Arama sonuçları: *

1. A

Sistemdeki her şey iyi ama fps çok kötü.

Sistem bileşenlerimi aşağıda belirttim. Driverlar güncel, BIOS güncel, hepimizin bildiği testlerde de bir problem çıkmıyor. Darboğaz, aşırı ısınma veya aklınıza gelebilecek herhangi bir problem bulunmuyor. BIOS kısmında hiçbir değişiklik yok (EXPO vs kapalı), yani sistemin kararsız çalışmasını...
  2. A

Monitör hoparlöründen ses gelmiyor.

İki monitörüm de ses çıkışı menüsünde görünüyor. Seçtiğimde herhangi bir ses gelmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Driverlar güncel. BIOS güncel. Bileşenler: GIGABYTE B650M S2H DDR5 6400(OC) DP HDMI MATX AM5, LEXAR THOR LD5U16G60C38LG-RGD 32GB (2X16GB) DDR5, AMD RYZEN 5 7500F TRAY 5.0GHZ AM5 CPU...
  3. A

God of War Ragnarok oynarken sistem kapanıyor.

Sistemi yeni aldım, BIOS ayarlarında sadece EXPO açtım. Kesinlikle oynatmayacak bir sistem değil fakat nedense oyunu ya açtıktan birkaç dakika sonra ya da yarım saat sonra sistem kendini kapatıyor ve yeniden başlatıyor. Herhangi bir sıcaklık problemi de yok. Driverlarım güncel, BIOS güncel...
  4. A

Monitörüm 300 hz ama ayarlarda maks. 240 hz görünüyor.

Msi MAG 255XF 300 hz 0.5 ms monitöre sahibim. HDMI 2.1 kablo ile maksimum 240 hz seçeneği çıkmaktadır. Nasıl 300 hz'e ayarlayabilirim?
  5. A

Sistemim Idare Eder Fakat Lol'de Düşük Fps Görüyorum.

Monster Abra a5 v20.4 laptop kullanıyorum. Nvidia'dan gerekli olan güncellemeleri sürekli olarak yapıyorum fakat bu durum bir türlü düzelmiyor. 4050 ekran kartı, 32 gb ram, i5-12450H intel işlemci var fakat fps olarak yer yer 70-80 fpsleri bile görebilmekteyim. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?
Geri