Arama sonuçları: *

• Users: Akabinde
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akabinde

Ücretsiz Antivirüs önerir misiniz

Aslında kullanmıyorum ama 2-3 ayda bir açıp tam tarama yapıyorum sadece. Sırf bunun için bir uygulama önerır mısınız? Normalde Kaspersky Free kullanıyordum ama ücretsiz versiyonu kaldırmışlar.
  2. Akabinde

HELIXSUN marka mousepad alınır mı?

Klasse alacaktım ama hep kocaman mousepad satıyorlar. Ben 40x30 gibisinden bir mousepad ıstıyorum, bunu buldum. Sizce alınır mı? Online FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla. Öyle turnuva oyuncusu falan değilim, iş görse yeter. :D...
  3. Akabinde

Mechanike K1 tuşlar çok sert ve 3-4 tuşa basınca algılamıyor

Hayatım boyunca membran kullandım, buna da başka bir membrandan geçtim. Tuşlar bana çok sert geldi. Sessizliğine ve hissiyatına bayıldım ama bu sertlik nedir yaw. Sizde durumlar nasıl? Bir tek bana mı tuşlar sert geldi? Klavyeyi alan çok kişi var bu yüzden sormak istedim. Sadece space tuşu...
  4. Akabinde

Türk Telekom Ekipleri Hafta Sonu Çalışıyorlar mı?

İnternette sıkıntı var ve uzaktan çözemediler, kaydınızı aldık 48 saat içinde ekipler gelip bakacaklar dedi de, cumartesi-pazar çalışıyorlar mı ekipler? Sormayı unuttum.
  5. Akabinde

Everest Marka Klavye Alınır Mı?

Linkteki gibi numpadi olmayan ama F1-F2 tuşları, delete ve PrtScSysrq, tuşları vs. olan bir klavye istiyorum. Ve bu isteklerime uyan başka klavye bulamadım. Mechanike K1 alacaktım ama Ss tuşu yok. Everest markasına karşı önyargılıyım ama hepsi Çinde ürettirmiyor mu sonuçta, üstünde yazan marka...
  6. Akabinde

SSD soğutucu alınmalı mı?

Arkadaşlar Samsung 970 Evo Plus 1 TB SSD'ye sahibim. 2 bin liraya aldığım şey 7.5 bin lira olmuş. Bozulsa hayatta yenisini alamam. Mümkün olduğunca ömrünü uzatmalıyım yani. Anakartımda SSD'nin takıldığı yer ekran kartının üzerine geliyor ve 75 derecelerde gezinen ekran kartımın bütün ısısı...
  7. Akabinde

Elektrikli scooterlerin ömürleri kaç km?

Bu Onvonun falan scooterleri var elektrikli, RX4'ten bahsediyorum. Bunlarla motosikletlerde olduğu gibi 20-30k km yapılabiliyor mu? Ömürleri ne kadar bunların? Pilleri 300-500 kere şarj edince ölüyormuş. Pili ölünce yenisiyle değiştirip kullanabiliyor muyuz? Aşağı yukarı kaç TL bunların pilleri...
  8. Akabinde

ThermalRight Assassin King Kasama Sığar Mı?

Linkteki ürünü almayı planlıyorum. Dark F40 marka M-ATX kasam var, resimlerde 16cm kule tipi desteklediğini yazıyor, fan ise 148mm yüksekliğe sahipmiş, sığması lazım kağıt üstündeki verilere göre. Anakartım ise MSI Pro H610M-E, Micro ATX bir anakart. 2 RAM slotu var, 2'si de dolu. Acaba RAM'lere...
  9. Akabinde

Hangi Thermalright İşlemci Soğutucu Alınmalı? Çok Seçenek Var.

Arkadaşlar 1.000 TL bütçe ile Thermalright bir soğutucu almak istiyorum ancak markanın milyar tane seçeneği var. Hangisini almam gerektiğini anlayamadım. Tek fanlı küçük bir model almak istiyorum. Küçük bir kasam var. Micro ATX bir anakartım ve M-ATX bir kasam var. Max 16cm destekliyormuş...
  10. Akabinde

LGA1700 ucuz ve kolay takılabilen kule tipi soğutucu önerisi

Merhabalar, i3-12100F kullanıyorum ama bunu ileride i5-12400F gibi işlemcilere yükseltme ihtimalim var. Bu işlemciye stok soğutucu da yetiyor ama her macun yenileme işleminde fanla boğuşuyorum, bacaklarını kırıyorum, delirtiyor beni. Kolay takıp çıkartılabilen bir fan almak istiyorum. Bana bir...
  11. Akabinde

Trendyol'dan 3395 sensör fare önerisi

Arkadaşlar Trendyol'da sürekli 1200/300 vs. gibi kodlar paylaşılıyor forumda ve ben de bir ürünü sepete ekleyip indirime denk gelince satın almak istiyorum. 3395 sensör düzgün bir markanın faresini istiyorum. Şu 2'sini bulabildim. Sizin başka bir öneriniz var mıdır? Sizce hangisi alınmalı? Claws...
  12. Akabinde

BF6'da araçsız mod var mı?

Doğup doğup tanka ölmekten keyif almıyorum. Oyunda 8 vs 8 gibi modlar var aracın olmadığı ama ben normal geniş modlarda 32 vs 32 oynamak isterim araç olmadan. Böyle bir mod var mı oyunda?
  13. Akabinde

Windows 11 sürekli ekran kartımı güncelleyip duruyor

Bilgisayarın internetini çekip DDU ile driveri kaldırıp ardından 25.8.1'i yüklüyorum ve kurulum sonrası çıkan ekranda Radeon'da otomatik güncellemeyi kapatıyorum. İnternet fişini geri takıyorum, tertemiz bir kurulum yapıyorum. Ertesi gün ekran böyle, kendi kendine güncellemiş. Bunu nasıl...
  14. Akabinde

Windows 11'e geçince oyunda FPS anlık 30'a düşüyor

20. saniyeden 50. saniyeye kadar izlerseniz FPS durmadan 130'dan anlık olarak 50'ye, 60'a düşüyor. Bazen 30'lara düştüğü oluyor ve bu sürekli oluyor. FPS düşünce sesler de bozuluyor. Win10'da böyle bir sorun yoktu ancak 11'e geçtiğimde bu oyunda bu problem ortaya çıktı. Temiz kurulumla geçmiştim...
  15. Akabinde

11.11 HAVİT REZALETİ, ÇÖPLÜĞÜ

Bu forumun ilk gördüğü etkinlik bu değil. Zamanında İncehesap da yaptı aynısını, her hafta 1 liraya ürünler dağıttı. Her defasında site çöktü, kilitlendi ama gene alan aldı hatta SS'lerini attı. Bizzat ben hala 1 TL'ye aldığım mousepadlerini kullanıyorum. Ancak bugün Havit resmen alay etti...
  16. Akabinde

Windows 11'de hoparlörüm çalışmıyor.

Arkadaşlar isimsiz ufak bir hoparlörüm var. Jack girişi ve USB ile çalışıyor. 2 yıldır Win10'da kullanıyordum. Şimdi takıyorum ama Windows'ta gözükmüyor. Sadece monitörün hoparlörü gözüküyor ama monitörden de ses gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor? Monitörüm: LG UltraGear 24GS60F-B. Sadece USB ile...
  17. Akabinde

Kırmızı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek Midir?

Trafikte en çok yaptığım ihlal kırmızı ışık oluyor. O da bile isteye geçtiğimden değil. Yollar ıslak, motor üstündeyim ve neredeyse arka tamponumda araç var. Tam ışığın altına gelicem sarı yanıyor. Ben dursam dururum, arkamdaki duramaz korkusuyla basıp geçiyorum genelde. Kırmızı yandıktan sonra...
  18. Akabinde

Win11 FPS yükseltme taktikleri nelerdir? Bildiklerimizi paylaşalım

Arama kısmına ''Çekirdek yalıtım'' yazınca çıkan yerden ''Bellek bütünlüğünü'' kapatınca FPS artabilir. ''Yüklü uygulamalar'' kısmından uygulamanın yanındaki üç noktaya basıp ''Arka plan iznini'' kapatınca Windows hızlanabilir. Bütün bunların dışında tabii yüksek performansa alma ve...
  19. Akabinde

BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

BF6 Bedava Battle Royale modu 2 saate geliyor heycanlı mıyız
  20. Akabinde

Ucuz el konsolu önerisi. R36S Alınır mı?

1.500 TL civarına bir el konsolu almak istiyorum. Boştayken otobüste, okulda vs. 1 saat zaman geçirtsin yeterli. Telefondan oyun oynamayı açıkçası pek sevmiyorum. Bulabildiğim tek konsol R36S oldu bu fiyatta. Alternatifi var mıdır bilmiyorum, sizce alınır mı? Tek çipli 64 GB versiyonuna bütçem...
Geri