Arama sonuçları: *

1. RedSonicMig29

RTX 4060Ti 16gb hâlen güncel mi?

Palit Jetstream 4060ti 16gb ekran kartına sahibim, kart 2025 yılı için hâlen yeterli mi? Render işleri ile uğraşıyorum.
  2. RedSonicMig29

Çözüldü✓ MSI monitör alıyorum, değerlendirir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir yeni bir monitör arayışındaydım ve sonunda MSI G321Q modelini buldum. Özellikleri kağıt üzerinde oldukça iyi görünüyor: 31.5 inç WQHD (2560x1440) IPS panel 170Hz yenileme hızı 1ms tepki süresi FreeSync Premium ve G-Sync uyumluluğu HDR desteği HDMI ve...
  3. RedSonicMig29

Çözüldü✓ 27inç üstü fiyat performans monitör tavsiyesi

Selamlar, Yaklaşık 3 ay önce yeni bir sistem topladım, fakat bütçe yetersizliği nedeniyle eski, 60Hz olan ve 27 inç OLED bir monitör kullanıyordum. Monitör Modelim: https://www.philips.com.tr/c-p/273E3QHSS_00/amva-lcd-monitoer-led-arka-aydinlatma-smartimage-lite Sonunda monitör için biraz...
  4. RedSonicMig29

Eski Monitörü Anlık Sistem Performans Takibi Ekranına Çevirmek

Merhaba, Kullanmadığım eski bir monitörüm var ve bu monitörü, sistem performans verilerini (CPU, GPU, RAM kullanımı, sıcaklık gibi) anlık olarak takip edebileceğim bir ekrana dönüştürmek istiyorum. Monitörün sadece VGA girişi olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca, her bilgisayar açıldığında bu...
Geri