Arama sonuçları: *

• Users: hercul2s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hercul2s

Dying Light 2 Çevre Sesleri Gelmiyor

ya oyunu bayadır oynamıyordum giriyim dedim güncelleme yaptı oyuna girdiğimde ise zombi sesleri dışındaki sesler böyle acayip uzaktan boğuk yada hiç gelmiyordu,dosyalarıda doğruladım ama yok hala aynı napıcam şimdi silipmi yüklesem bilemedim
  2. hercul2s

2500-2000TL Klavye önerisi

yeni klavye alcağım 2500tl maks bütçem var ben şahsen 2.elden bulum bişeyler ama önerilere her zaman açığım
  3. hercul2s

HyperxCloud 3 vs HyperXCloud 2

yeni kulaklık almayi düşünüyorum hyperdan alicam fakat bu ikisininden hangisi daha iyidir? başka öneri varsa beklerim
  4. hercul2s

Yardım Occtde 3D Adaptive Hatası

psuyu alalı daha 3 4 ay olmadı Corsair Rme 750w fakat bügun csde aynı anda steamden bişeylere bakıyoken pc siyah ekran verdi sonra bende ilk google üzerinden gpu test yaptım sonra occtden psu power testi fakat testin 11. dakikasında art arda bu yukardaki hatayı verdi anlamadım parçalarda bi...
  5. hercul2s

Çözüldü✓ Dolby atmos üyeliği nasıl oluyor

dolby atmos aldım 34tl idi bu şimdi aylıkmı tek seferlikmi
  6. hercul2s

Mouse 8k hz ama testte öyle çıkmıyor

aj159 pro modeli var elimde test yaptım googleden fakat 8k hz çıkmadı kendi 8kdaydı bide
  7. hercul2s

Temu'dan kablosuz klavye ve mouse almak güvenli mi?

Temu'dan kablosuz mouse ve klavye almayı düşünüyorum ancak güvenemedim. Problem yaşar mıyım?
  8. hercul2s

Çözüldü✓ RAM'lerden soğutucu sığmıyor

İki sorum var. Thermalright Phantom Spirit aldım bugün geldi montajını yaptım ama RAM'lerden ötürü taşıyor azıcık sorun yaratır mı? Bir de ben bu modelin argblisi aldım fakat anakartta yer yok bu fan ARGB pinleri için şu kontrolcuden var fakat bu da sadece bir tanesininkini çalıştırıyor nasıl...
  9. hercul2s

Öneri 7.1 Kulaklık önerisi

yeni kulaklik almayı düşünüyorum hem hikayeli hemde reko oyunlar oynuyorum bu ikisinede uygun bi kulaklık önerisi gelirmi? oneriler 3,3.5 bandinda olursa bide razer olmazsa sevinirim benim aklımda steelseries nova veya hyper cloud 3 var ama kararsiz kaldim
  10. hercul2s

Öneri Ikinci elden cpu sogutucu Alınır mı?

ikinci elden sivi sogutma almayi planliyorum normalde thermalright phantom spirit alicaktim ama ikinci eldeki sivi soğutma fiyatlari uygun geldi master liquid felan 2.1k idi islemcimde R5 5600X ama bilemedim yinede enermax bi tane modelini önerdiler liquid 3du galiba o nasıl?
  11. hercul2s

Yardım Ilerisi için cpu önerisi

İlerleyen zamanlarda CPU'yu degistirmeyi düşünüyorum şu an R5 5600X kullanıyorum fakat dedigim gibi sonraki zamanlarda yükseltme yapmayi düşünüyorum fakat bilemiyorum sizce ne yapayım islemciyi mi yukseltiyim yoksa direk anakarti degistirip AM5mi geçeyim hangisi daha mantıklı? yoksa suanki iyi mi??
  12. hercul2s

Yardım Kasa fan renklerini nasıl kontrol ederim?

kasanın üstünde buton var fakat istediğim gibi yapamıyorum renkleri nasıl kontrol edip kafama göre ayarlayabilirim?
  13. hercul2s

Öneri Anakart değiştirmek sizce gereklimi?

sorum yukarıdaki gibi şuan ddr4 bir sistem kullanıyorum değiştirmek mantıklı olurmu yoksa iyi mi?? Anakartım msi b450m-a pro max bide çok masraflı olurmu
  14. hercul2s

Occt testinde errors ''adaptive 3d''

bügun occtde power testi yapıyordum yeni aldığım power supply için (corsair rm750e) fakat böyle bi error verdi yani böyle baya fazla verdi daha önce böyle bişey olmamışdı korkmalımıyım yani oyunlarda felan bi sıkıntıda yok
  15. hercul2s

Kasanın fandaki renginin dönme hızını nasıl artırırım?

kasanın fanlarını döner moda aldığımda yavaş yavaş dönuyor gibi gorunuyor bunu nasıl düzeltirim bilen varmı?
  16. hercul2s

Öneri Deepcool Matrexx 55 kasası nasıldır alınır mı?

sorum yukardaki gibidir bu kasayı aldım inşallah güzeldir sizce nasıldır?
  17. hercul2s

Yardım Argb kontrolcu ile uygulama üzerinden kontrol olurmu

msi b450m a pro max anakartım var yeni alcağım kasanın fanları uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor fakat benim anakartımda kontrolcu pini yok ama kontrolcu alsam uyguluma üzerinden kontrol edebilirmiyim?
  18. hercul2s

Corsair RMe 750W Gold Full Moduler Power Supply Nasıldır?

yukarıda dediğim psuyu az önce aldım nasıldır kullanan varmı iptal ediyimmi
  19. hercul2s

Highpower gd modeli nasıldır

bu yukarıda belirttiğim modeli kullanan varmı https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-gold-gd-hp1-j750gd-f12s-750-w-fiyati,513006375.html bunu varsa nasıl iyi mi?
  20. hercul2s

Smallman.com güvenilir mi??

sorum yukarıdaki gibidir https://www.smallman.com.tr/high-power-700w-80-gold-12cm-fanli-guc-kaynagi-hp1-j700gd-f12s?gad_source=5&gclid=CjwKCAjw47i_BhBTEiwAaJfPpmxOTX66RfZ4pg5eOCpnNfWUid9Q4VPJPVR7twN9_EgLi8nAZXEMGRoCwioQAvD_BwE bu ürünu oradan almayı düşünuyorum sizce???
Geri