Arama sonuçları: *

1. W

Epic games kış indirimlerinden mafia alınır mı?

bu indirimlerden güzel bişeyler almak istiyorum mafia alıcam. öncelikle.ama mafia 1 mi alsam mafia trilogoy paketini mi alsam karar veremedim.ekstra olarak uncharted veya spiderman miles morales almak istiyorum. 113 tl epic ödüllerim var.bu şekilde başka oyun önerirseniz bu fiyat bantlarında...
  2. W

Ceramical ve Flinder masa alınır mı?

Bir masa arayışındayım. Boyutları 160x60 veya 140x60 olması benim için ideal. Aşağıda linkini attığım masalar güzel duruyor sizce hangisi alınır...
  3. W

POCO F6 telefon alınır mı?

normalde samsung a26 alcaktım bütçe artınca poco f6 ya yöneldim sizce alınır mı hepsiburadadan 20000 tl civarına alıcam telefonu çoğunlukla oyun için kullanıcam kamerası pek önemli değil bataryası da önemlidir.
  4. W

Samsung A26 5G vs Xiaomi Redmi Note 14 Pro

Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum.Telefonu genel olarak oyun için kullanıcam tasarımı bataryası işlemcisi ve oyun performansı iyi olması gerekir.sanırım işlemci olarak samsung daha iyi oyun performansı olarak da aynı şekilde diğer özellikler bakımından redmi iyi tam karar veremedim...
  5. W

Xiaomi Redmi Note 14 vs Samsung A26 5G

bütçem 12000 ve 14000 arası.bir süredir araştırıyodum ve normalde redmi note 14 ü karalaştırmıştım ama hala emin değilim telefonu çoğunlukla oyun için kullancam kamerası pek önemli değil. bataryasının iyi olması gerek işlemci de aynı zamanda böyle 6 yıl falan gitmesi lazım telefonun.başka...
  6. W

10000-12000 TL arasına telefon önerisi

bu bütçe aralıklarında bir telefon alcam genel olarak oyun ve gündelik için kullanıcam.kamerasının pek fazla bir önemi yok.depolama 128 olsa yeter.Ancak işlemcisi iyi olmalı oyun için.aklımda birkaç bişey var örneğin xiaomi redmi note 14 samsung a26 5g xiaomi redmi note 13 pro gibi.sizin de...
  7. W

Logitech G335 VS Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık

bu ikisinden birini alacağım o kesin yani ama karar veremedim fiyat farkları pek önemli değil.logitech rahatlık ve konfor açısından çok iyi duruyo razer ise ses kalitesi açısından iyi duruyo pek karar veremedim sizce hangisini almalıyım.logitech i alsam da kötü bir ses olurmu ve bu fark...
  8. W

LOGİTECH G335 VS RAZER BLACKSHARK V2 X VS STEELSERİES ARCTİS NOVA 1.

Selamlar hepinize.bir kulaklık arayışındayım bu üçünden birini alcam gibi duruyo ama hiç karar veremedim ses kalitesi önemli çünkü pc yi oyun için kullanıyorum.lütfen cevaplayın çok arada kaldım yardım gerekiyor arkadaşlar anakartım b450 mk II.
  9. W

2000-3000 tl arası gaming kulaklık önerisi

Bu fiyat aralığında bir kulaklık arayışındayım (headset şeklinde).steelseries arctis nova 1 ve razer blackshark v2 x şuanda alabilceğim kulaklıklar arasında gözüküyo ama onların da bağlantısı 3.5mm jak ile oluyor.kasada jak girişi var ama bana göre usb ile bağlantı daha güzel.razer ın usb...
  10. W

Çözüldü✓ ATK Blazing Sky X1 SE vs ATK Dragonfly A9 vs Vxe r1 SE+ hangisi daha iyidir?

bu üç mouse arsaında kaldım sizce hangisi daha uzun ömürlü ve daha kaliteli önemli olan kronik sorunun olmaması veya daha az riskli olması.başka önerileriniz varsa benzer mouselardan gene yazarsanız sevinirim
  11. W

Steelseries prime+ mouse vxe r1 se+ mouse hangisi daha iyidir?

bu ikisi arasında kaldım vxe nin meyergamingde stoğu yok sadece en uygun yani wraithde buldum oda çok fazla kargo ücreti veriyor.ss ise daha ucuz ama görüntüsü pek hoşuma gitmedi ve kablolu seçeneği mevcut sadece sizce hangisini almak daha mantıklı cevaplarınız bekliyorum..
  12. W

Çözüldü✓ 1000-1500tl aralığında gaming mouse önerisi

şuan rampage smx r53 snapper kullanıyorum ve pek memnun değilim daha kaliteli bişey almak istiyorum.aklımda 3-4 mouse var bunlar; 1.Glorious Model D kablolu 2.SteelSeries Prime+ Plus kablolu 3.SteelSeries Rival 3 kablolu 4.ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse sizce hangisini almalıyım cs2 ve...
  13. W

Çözüldü✓ Rampage SMX R-53 SNAPPERdan Glorious model d ye geçmek mantıklımı

şuan rampagei kullanıyorum değişmek istiyorum normalde kablosuz alcaktım ama onun fiyatlarıda çok pahalı bende bu mouse a yöneldim sizce alınır mı? ve değermi? başka mouse önerileriniz varsa (kablolu yada kablosuz ) yazarsanız sevinirim
  14. W

Windows 11de microsoft storeda herhangi bir uygulama yüklenmiyor donuyor.

ms storedan minecraft yüklemek istiyorum ama yükleme ekranında donuyor.diğer uygulamalardada aynı şey oluyor lütfen yardım.
  15. W

XFX RX 6600XT 2.EL Alınır mı??

kart 6000tl satıcı güvenilir ondan kesin eminim.fan sesi ısınma problemi veya watmann hatası gibi şeyler yaşarmıyım?
  16. W

Xfx rx 6600xt alınır mı? 2.el

6000 tllik fiyat verdiler sizce alınır mı?
  17. W

Trendyoldan 300-400tl arası masa boyu mouse pad önerisi

kaliteli dediğim fiyat aralığında ömürlük bir şey istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  18. W

EPİC GAMES MEGA İNDİRİMLERİNDEN OYUN ÖNERİSİ (MEGA İNDİRİM)

merhabalar.çok uzun hikayesi olmayan bir oyun istiyorum daha doğrusu 2-3 oyun.önerilerinizi bekliyorum
  19. W

EPİC GAMES MEGA İNDİRİMDEN OYUN ÖNERİSİ

500 tl üstü olmayan çok hikayeli de olmayan bir oyun arıyorum hikayeliden kastığım rdr2 gibi ama gta v olur
  20. W

Epic games de gta V 520 liraya alınır mı? yoksa yaz indirimleri mi beklenmeli?

şuan epic gamesde birçok oyun indirimli zaten.gta V ve god of war almayı düşünüyorum sizce alayım mı yoksa yaz indirimini mi bekleyeyim
Geri