Arama sonuçları: *

• Users: cawN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cawN

FACEIT hesap silme sonrası yeni hesap açılabilir mi?

Arkadaşlar merhaba FACEIT hesabımı silmek istiyorum ve şu anki aktif kullandığım hesabıma bağlamak istiyorum hesabımı ama eski hesabım da kimlik ile doğrulama yapmıştım tekrar hesap açtığım da kimlik ile doğrulama yapma şansım var mı acaba?
  2. cawN

Kasa fanları dönüyor ama RGB ışık yanmıyor

Dostlar selam, başlıkta da belirttiğim gibi kasa fanlarım çalışıyor ama RGB ışıkları yanmıyor. Sebebi ne olabilir?
  3. cawN

Amd Ryzeen İşlemci Önerisi

arkadaşlar selam ekran kartım 4060 ve şuan ki işlemcim 5 5500 daha yüksek fps almak için yükseltmek istiyorum aklım da ryzen 5 9600 var ya da Ryzen7 5700X sizin tavsiyeleriniz nelerdir ya da darboğaz sıkıntı yaratır mı ?
  4. cawN

Counter strike 2 bıçak önerisi

Arkadaşlar selam 10 bin TL kadar bütçem var bıçak almayı düşünüyorum aklım da paracord knife blue Steel var sizin önerileriniz var mıdır?
  5. cawN

Steam Oyun Önerileri

dostlar selam steam de oynayabiliceğim oyun önerileriniz nelerdir hikayeli vs.
  6. cawN

Eski tarihli faceit hesabı

dostlar selam 2020 ve öncesin de açılmış bir faceit hesabı bulabilir miyim ya da nerden bulabilirim bilginiz var mı acaba ?
  7. cawN

Kablosuz mouse önerisi

1k ve 2k arası kablosuz mouse önerileriniz nelerdir dostlar
  8. cawN

Chill ya da hikayeli oyun önerisi

dostlar selam chill takılmalık ve aksiyon tarzın da oyun önerileriniz nedir acaba şimdiden teşekkürler
  9. cawN

Freehourboost güvenilir mi

dostlar selam sorum başlıktaki gibi freehourboost güvenilir mi vac ban yeme riskimiz falan var mıdır bilgisi olan var mı güvenilir diyen de var güvenilmez diyen de var
Geri