Arama sonuçları: *

• Users: Khongar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Manor lords ticaret kuralı kapalı

arkadaşlar oyunda ticaret yapamıyorum kilitli:ticaret kuralı 'ticaret yok' olarak ayarlandı diyor ticaret yapmama izin vermiyor oyunun her yerine baktım öyle bi ayar gözükmüyor yardımcı olur musunuz
  2. K

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

kulaklığın kablosuz ve beyaz olması en önemli kriter onun dışında fps oyunlarında iyi ses vermesi lazım önerilerinizi bekliyorum
  3. K

Yardım PUBG oynarken ekran kartımı kullanmıyor

öncelikle ekran kartım arc b580 işlemcim 7600x oyundayken ekran kartı kullanımım %10un altında ve fps çok düşük işlemcim %70 altında seyrediyor konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bütün sistem güncel
  4. K

Anakart + işlemci tavsiyesi

Beyaz sistemim hali hazırda mevcut ddr5 32gb ram ve intel arc b580 var beyaz anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum 2.elde olabilir intel veya AMD fark etmez
  5. K

Yardım 7500f işlemci çalışma durumu

işlemcim pubgdeyken %90 kullanımın altına düşmüyor ayrcı ekran kartını sabit %99da tutamıyor ulaşmıyor bile %80 %95 arası dolanıyor ekran kartım arc b580 bu arada işlemcim bozuk olabilir mi garantiye yollamalı mıyım? Kalite ultrada olmasına rağmen.
  6. K

Işlemci anakart ekran kartı tavsiyesi

sadece işlemci anakart ve ekran kartı alacağım diğer parçalar var ddr5 olması lazım 2.el de olabilir
  7. K

2. El ekran kartı öneri 10 20k arası

merhaba 2. el ekran kartı bakıyorum ne alınabilir sizce
Geri