GÖRSEL TEMSİLİDİR!
mauspad arıyorum beyaz setupıma uyucak şekilde ancak çok bilgim yok. Fps rekabetçi, hikayeli, similasyon, savaş her türlü oyunu oynarım aim için kayması önemli yani. Hybrid öneriyorlarmış sanırım onun için. Şimdiden teşekkürler
r5 7500f ile çalışıcak, 2k 180 hz için fazlasıyla yeterli olup en az 6 sene kullanıcağım kartı seçmek için karar aşamasındayım hatırlayan olur belki bayadır araştırıyorum :D uzun soluklu bir kart istediğim için 9070xt veya 5070ti düşündüm. Sorum şu ki bu bütçeye çıktıktan sonra en iyi hangisi...
Dostlar selam iyi forumlar. Hobi olarak fiyat performans sistemler toplayıp satmak istiyorum. Elimde liseden kalma bilişim mezunu olduğum için sistem söküp takma ve toplama yetkilerini kapsayan bir sertifikam var. Bu sertifikayı da kullanarak hem vakit geçirmek için sistem toplayıp kâr marjı...
İlk manyetik klavye deneyimim olucak. Ağırlıklı olarak Lol cs ets2 gibi oyunlar oynuyorum. Bu fiyat bandında önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Beyaz olması benim için önemli. Ürün linki aşağıda
https://ty.gl/cg5yg3epv2uu6
Alacağım model 16 gblık palit veya Gainward. 7500f ile 2k da similasyon rekabetçi hikayeli oyunlar için kullanıcam. Yaklaşık 4 sene kadar kullanıcam bu yüzden emin olmak istedim sizce değer mi? Farklı bir karta yönelmeli miyim?
Sistem özellikleri ;
Asus b650 anakart
850w psu
16 gün ram
R5 7500f
2k 180hz monitör. Hakkını vericek bi kart arıyorum iş dolayısıyla piyasadan çok uzak kaldım bilginize ihtiyacım var. Bütçe. 20-25 bin tl arası. Teşekkürler
İyi geceler dostlar. Biraz değişiklik olması için Androidden IOS sekmentine geçmek istiyorum.
Günlük kullanımda oyun oynayan, çok sık fotoğraf çeken biri değilim ancak sosyal medya aktifligim biraz fazla gün içinde. Asıl sorum şu ;
Iphone 13 2025 de hala alınır mı? 3 veya 4 senelik...
Dostlar biraz acileyiti var. Genelde lol ets2 cs arada valorant gibi oyunlar oynar büyük çoğunlukla video izlerim. Yani gündelik kullanım şeklinde olucak. Kablo takıntım biraz var. Fiyat farkına değer mi? Şuan güncel wiraless 4 bin TL.
Bu seviyede varsa önerileriniz bekliyorum
Dostlar cloud 3 deneyimledim ancak dışarı fazla ses kaçırıyor bu beni rahatsiz etti. Cikabilecegim en max bütçe 3500 tl. Kullanım amacı fps ve müzik için olucak önerilerinizi bekliyorum.
Dostlar dun aldım kargom bu gün geldi. Deneyimlemeye başladığımda yaklaşık 10 dk sonra kulaklığın uzunluğunu ayarladigimiz kırmızı yerin bir tarafının zorlandığını, aşağıya doğru giderek kafa bandı derisinin altına baskı yaptığını fark ettim. Tek taraflı bir durum bu ve benden kaynaklı değil...
Dostlar cloud 3 alacaktım ama fiyatı 4 bin TL olmuş gecicek neredeyse bende 4 bin TL civarında cloud 3 den iyi performans veren bir kulaklık varmi diye sormak istedim. Her türlü öneriye açığım kullanım amacı hafif fps hikaye simülasyon hikayeli oyunlar olucak.
Dostlar akko fun 60pro ve Ajazz AK820 Pro
Arasındayım. Ağırlıklı fps, lol simülasyon gibi oyunlar oynuyorum gündelik hayat ve oyun için hangisi alınmalı sizce? İkisinin de linkini bırakıyorum...
Dostlar araştırma sonucu buldum kulaklığı sizce hala alinir mi? Genelde fps için kullanicam ses kalitesi önemli yani. Linkini bırakıyorum. En fazla 3 bin TL olucak şekilde önerilerinizi bekliyorum...
Dostlar klavye bilgim sıfır. Her türlü öneriye açığım beyaz olursa güzel olur masam beyaz. Numlock kısmı olsa da olmasa da olur yön tuşları olsun yeter. Şimdiden teşekkürler
Dostlar beyaz maus arıyorum. Kafamda glorius model o 2 wiraless model var her türlü öneriye açığım. Ülkede stok olsaydı aj159 apex beyaz alacaktım. Önerilerinizi bekliyorum
Dostlar Kablolu kablosuz fark etmez. İlla beyaz olcak değil siyah da olur. Fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum daha çok varsa öneriniz beklerim. Butcem 2.5-3 bin TL arası.
Kart ısınıyor. Yani elektrik alıyor. Yuvasına doğru oturdu ve dp ile bağlı. Ancak kasa güç aldığında monitorumde display port no signal diyor.
Kartın fanı da dönmüyor. Elektrik almıyor diyemem o zaman neden ısınıyor olacaktı.
İdarelik aldım ama arıza olmadığı söylenmişti. Soranlar için sistem...
Anakart ve islemcim henüz gelmedi bende psu ve kasa montajını yapayım hazır olsun dedim. Kasa fanı ile molex kablosunu bağladım ama doğru mu yanlış mı emin değilim sizlere danışmak istedim. Fotoyu eklere bıraktım