Arama sonuçları: *

• Users: Fatih(?)
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

5060 ti hazır sistem nasıldır ?

Merhaba dün bir fırsattan yakaladığım kasa sizce nasıl bir tanıdığımın düşüncesi kötü olduğunu söyledi ama bende az çok bilmem adına beğendim tabii ki Ram 2 slot soğutucu değişicek ve ssd alınıcam ilerde ama şuan için acaba bu fiyata nasıl fikrinizi önerilerinizi almak isterim...
  2. F

Ryzen 5 7500f kötü soğutucu ile soğur mu

Merhaba sipariş ettiğim ucuz hazır sistemimde f/p olması amacıyla yüksek ihtimal böyle bir sogutucu koymuslar işlemci Ryzen 5 7500f bu soğutucu ile soğur mu ...
  3. F

Rtx 5060 ti 16gb 550w psu yeter mi ?

Merhaba bugün hazır sistem aldım ve içinde 550w psu olduğunu gördüm illaki yeterlidir ama emin olmak adına sormak istedim Aldığım kasanın linki https://m.n11.com/urun/ih-hodor-v4-ryzen-5-7500f-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx5060ti-w11h-masaustu-bilgisayar-86379613?magaza=incehesap Sizce nasıl sistem...
  4. F

35k hazır sistem önerisi

Merhaba hali hazırda rtx 3060 ve ryzem 5 5500 işlemcili bilgisayarımı satıyorum yeni bilgisayar alacağım ama hep 5060 var o paralara 5060 da 8gb sıkıntı yetmez Amd ekran kartları alınır mı çok anlamadığım için de bir öneri almak istedim sizce 34 35 k arası hangi hazır sistemi almalıyım
  5. F

34.000 TL’ye RTX 5060'lı Sistem Alınır mı?

Merhaba halihazırda sistemim var satıp üstüne ekleyip yeni kasa almayı düşünüyorum alıcı ile konuştum her şey tamamdır ama hangi sistemi alsam kararsız kaldım şu an için bunu alacağım bu fiyat bandında öneriniz var mı taksit yapabilecek özellikle...
  6. F

Rampage V902 ETS'de geri gitmiyor

Rampage V902 kullanıyorum ETS 2 de r1'e takıyorum ama geri gitmiyor Assetto Corsa da geri gidiyor orada test ettim nasıl yapabilirim?
  7. F

CarrefourSA nereye sikayet etmeliyim?

Merhaba Trendyol uzerınden CarrefourSA satıcısından G29 dıreksıyon setı aldım yalnız dıreksıyon setının garantı belgesı ıcınden cıkmadı nereye basvurup hakkımı almalıyım?
  8. F

Sıfır yeni G29um bozuk mu

Daha cuma günü teslim aldığım sıfır G29um gıcırdama yapıyor ve açılırken kalibrasyon yaparken devir ışıkları tamamen yanmıyor ama oyunda çalışıyor acaba bozuk mu ürün ürünün mekaniğinde problem yok direksiyon ve debriyaj gıcırdaması dışında
  9. F

Logitech G29 kalibrasyon yaparken devir ışığı tam yanmıyor

Logitech G29'u kalibrasyon yaparken devir ışığı tam yanmıyor. Sebebi nedir? Bende şu şekil
  10. F

G29 Kalibrasyon Olurken devir göstergesi sadece 2 ışığı yanıyor

Merhaba bugün teslim aldığım 0 G29 da sorun mu anlayamadım oyunda devir göstergesi güzel çalışıyor ama kalibrasyon yaparken sağdaki ve soldaki 1tık sarı yanıyor kısacası sağda 1 sarı solda bir sarı yanıyor normalde hepsinin yavas yavas yanıp sonmesi gerekmıyor mu? Anlamadım ona gore değişim...
  11. F

Trendyol G29 ithalatçı yazıyor ama satıcı penta garantili diyor

Merhaba ben Trendyol'dan CarrefourSA satıcısından G29 aldım ürünün altında ithalatçı garantili yazıyor Trendyol'da ve CarrefourSA kendi sitesinde de penta garantılı satıyor satıcıya 2 kez sordum garantı olsun diye 2sındede cevaplar assagıdakı sekıldedır ve TR fiş mi diye sordum evet dedi...
  12. F

CarrefourSA G29 seti gecmiş siparişlerde gözüküyor (sipariş kodu çalışmıyor)

Merhaba arkadaşlar ilk defa CarrefourSA'dan alışveriş yapmama rağmen bir sorun ile karşılaştım yardımcı olabilecek var mı öncelikle dün saat 3 civarında ucuz bulduğum için sipariş ettim G29 direksiyon setini sonra baktıgımda bana mesaj geldı ıslemınız gerceklestırıldı vesaire sonra bankadan da...
  13. F

G29 ithalatçı garantili alınır mı?

G29 alacağım ama ithalatçı alsam garantisi yokmuş gibi bir şey ilgilenmiyorlar bildiğim kadarıyla aslında bugün alacaktım elden gidip 12K'den 21k olmus bırkac yerde vitesli 16k ve bır yerde 12K vitessiz ama taksıt yapmıyor malum Türkiye şartları taksitsiz bir şey almak da zor sizce ithalat...
  14. F

2025'te sıfır Logitech G29 alınır mı?

Sizce aynı paralara 2. el G923 mü almalıyım yoksa G29 0 iyi midir yoksa 2. el G29 mu almalıyım önerileriniz nedir? 2025'te sıfır G29 alınır mı?
  15. F

Bilgisayar Pin girili değilken güvenli moddan çıkma

Merhaba bilgisayarıma DDU kurdum ve güvenli modda başlattım yalnız ekranda bir sorunu oluştu pininiz kullanılamıyor pininizi tekrar ayarlamak için tıklayın yazıyor tıklıyorum ama güvenli modda olduğun için doğal olarak bir şey açılmıyor BIOS'tan veya bir şekil yolu var mı güvenli moddan çıkmanın.
  16. F

Logitech G29 mu G923 mü Arasındaki Farklar

Merhaba geleceğimiz günlerde direksiyon seti alacağım sizce temiz garantili jelatinli dahi sokülmemis 2.el direksiyon seti almalımıyım yoksa 0mı almalıyım 0alırsam g923 alamam maddi durumum yetmez Malesef sizce g29 ile g923 ne fark var aradaki fiyat farkına değer mi
Geri