Arama sonuçları: *

1. K

Microsoft edgeyi açtığımda masaüstü pencere yöneticisi çok ram kullanıyor

sorun yeni oluyor ve sadece edge açılınca oluyor
  2. K

Sıvı Soğutma ile ilgili soru

yeni bir sıvı soğutma aldım kullanmak istiyorum ama elimdeki argb kontrolcünün bir tane boş kablosu var ama sıvı soğutucunun fanlarının ve pompanın 3 birbirleri arasında köprüleme yapsam çalışırmı
  3. K

Yardım Gta 5 oynarken hata alıyorum

gta 5 enchanded oynarken err gfx stt hatası ve amd sürücüsünden zaman aşımı hatası alıyorum
  4. K

I5 14400f intel dynamic tuning tecnologhy çalışırmı

bu işlemciyle oyun performansını artırdığı vadedilen intel apo açabilirmiyim
  5. K

Yardım The Crew Motofest drop sorunu

i5 14400f 9060xt 16gb ram sistemimde the crew oynarken çok fazla drop yiyorum benzer sistemleri olan insanlarda bu sorunu göremiyorum ram kullanımım dengeli olmasına rağmen rahatsız edici droplar yiyorum
  6. K

Forza ve crew gibi oyunlarda drop sorunu

i5 14400f 9060xt 16gb ram sistemimde özellikle forza ve the crew oyunlarında drop sorunları yaşıyorum ama ne kaynaklı olduğunu tam bilmiyorum
  7. K

Yardım The Crew Motorfest drop sorunu

i5 14400f rx 9060xt sistemimde the crew motofest oynarken drop sorunuyla karşı karşıya kalıyorum
  8. K

Yardım Forza horizon 5 drop sorunu

i5 14400f rx 9060xt 16gb ram sistemimde belleğim dolu olmafdığı halde drop yiyorum
  9. K

Yardım Forza horizon 5 drop sorunu

i5 14400f rx 9060xt sistemimde bellek kullanımım düşük olmasına rağmen drop yapıyor
  10. K

Forza Horizon 5 anlık drop sorunu

bellek kullanımım düşük olsa bile drop yapıyor
  11. K

Forza Horizon 5 drop sorunu

drop sorununun bellek çok dolu olduğu için yaptığını düşünmüştüm ama baktımki bellek kullanımım 12 ve 11 gb olsa bile drop yapmaya devam ediyo
  12. K

Forza Horizon 5 Fps drop sorunu

i5 14400f rx 9060xt sistemimde forza horizon 5 oynarken fps drop sorununa mağruz kalıyorum ayarlarımı extremeden ultraya çeksem bile drop devam ediyo
  13. K

Black Mesa takılma sorunu

Black Mesa oyununu oynarken küçük ve kısa aralıklarla takılmalar yaşıyorum
  14. K

Gamepad motor sıkıntısı

Yeni aldığım gamepadimdeki motorları kontrol ederken sağ motorun sola göre zayıf çalıştığını gördüm normalmidir
Geri