Arama sonuçları: *

• Users: Şifa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ş

Kayıdın yok olma sorunu

Selamlar Farming sim 22 oynuyorum. O kadar kasılıyorum müq bir çiftlik kuruyom bi anda save siliniyor bunun çözümü nedir
  2. Ş

Dershane Tercihi GOP

Merhabalar yks sayısal öğrencisiyim istanbul gaziomanpaşada yaşıyorum. bu sene 11. sınıfım ve çağdaş bilgiye gidiyorum seneye 12 olunca kurum değiştirmeyi düşünüyorum fen bilimleri ile final arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yoksa kurum değiştirmemi tavsiye etmezmisiniz teşekkürler
  3. Ş

Papara Kart Steam dolarla ödene

Selamlar biliyorsunuzki steam dolar kuruna geçti. Papara kartımla steam üzerinden dolarla alışveriş yapabilirmiyim. Yaparsamda kur güncel kurdanmı hesaplancak yoksa belli bir miktar üzerindenmi
  4. Ş

Truck and Logistichs Simulator alınır mı?

Truck and Logistichs Simulator steamde 133 tl ye düşümüş sizce bu fiyata değermi ve oyun alınır mı?
  5. Ş

Teknoloji Mağazalarında SSD Takma

Selamlar. Bilgisayarımın disk kapasitesini arttırmalıyım. Acaba media markt teknosa İtopya gibi teknoloji mağazalarında ekstra sata ssd taktırabilirmiyim. Bilgisayarım bir laptop. Varsada öneri sata ssd yada harici ssd varmı 512gb
  6. Ş

İstanbulkart başvuru

Selamlar. İstanbula yeni geldim. İstanbul kart çıkarmak istiyorum başvurumu nereden yapabilirim. Öğrenciyim
  7. Ş

Altyapıma göre internet ağı önerisi

Selamlar. yeni bir eve taşındık ve henüz internet bağlattırmadık. İnternetten sorgulattığımda sadece ADSL ve VDSL altyapıyı olduğunu gördüm ve 68 Mbps hız alabileceğim yazıyordu. Ben TürkCell düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz neler var bütçem aylık 200-250 tl
  8. Ş

Pubg Steam DirectX Sorunu

Selamlar. Pubg steam indirdim fakat bir hata verdi. İnternette araştırdım DirectX indirin diyordu ama programı indirdiğimde bu oldu Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  9. Ş

FS22 Takılma Sorunu Var

Selamlar. Elimde 1660ti li bir sistem var. Düşük ayarlarda bile oyunum takılıyor. 3060lı bilgisayarımdada aynı sorun var sizce sorun Farming Simulator 22 demi yoksa bilgisayardamı ?
  10. Ş

STM32 sensörler bir anda kapanıyor

Selamlar. STM32 üzerinden bir proje yapıyorum. Robot mis gibi ilerlerken HCRS04 sensörlerim bir anda okuma yapmayı bırakıyor. Kabloları kontrol ettim ama bu sorunu yine yaşıyorum bu konuda bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
  11. Ş

War Thunder oynanırmı

Başlıkta gördüğünüz gibi War Thunder oynanılmaya değermi
  12. Ş

Bir direksiyon önerisi

Selamlar. yaklaşık 5500 tl bütçem var. Bir direksiyon seti almak istiyorum ne önerirsiniz ? İkinci el almak istemiyorum.
  13. Ş

Harici diske birşeyler kurma

Selamlar. Bilgisayarımda boş yer azaldı acaba bir harici bir disk alırsam oyunları save dosyalarını falan o diske kurabilirmiyim ?
  14. Ş

sürekli dosya yedekleme

Merhabalar. Elimde bir dosya var ve içeriği sürekli değişiyor. Bende bu dosyanın sürekli kendi kendine başka bir klasöre kopyasını almasını istiyorum. Bu mümkünmü ? Mümkünsede nasıl yaparım?
  15. Ş

Constraction Sim 15 Hayla Oynanırmı

Selamlar. Sizce Constraction Simulator 15 hayla oynanırmı ?
  16. Ş

Lenovo Legion Esc tuşu Işığı

Selamlar. Lenovo Legion 5 laptopumda ''esc'' tuşunda bir ışık yanıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
  17. Ş

Steam İade kabul edilirmi

Selamlar. 30 ocak tarihinde steam den bir oyun aldım oyunda 1.5 saat vakit geçirdim sıkıcı geldi iade edeceğim bu mümkünmü
  18. Ş

Bu sistem ile yayın yapmak mümkünmü

Selamlar kardeşimde lenovo legion 5 bir laptop var yayın yapmak istiyor. Pc'de i7 10750h ///gtx 1660ti///16gb ram/// 500gb ssd var. Bu sistem ile 720p de simulator oyunlarının yayınını yapabilirmi ?
  19. Ş

Bu özelliklerde bir pc ile yayın yapılır mı?

Selamlar kardeşimde lenovo legion 5 bir laptop var yayın yapmak istiyor. Pc'de i7 10750h ///gtx 1660ti///16gb ram/// 500gb ssd var. Bu sistem ile 720p de simulator oyunlarının yayınını yapabilirmi ?
  20. Ş

Çakma Xbox Kolu alınır mı?

Selamlar. Bir tane xbox gamepad almak istiyorum. Bu aralar biraz fakirim 2k bir kola verecek durumda değilim. Sizce çakma bir kol alınır mı? ? Alınırsada önerebileceğiniz bir model varmı ?
Geri