Arama sonuçları: *

1. sansi salvo

Edit arşivi bulabilir miyim?

Dostlar güncel videolar olmasa bile bir edit arşivi arıyorum. İnternette kaynak baktım ama pek bir sonuç alamadım. Bilen vardır belki sormak istedim.
  2. sansi salvo

Yardım Cs2 yanıt vermiyor sorunu

İyi forumlar dostlar kısaca sorun şöyle ; cs2 açmak istediğimde ( steam içinden veya kısayol fark etmiyor ) valve yazısı gelince donuyor, tıklayınca yanıt vermiyor. Oyuna girmek için bunu 3 veya 4 kez tekrarlıyorum en sonunda normal şekilde girebiliyorum. Bu gün yine aynı şekilde girdim. Maç...
  3. sansi salvo

IOS İOS 26 artık stabil midir?

ip13 cihazım var 18.2 sürümündeyim 18.7 ye yükseltsem mi yoksa direk ios 26 ya mı çıkartayım? pil sorunu, kamera ve stabilite sorunları çözüldümü?
  4. sansi salvo

Yardım Arızalı 3060 tamir edilebilir mi?

Model HP 3060 12 gb. Sorunu şu ki sürücüleri kurunca görüntü vermeyi kesiyor. Sanırım vramlerde sorun var. Tamir oranı nedir? Veya tamir görmeden çözülecek bir sorun mu?
  5. sansi salvo

🔥İndirim Proteinocn %35 indirim + %20 kod

Efsane Kasım ayağına indirim yapmışlar markaya karşı kin/nefret var ama ben iyi olduğunu düşünüyorum. İndirim linki bırakıyorum. %20 indirim kodu ; EFSANE https://proteinocean.com/paketler
  6. sansi salvo

2. El ürün alma hakkında

Dostlar hobi amaçlı bilgisayar parçası alıp satmak istiyorum. Sarı site ve benzeri yerlerde bazı ilanlar buldum. Ancak çok ucuza mesela 360mm deepcool sıvı soğutma 1800 tl yazmış sorduğumda hiçbir arıza yok garantisi devam ediyor diyor. Ben ürüne güven sağlamak için neler istemeliyim garanti...
  7. sansi salvo

Sucuda işe başladım soruları alayım

İyi akşamlar dostlar. Su dağıtım firmasında işe başladım varsa merak ettikleriniz beklerim. Sırf şu epik konuyu açmak için başladım dersem inanmayın 2 aydır işsizdim
  8. sansi salvo

Yardım COD modern warfare 4 için Türkçe yama önerisi

Crack indirdim düzgün Türkçe yama bulamadım varmı bildiğiniz güzel yama?
  9. sansi salvo

Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce? yeniden araştırma yaptım, yeni söylentiler var. Öncelikle lansman 2026 Ocak değil, 2026 Mart ayına...
  10. sansi salvo

Öneri Bios güncellemesi yapayım mı?

ASUS b650m-K am5 anakartı biosu güncellemeden 6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum. Böyle devam mı etsem yoksa güncelleyim mi performansta değişkenlik olur mu?
  11. sansi salvo

Ekran Kartımı Fırınlıyorum!

KONU GÜNCEL VE OLUMLU SONUÇLANMIŞTIR. Konuyu takip edenler vardı, o yüzden güncelleme ihtiyacı duydum. Kartı emekliye çıkartıp xfx rx580 8 gb modeline geçiş yaptım. Geçiş sürecine kadar geçen zamanda en ufak sorun yaşamadım. Konu eğlence amaçlı bir anlık heves ile açılmış, amatörce ilk defa...
  12. sansi salvo

Yardım Hiç mi düzelmez bu kart?

Ekran kartı bir gün sebep yokken lolde cozurttu. Sonra restart atsam bile nafile. Biostan sonra Windows geliyor tam şifre yazıcam hop mavi çubuklu çizikli ekran. Kapattım sistemi 1 gün bekledi açtım hiç görüntü yok. Sök tak yaptım tepki yok. Evde tamir şansım var mı veya tavsiyeniz. Kablo değiş...
  13. sansi salvo

Yardım Emektarım ölüyor mu?

Öldü beyler. 🫡 Lol oynuyordum. Ekran bir anda grimsi bir şekilde karardı ve ekran yırtılmalarına başladı. Sonra ekran geldi ama bölünmüş haldeydi. Hemde 3 parçaya. Aynalanmış gibiydi. Restart attım sorun yok ama yine ekran bölündü tek monitörde çift ekranım şuan. Yırtılma devam ediyor...
  14. sansi salvo

DDR5 RAM fiyat artışları hakkında

Son 1 aydır az çok takip ediyorum DDR5 RAM piyasasını. Sürekli yukarı doğru ivmeleniyor. Sizin düşünceniz ne? Düşüş olur mu yoksa Kasım indirimlerinde mi iniş yaşanır?
  15. sansi salvo

Öneri ACAYİP BASSLI KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

!SADECE MÜZİK DİNLEMEK İÇİN! Hali hazırda olan cloud3w kulaklığın bassları fazla tatmin etmedi açıkçası ki bunu bilerek rekabetçi oyunlar için aldım. Ancak müzik zevki için acayip basslı bir kulaklık arıyorum kafam zangırdasın ev titresin o derece hastasıyım bassın. Önerilerilerinizi bekliyorum
  16. sansi salvo

Beyaz mauspad önerisi

GÖRSEL TEMSİLİDİR! mauspad arıyorum beyaz setupıma uyucak şekilde ancak çok bilgim yok. Fps rekabetçi, hikayeli, similasyon, savaş her türlü oyunu oynarım aim için kayması önemli yani. Hybrid öneriyorlarmış sanırım onun için. Şimdiden teşekkürler
  17. sansi salvo

DEPREM İÇİN DİKKATLİ OLU

Korkutmak istemiyorum saçma olabilir dikkatlı olun lütfen. Psikolojim bozuldu yarım saattir sallanıyor gibi hissediyorum elim ayağım titriyor. Dikkatli olalım bilinçlendirmek için açtım konuyu
  18. sansi salvo

Öneri 2k için hangi kart uygundur?

r5 7500f ile çalışıcak, 2k 180 hz için fazlasıyla yeterli olup en az 6 sene kullanıcağım kartı seçmek için karar aşamasındayım hatırlayan olur belki bayadır araştırıyorum :D uzun soluklu bir kart istediğim için 9070xt veya 5070ti düşündüm. Sorum şu ki bu bütçeye çıktıktan sonra en iyi hangisi...
  19. sansi salvo

Sistem toplayıp satma fikri

Dostlar selam iyi forumlar. Hobi olarak fiyat performans sistemler toplayıp satmak istiyorum. Elimde liseden kalma bilişim mezunu olduğum için sistem söküp takma ve toplama yetkilerini kapsayan bir sertifikam var. Bu sertifikayı da kullanarak hem vakit geçirmek için sistem toplayıp kâr marjı...
  20. sansi salvo

Öneri Mad68 HE R modeli alınır mı?

İlk manyetik klavye deneyimim olucak. Ağırlıklı olarak Lol cs ets2 gibi oyunlar oynuyorum. Bu fiyat bandında önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Beyaz olması benim için önemli. Ürün linki aşağıda https://ty.gl/cg5yg3epv2uu6
Geri