Arama sonuçları: *

• Users: halitdmr05
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Unreal Engine topa şut çekme blueprint hatası nedir?

https://hizliresim.com/cpz43x2 Kodum bu şekilde bazı kısımları rastgele yaptım gülmeyin :D özellikle şu mavi kısım ve can shoot bağlantılarını biraz totomdan attım diyebilirim add impulse kısmı biraz sinirlendirdi beni. Nerede hatam olduğunu söylerseniz ve doğrusunu yazarsanız...
  2. H

Ram Manuel XMP Nasıl Yapılır? Ve düşük fps sorunları

Merhaba, i5 14400F işlemcim var ve DDR5 6000 MHz 38CL 16GB Apacer Panther ramim var. Ben BİOS üzerinden XMP ayarını açmıştım ancak ramlerim 4800 MTS değerinde çalışmaya devam ediyordu ne yaparsam yapayım bunu değiştiremedim işlemcim ddr5 üzerinden en fazla 4800 MHz destekliyor ancak gördüğüm...
  3. H

H610m h v2 ddr5 sistemde XMP ayarı çalışmıyor

Merhaba bir hafta önce yeni sistemim elime ulaştı çok güzel bir şekilde oynuyorum fakat XMP denilen bir ayar duydum ve açmak istedim BIOS'tan etkinleştirdim ancak RAM hızım değişmedi halen 4800 MT/s görünüyordu manuel ayarlama falan öneriyorlardı ama ben becerememekten korktum o yüzden buraya...
  4. H

7700xt AMD Radeon Software fps göstergesi doğru mu?

Merhabalar cuma günü yeni sistemim elime ulaştı bütün sürücülerini güncelleştirmelerini yaptım ancak içimde bir tedirginlik var çünkü ekran kartı 4060 ve işlemcisi i512400f ddr4 olan arkadaşımla valorantta aynı fps değerlerini alıyoruz ben boşa para harcamış gibi hissediyorum valorantta 300...
  5. H

Powecolor 7700xt FurMark ve i514400f cinebench r23 değerleri nasıl?

Ekran kartım Powercolor 7700 xt İşlemcim i5 14400f değerler bu şekilde furmarkta puan olarak yaklaşık 10000 alıyorum sizce değerler nasıl? (normalde sıcaklık değerleri daha düşük ancak ben çok kez baktım değerlere)
  6. H

COUGAR 650 WATT MI YOKSA BİTFENİX 750 WATT MI?

Ben sistemimi satın aldım ancak öğrenmek için soruyorum. https://www.incehesap.com/cougar-mx220-650w-80-4x-rgb-cgr-2ac8b-rgb-mid-tower-temperli-cam-siyah-gaming-kasa-fiyati-78048/ Bu benim aldığım Cougar marka 650 watt PSU'lu kasa...
  7. H

5600MHz anakarta 6000MHz RAM takılır mı?

Başlıkta da yazdığı üzere i514400F işlemci alacağım ana kartımda H610M RAM'leri 200 lira daha verip 6000 MHz yapmak istiyorum ama sıkıntı çıkar diye korkuyorum.( normalde alacağım RAM 5200 MHz ana kartım 5600MHz destekliyor bende dedimki 6000 MHz alayım 5600 MHz'de çalışsa bile 400 MHz kardır...
  8. H

Vento PSU mu yoksa Cougar mı? ya da başka bir PSU mu?

Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım benim için çok önemli. Bu PSU bilgisayar için çok önemliymiş çok araştırdım ama kesin bir sonuç alamadım toplayacağım sistem 34k falan ediyor bütçemi aşmasına rağmen zorlayarak alacağım onun için fiyatıda önemli ama kalitelide olması lazım siz bu...
  9. H

7700XTLİ SİSTEM KARŞILAŞTIRMASI

Merhaba yakın bir zamanda bilgisayar alacağım oyun odaklı olacak iki adet güzel sistem buldum bunlardan hangisi almalıyım diye size sormak istiyorum 1. sistem 32.600 TL 2. sistem 34.200 TL normalde bütçemi aşıyor 2. sistem ama 7500f ve gigabyte yapmak için aşmama gerek var mı? powercolor...
Geri