Arama sonuçları: *

• Users: granner
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Boyumu Nasıl uzatırım

Selamlar Dostlar bugün sizlere boyun uzamasının neye bağlı olduğunu Ve nasıl uzatabiliceginizi soyleyecegim Öncelikle Boy %90 genetikdir yani babanız 190 boy ise siz muhtemel 180-195 arası olursunuz babanız 170-180 ise muhtemelen 175-185 olursunuz Peki nasıl uzatabilirsiniz boyunuzu...
  2. G

Telefon önerisi (konu kapandı)

Dostlar Bütçe 30k ama 30k diye pahalı Telefonlar demeyin 15-25k bandında Telefonlar önermeye çalışın Oyun için olucak şuan Düşündüğüm telefonlar Redmi note 13 Pro 5g ve Poco 6x pro Bu telefonları kullanan varsada Deneyimlerini İyi yanlarını kötü yanlarını derse mutlu olurum eyvallah
  3. G

Boks kombinasyonları

Selam dostlar Sizlere Evde Veya Spor salonunda çalışabiliceğiniz Vuruş kombinasyonları Vericegim Bunu evde gölge boksu Olarakda yapabilirsiniz fakat Kum torbasına karşı yapmak daha Yararlı ve etkili olur 1. kombinasyon Sol Direk/sağ direk/Eskivle Birleşik Sağ Kroşe veya aparkat yani Eskivle...
  4. G

Kavga Tecrübelerinizi anlatın (Ciddili abartmayın)

Herkese selam arkadaşlar Adım Yusuf 17 yaşındayım Dövüş kariyerim 12 yaşında başladı 15 yaşına kadar Boks 17ye kadar Kickboks Yaptım 1 sene önce 16 yaşımda Kickboks lisansı çıkardım yani toplamda 5 senelik bir Dövüş Kariyerim Var diyebilirim peki hiç kavga ettimmi? Evet ettim dediklerinin...
  5. G

Yumruk gücü Nereden gelir ve nasıl geliştirilir

Selamlar Forumdaşlar Bugün sizlere Yumruk gücünün nereden geldiğini ve nasıl gücü Artırabiliceginizi anlaticam iyi okumalar Yumruk gücü Nereden gelir? Yumruk gücü Kalça,omuz ve Ayakdan gelir Eğer ayağınız Kalçanız veya omzunun güçlü ise balyoz gibi yumruklar atarsınız Tabikide Hızlıda vurmak...
  6. G

UFC sikletlerin Kilo Ortalaması

Sinek Sıklet52,6-56,7 kg arası Horoz Sıklet57,2-61,2 kg arası Tüy Sıklet61,7-65,8 kg arası Hafif Sıklet66,2-70,3 kg arası Velter Sıklet70,8-77,1 kg arası Orta Sıklet77,6-83,9 kg arası Hafif Ağır Sıklet84,3-93 kg arası Ağır Sıklet93,4-120,2 kg arası
  7. G

Kendimden güçlü birini nasıl Etkisiz hale getiririm?

Selam arkadaşlar Bugün Bilmeyenler için sizden güçlü Uzun Kilolu Kişilere ne yapabilirsiniz onu Öğretmek istiyorum Öncelikle Kendinzii savunmanız içindir olacaklardan sorumlu değilimdir İlk olarak Sizden güçlü birine Hiç bulaşmamak veya size laf atsa bile Umursamamak en iyi çözümdür he illa...
  8. G

Dövüş Teknikleri (her şey)

Selamlar Forumdaki bütün Herkese bugün Sizlere Bildiğim ve araştırma yaptığım bütün dövüş Tekniklerini Sizlere sunacağım Bu sayede asla ezilmeyecek Kimseden korkmadan Çekinmeden savunma yapabileceksiniz (Öğreteceğim her şey Kendinizi savunmanız içindir millete bulasmaniz için değildir olacak...
Geri