Arama sonuçları: *

• Users: emirexin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emirexin

Kaliteli Korku oyunu önerisi

Selamlar cok fazla korku oyunu oynamis biri olarak kaliteli ve gercekten tirsarak oynadigim bir korku oyunu uzun zamandır oynamiyorum boyle atmosferi iyi olan korkutucu bir oyun oneriniz var mi ? Bu arada indie tarzi vs her tarz korku oyunu olabilir.Oynadigim oyunlar:re4,sh2,visage,outlast 1-2...
  2. emirexin

Pc YouTube ana sayfa boyut sorunu

Selamlar YouTube ekranima eskiden 5 video sigarken gecen hafta 4 e düştü ve bugun gördüğümde 3 e düştüğünü gördüm ve çok kötü gözüküyor bunun boyutunu ayarlamanin bir yolu yok mu yani neden anlayamadim
  3. emirexin

Last of us part II görüntü titremesi sorunu

Selamlar.Oyunda bu tarz teller olsun zemin yuzeyleri olsun kamerayi hareket ettirdiğim zaman titreme tarzi şeyler oluyor bunun için bir çözüm ya da ayar var mi nvidia app guncelleme sonrasi oyunu app e ekleyip optimize ayarlar ile de denedim ama daha kotu oldu eski ayarlarima geri döndüm...
  4. emirexin

Tlou part II gamepad hassasiyet ayarlari

Oyunda nişan almakta zorluk cekiyorum yani türlü türlü hassasiyet ayari denedim gamepad ile oynuyorum.hassasiyet ayari kac olmalı?sizin hassasiyet ayarlariniz nedir yardımcı olabilecek var mi?
  5. emirexin

The last of us part II zorluk ve kontrol ayari nasıl olmalı

Selamlar gamepad ile last of us oynuyorum ve kontrol ayarlarinda sıkıntılar yaşıyorum nişan alirken kilitlenmeyi kapattigim zaman zorlaniyorum fakat açtığım zaman karakterin üzerinde işaret çıkıyor bu da saçma geliyor açıkçası bu işareti kapatmanin yolu var mi nisan kilitlenmesi açık oynamayı...
  6. emirexin

Rtx 3070 kullanıcıları yardımcı olabilir mi?

3070 kullaniyorum ve bu kartin ayarlari nasil olmalı nvidia denetim masasında yapmam gereken bir ayar var midir?
  7. emirexin

The Last of Us Part II en iyi grafik ayarlari

Merhabalar.Tlou II oynuyorum ve oyunda sağa sola baktığım zaman cisimlerde yirtilma,golgelenme,uzaklarda bulaniklik gibi sorunlar yaşıyorum ayarlarla yaklaşık 2 3 saate yakın uğraştım en oynanabilir ayarlarla devam ediyorum şuan da fakat oynayan kullanicilarin ayarlarini merak ediyorum siz last...
  8. emirexin

Öneri The Last of Us Part II Dublaj mi altyazili mi oynanmali ?

Dün gece last of us 2 ye başladım yaklaşık 4 saat kadar oynadim ancak dublaj mi altyazili mi oynanmasi gerekiyor?Sizin tercihiniz nedir?
Geri