Arama sonuçları: *

• Users: pato
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pato

Masa çekimleri için tripod önerisi

Çok profesyonel olmasına gerek yok işini yapsın yeter.İnstada bir ürün görmüştüm şuan bulamıyorum.Heryere takılan ahtapot kol tarzı bir tripot vardı yada sizin kullandığınız önerebileceğiniz bir ürün varmı?
  2. pato

Goodbyedpi neden çalışmıyor

önerebileceğiniz farklık yazılımlar varmı?
  3. pato

Kaliteli çakma ayakkabı

Spor için ayakkabı alıcam.İthal diye sattıkları çakmalar ne kadar fiyatlarını hiç bilmiyorum.Fiyatlar yakınsa orijinal alırım. Daha önce satın aldığınız site veya sayfa varsa atarmısınız
  4. pato

Valorant ses boğuklaşması

Lobide bir sıkıntı yok ama oyun başladığı gibi ses boğuklaşıyo iğrenç bi ses geliyor bluetooh lu kulaklıktan dolayı öyle oluyor diyorum 2 kere mik değiştirdim hala aynı hiçbir şekilde düzelme yok oyunu sildim pcyi formatladım düzelmedi.Sesli sohbeti kapatınca düzeliyo.Bu sorunu yaşayan varmı?
  5. pato

Iphone 11 batarya önerisi

kardeşimin bataryayı değiştiricem önerebileceğiniz pil varmı yoksa direkt orijinalmi alıyım çok fark eder mi??
  6. pato

Öğrenci için kredi kartı önerisi

Hangi kartı kullanmak avantajlı yada ilk kartı nerden nasıl çıkartsam . hangikredi de öğrenci için özel kartlarda ücret alınmıyo yada bonus vs veriyo bildiğiniz kullandığınız bir kart varsa önerilerinizi bekliyorum
  7. pato

F/p 2.7cm spin kamışı önerisi

210 aldım esnekliğinden ve atışi mesafesinden memnun kalmadın şimdi 270 alıcam hangi marka önerirsiniz?
  8. pato

Sistemim ne kadar eder?

Ram 2x [H3 id='Thermalright+Peerless+Assassin+120+SE+ARGB+Siyah+lemci+SoutucuAULA+F75AJAZZ+APEX90X40+KLASSGEAR+MOUSEPADXBOX+SERES+X+GAMEPAD+5-10+KERE+KULLANILDI']Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu[/H3] [H3...
  9. pato

Sağlam color grading nerden nasıl öğrenirim

Log videolar çekmeye başladım.Dümenden yapıyorum onda sıkıntı yok renklendiriyorum ama daha profesyonele yakın öğrenmek istiyorum.Bildiğiniz bir kaynak vs varmıdır.
  10. pato

Neden cs de kasa açamıyorum bilen varmı?

2 hesabım var diğerinde açılabiliyodu ama bakiye yoktu diğer hesabıma attım 1 tane öylesine açıyım diye sadece önizleme çıkıyor?
  11. pato

Digitürk e aylık kaç tl para veriyorsunuz?

Artık müşteri hizmetleri bile kabul ediyor bu rezilliği.Bakıyorum çevremde 299,320,370 gibi farklı farklı alakasız fiyatlar var.Ben üyeliğimi iptal ettirim ailemde farklı birinin adına tekrar açtırıcaktım önceden yeni müşterilere fiyatlar 370i geçmiyodu şimdi 600 den bahsediyorlar.Siz kaç tl...
  12. pato

Fever meme yi nerden ücretsiz indiririm

şuana kadar pc ye hiç crack oyun indirmedim.Bu oyunada para vermek istemiyorum çünkü tüm yayıncılardan izledim zaten ama boss yerini demek istiyorum oyunun o kısmını bitireni görmedim.Diğer oyunlarda sıktı nerden indirebilirim önerisi olan varmı?
  13. pato

Hıtman World Of Assassınatıon full türkçe yama varmı?

yt den baktım ama full olmuyor.Full indirebileceğim virüssüz yama varmıdır?
  14. pato

Aliexpress indirim kodu varmı ve düşük fiyatlı ürün gümrükten geçermi?

temudan çok kez alışveriş yaptım ama aliden yapmadım bi indirim vs varmı yeni hesap açıcam ona göre.Birde alıcağım ürün 50-100 tl,geçermi gümrükten yada siparişte bir sıkıntı olurmu.temuda 580tl min harcama ama burda yok herhalde öyle bir şey
  15. pato

Popeyes burger king gibi yerleri nereye şikayet edebilirim

şikayet vara 30 kere şikayetimi ilettim.Utanmaz herifler sosları vs eksik göndermeyi geçtim adamlar hamburger göndermiyo.beni sayısız aradılar popeyesten ve burgerkingten tek dedikleri gerekli aksiyonlar alınacak başka bir şey dedikleri yok.Dün yine popeyesten sipariş verdim kurye paketi verdi...
  16. pato

Hat değiştiricem paket önerisi varmı

telekomdan geçicem sizin yeni geçtiğiniz yada bildiğiniz kampanyalar varsa yazarmısınız.Forumda görmüştüm turkcell 20gb 200 tl bi paket vardı ama sanırım bitti o.
  17. pato

Arıtma cihazı önerisi

Fiyat sınırı yok.Sadece ekonomik olsun mesela 1 su bardağı temiz su için 3 su bardağı atık su atan cihazlar var birde bunu 1 e 1 yapanlar var.Sağlıklı olsun ekonomik olsun dediğim gibi kendi kullandığınız önerdiğiniz modelleri bekliyorum
  18. pato

Pc son 1 aydır mavi ekran veriyo

Dediğim gibi son 1 ayda pc yi sabah yeni açtığım gibi (herzaman olmuyor ama çoğunlukla oluyor) mavi ekran veriyor kendini resetliyo şuan 3-4 kere oldu neyden kaynaklı olabilir kasanın içindeki tozlardan mı yada bir uygulamamı buna sebebiyet veriyor
  19. pato

Çinden direksiyon seti alıcam önerilerinizi bekliyorum

bütçe sınırı yok ama ucuz fp bir şey almak istiyorum max 1 ay sonra sıkılırım gibi geliyor sonrada tr de satarım
  20. pato

Hangi sağlayıcıyı seçiyim lütfen yardım edin (Sadenet ney??)

Bu konuyu son kez açıcam.Türk telekomla görüştüm önce bana bi fiyat verdi 35 mbps sonrasında başkasına bağladı oda kabloların altyapıların depremlerden yada bazı olaylardan dolayı hasar gördüğünden dolyı sizi bizim onaylı şirketimiz Sadenet e geçiricez dedi bize 35 mbps için 700 civarı bir fiyat...
Geri