rtx 4060 hazır sistem alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, bir süredir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyordum ve araştırıyordum. Araştırmalarım sonunda aşağıda bıraktığım linkteki kasayı almaya karar verdim. Ek olarak da SSD yükseltmesi ve kule tipi soğutucu ekledim. Ama yine de sizin yorumlarınızı merak ettiğim için bu konuyu...
Geri