Arama sonuçları: *

• Users: wLK41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wLK41

Kick Yayın Hakkında Bir Kaç Şey

Beyler 2 farklı konu açtım bunun için oda vergi: bazıları bağkur hesabı kurman gerek falan diyordu bir yayıncıya sordum bağkura gerek yok sadece %15 kesinti var dedi o konu hakkında gerçekten bilgi sahibi olan söylesin lütfen. İkinci sorum: Yayında oynanılcak oyun önerisi var mı. Üçüncü sorum...
  2. wLK41

Kick Vergi, Gelir, Stripe, Bireysel hesap Lütfen Yardım

Kickde yayın yapıorum gelir kısmı açıldı, stripe kısmına görseldeki bilgileri girdim en aşağıdaki şeyde vergi falan dediği için yapmaa korkuyorum çünkü yazdığım iban bireysel hesap, vergi olur mu? olursa kaç para olur? bireysel hesap olduğu için sıkıntı çıkar mı? lütfen detaylı anlatın..
  3. wLK41

Twitch KİCK VERGİ SİSTEMİ HAKKINDA DAHA DETAYLI YARDIM

Agalar şimdi ben kickte 20 takipçili botsuz her gün yayın açan biriyim. gelir kısmı açık ama ben girip kayıt olmadım vergi başımı ağrıtır diye.. şimdi ufak çapl ıyayıncı olduğum için hangi kartı kullanayım ve neler yapmam gerek?
  4. wLK41

Twitch KİCK VERGİ VE GELİR YARDIM

Kick gelir bölümü açıldı iban - adres - isim soyisim gibi bilgileri girdim böyle bir şey çıkıyor vergi ile ilgili kabul etmem lazım mı veya vergi falan bağlanır mı bana 1743858088 Kick gelir bölümü açıldı iban - adres - isim soyisim gibi bilgileri girdim böyle bir şey çıkıyor vergi ile ilgili...
  5. wLK41

WİNDOWS 11 E GEÇERKEN HATA VERİYOR YARDIM

Win 10 dan Win 11 e geçerken bu hatayı veriyor ??
  6. wLK41

Windows 11'e Geçişte Dosya Kaybı Olmadan Yükseltme

Windows 10 kullancısıyım, windows 11 e geçmek istiyorum ama bilgisayarımdaki hiç bir dosyanın bir resimin dahi kaybolmaması gerek ve 120 tl lik bir win 11 pro key buldum internette açıklayıp anlatabilcek var mı? çok acil yardım lazım..
Geri