Arama sonuçları: *

• Users: Biney
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Biney

Dark Freezer X123 soğutması nasıldır

Selam Dostlar. Bir kaç gün önce İnternetten Dark Freezer X123 almıştım ve şuan aktif olarak kullanıyorum. Ama soğutucunun görevini başarılı bir şekilde yaptığını pek düşünmüyorum. Stok soğutucu kullanan bazı kullanıcılar ile sıcaklık değerlerim neredeyse aynı. SİSTEM BİLGİLERİM İşlemci: R5...
  2. Biney

Dark Frezeer X123 AMD takılmıyor

Selam Dostlarım. Ryzen 5 3600 + ASUS Prime B550M-K + ENERMAX starryfort SF70F ARGB sistemime Dark Freezer X123 aldım ama: Anakart üzerindeki orijinal AMD bracket'lar takılı ve sağlam. Soğutucunun mandallı tırnağı Bracket'a 1–2 cm ulaşmıyor. Bastırırsam anakart/işlemci NET zarar görecek...
  3. Biney

Sistemim Düzgün Çalışmıyor Rx 6700 xt

Öncelikle herkese selam dostlar. Yaklaşık 1,2 ay önce kendime sistem topladım staj maaşımla ve son zamanlarda bilgisayarım sağlıklı çalışmıyor Steam de oyun bakarken Fragman'ı izlemek istediğimde bilgisayar donuyor 5,10 saniye sonra düzeliyor oyunlarda vermesi gereken FPS'nin altında veriyor...
  4. Biney

RX 6700 XT Radeon ayarları nasıl olmalı

Herkese merhaba, arkadaşlar. Yakın zamanda sistem dizdim ve ekran kartı ayarlarını yapacağım ama birçok seçenek var bunlar kafamı karıştırıyor. Sizce ayarlarım nasıl olmalı. Red Devil RX 6700 XT
  5. Biney

Bu sistem Çalışır mı

Herkese merhaba, arkadaşlar. Ben sistem toplayacağım Ekran kartı ve İşlemciyi 2.el alacağım parçaları seçtim bu parçalar birbiri ile uyumlu mu sizce bir sorun çıkar mı? BİLEŞENLER İşlemci: AMD...
  6. Biney

RX 6700 XT Alınır mı

Herkese Merhaba Arkadaşlar. 2. Ekran kartı almayı düşünüyorum karar verdim Red Devil RX 6700 XT Garantisi bitmiş Temiz Kart gibi duruyor Satıcıyla konuştum Sizce alınır mı? FİYAT: 9000TL FURMARK SONUCU:
  7. Biney

4000-6000TL Arası 2.El Ekran Kartı Tavsiyesi

Herkese Merhaba Arkadaşlar. 2.El Ekran kartı alacağım 4000-6000TL arası bütçem var sizce hangi kartları almalıyım önerebileceğiniz Kart var mı SİSTEM PARÇALARIM İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Asus Prime B550M-K Ram: Adata XPG Gammix D30 8gb 3200MHZ DDR4 CL16 (2 tane) SSD: MLD M300 500gb M2...
Geri