Arama sonuçları: *

• Users: Dsert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dsert

Laptopa monitör nasıl bağlamalıyım

Arkadaşlar ben laptopa monitör takmak istiyorum fakat kullandığım laptop modelinde(Victus 16) DisplayPort girişi yok almayı planladığım monitörde 180Hz 1080p 1 monitör. Bu monitörü HDMI ile mi bağlamalıyım yoksa Type-C to DisplayPort kabloylamı bağlamalıyım? önerdiğiniz modeller var mı?
  2. Dsert

Benq Mobiuz Ex240 Mi Asus Tuf Gaming Vg249Q3A Mi?

Arkadaşlar monitör almayı planlıyorum bu iki model arasında kaldım asus 5200 tl benq 5600tl hangisini alıyım sizce?
  3. Dsert

Hangi monitörü almalıyım?

Hocalarım 24 inç 1080p monitör almayı planlıyorum Hz'si 144'ten fazla olsun istiyorum. Birkaç modell buldum ve aralarında kaldım. 1.model:Asus TUF Gaming VG249Q3A bu model 6bin 200 TL. 2.model: Asus TUF Gaming VG249Q3R bu model 5bin 900TL. 3.model: MSI G244F E2 bu model 5500 TL. 4.model Asus...
  4. Dsert

Kaç inç monitör alınmalı?

Arkadaşlar masamın ölçüleri: Yüksekik 47cm (eğer gerekli olursa üstteki rafı kaldırıp bu seviyeyi 61 yapabilirim) Boyu 100cm. Genişliği 54 cm. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum ve film dizi benzeri fazla izliyorum o yüzden 27 inç almayı planlıyordum ama masama sığıp sığmayacağı konusunda...
Geri