Arama sonuçları: *

• Users: Mozole
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Volarant ekrana inme iniyor yardım

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni hazır sistem aldım bilgisayardan fazla anlamıyorum işyerindeki arkadaşlarla falan cs oynarız diye aldım oyunlarda herhangi bir performans sıkıntısı yaşamıyorum ama oyundayken birden inme iniyor ekrana yani kitleniyor komple ekran reset atmadanda düzelmiyor...
  2. M

Valorant ekran kitlenme sorunu

merhaba yeni sistem kurdum oyun oynarken herhangi kasma donma sorunu olmuyor yani sistem oyun için gayet yeterli gayet akıcı şekilde oyun oynayabiliyorum ful grafiklerde ama oyunun ortasında birden ekran kitleniyor reset atmadanda düzelmiyor bazen kendi reset atıyor lütfen bilen arkadaşlar...
  3. M

Hazır sistem aldım bios ayarları konusunda yardım lütfen

Merhaba sistem özellikleri şunlar : Rz 5 7500f işlemci Msi 4060 ekran kartı Msi pro b-650 anakart Kingston expo 16 gb 6000mhz ram Bios ayarları hakkında bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
  4. M

Bu monitör alınır mı ?

CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz Bir monitör buldum fazla bütçem yok anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_casper-excalibur-me238fhd-g-238-200hz-1ms-curved-g-sync-full-hd-gaming-monitor-siyah-1229571.html
  5. M

7500f ve 4060 hazır sistem aldım monitör önerrmisiniz ?

öncelikle merhaba r5 7500f ve 4060 lı hazır bir sistem aldım diğer parçaların önemi varmı bilmiyorum maxsimum verim alabileceğim fiyat olarak çok uçuk olmayan yani bir fiyat performans monitör arıyorum lütfen kaç hz monitör almam gerektiğini veya öneri monitör fikirlerinizi bekliyorum
  6. M

Hazır sistem tavsiye lütfen

Öncelikle merhaba arkadaşlar çok bi bütçem yok şu kasayı buldum çok fazla anlamıyorum bu işlerden anlayan arkadaşlar bir bakabilirmi çüzzi miktarda 3 aşağı 5 yukarı ekleme yapabilirim yada sizin tavsiye ettiğiniz bu fiyatlarda daha güzel bir sistem varsa önerilerinizi bekliyorum bulduğum sistem...
  7. M

30-38k arası bütçem var lütfen oyun için düzgün bir sistem önerir misiniz?

2 gündür neredeyse bütün siteleri gezdim ama içime tam anlamıyla sinen bir sistem bulamadım dediğim gibi bütçem max 38k lütfen yardım edin
Geri