Arama sonuçları: *

1. D

Dizüstü bilgisayarda ram yükseltmesi ve işlemci yükseltmesi yapılabilirmi?

Arkadaşlar almaya karar verdiğim modeli acer TravelMate P2 TMP215-41-G2-R2eg nx. VS1ey. 001 olan notebookta ileride RAM vb. yükseltmeler yapabilir miyim RAM'in yanında örneğin ileride daha güçlü bir APU işlemci takılabilir mi ya da bir şekilde ekran kartı takılabilir mi cihaz elimde olmadığı...
  2. D

IPS vs VA panel hangisini tercih etmeliyim?

Arkadaşlar öncelikle IPS panellerin renk olarak VA panellerin önünde olduğunu biliyorum. Ancak kaliteli 8 bitlik ,ghosting ve black smearing sorununun az çok cözülebildiği bir VA panel IPS yerine tercih edilebilir mi? Eğer IPS panellerde siyahlar çok griye kaçmıyorsa (daha önce monitör almadım)...
  3. D

Monitör karşılaştırması hangisi alınmalı?

Modeller:Asus TUF Gaming VG249QL3A vs. Lenovo Legion R25f-30 vs. Aoc 25g3zm/BK Arkadaşlar ben kaliteli va panel alma taraftarıyım çünkü hem yüksek kontrast hemde iyi renkler elde edebileceğimi düşünüyorum (olduğu kadar) yanılıyorsam lütfen düzeltin.IPS panel alırsam eğer kafamdaki modeli yazdım...
  4. D

Çözüldü✓ B450 s2h anakart alınır mı?

Uygun fiyatlı 2.el var bu anakart için sizce alınır mı
  5. D

Msi optix g241v e2 monitörde ghosting sorunu olur mu

Başlıktada olduğu gibi bu monitörde bu gibi sıkıntılar olur mu bu türde bazı yazılar vardı
  6. D

Çözüldü✓ RX 6600 sıcaklık değeri normal mi

2.el ekran kartı almak istiyorum furmark testinde gpu temp 54 derece gösteriyor yani bu normal galiba ama gpu hotspot kısmında 110 derece gösteriyor bu normal mi ekran kartı rx6600
Geri