Arama sonuçları: *

• Users: NihorAlaK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Howmanyfps ne kadar doğru?

Hacı örneğin rustta ful ayarlarda 170 FPS gösteriyor fakat oyunda full ayarlarda 70-90 bişey alıyorum en düşük ayarlarda chatgpt 200lerde Alman lazım diyo ben 110 karda alıyorum csgoda en yüksek ayarlarda 300lerde alırsındiyor 220 falan alıyorum. Lolde Max ayarlarda 1 270fps alırsın diyor 200...
  2. N

Bütçeme uygun laptop önerisi verebilir misiniz?

Bütçem 65-75bin arasında ve şuan almayı düşündüğüm https://app.hb.biz/XaTZLwgEJmuF Bu var. Markasını daha önce hiç duymadığım için ve yorumlarında bir kişinin yazılımsal sıkıntı olduğuna dair yorumlar gördüydüm. Yardımcı olurmusunuz
  3. N

Bilgisayar mühendisliği okuyanlara sorularım

Aga ben şimdi Bilgisayar mühendisliği seçecem ama maddi sorunlar var ve buralara abanmam lazım ve gpanın 3 ü üstünde olması gerekiyor. Dersler nasıl? Çoğu mühendislik okuyan yok öyle yok böyle diyo mizah yapıyor aklınca. Adam akıllı söyleyecek biri lazım bana süreç nasıl işliyor? En çok...
  4. N

Laptop alacağım fakat cahilim

Aga ben cidden cahilim aklımda ya 4060lı yada 5060lı laptop alma fikri var çıkabileceğim Max bütçe 65 70k şuan düşündüğüm ise https://app.hb.biz/orFMZRp7K9UX Sizce ne almalıyım bu iyi mi? yada başkamı almalıyım
  5. N

17 yaşındayım iş nasıl bulcam

Pc alacam yıl olarak 18 I doldurdu da ay olarakta doldrmak gerdkiyomuş ve ben taa Aralık'ta doldurcam ondan market gibi yerlerde çalışabilir miyim yada ne iş yapabilirim bi fikri olan varmı hiç çalışmadım daha önce
  6. N

EPOSTA hesabıma ulaşamıyorum lütfen yardım edin

Hacı 2 yıldır hesaba ulaşamıyom biri geldi silinmiştir dedi hala daha silinmemiş bende bilmiyorum. Şifreyi biliyorum ama telefon numarası eski telefona bağlı olduğu için hesaba ulaşamıyorum bu hesabın size ait olduğunu kanıtlayan adınız diyo tekrar dene çıkıyor napcam ben
  7. N

5070ti lı laptop alacağım ne yapayım

https://www.hepsiburada.com/msi-vector-16-hx-ai-a2xwhg-091xtr-intel-core-ultra-7-255hx-16gb-1tb-ssd-geforce-rtx5070ti-freedos-16-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00008C3A0R?ftid=wk3omvgo6ntkuuo7&magaza=Techburada&url_src=and-product-detail Bu alınır mı alınmazsa neden alınmaz ve sizce...
  8. N

Yurtta kalanlara internetle alakalı sorum var

Abi ben yurtta kalacam üni geçince laptop falan götürcemde internet işini nasıl ne kadara hallediyonuz yani yurt interneti yoktur varsada kötüdür kaç GB internet hangi operatör biri açıklama getirebilirmi
  9. N

Türknet çekmiyor sıkıntı ne

Hacı Türk Telekomdan geçtik türk telekom caz yapıyo hakkını vermiyo diye kötününde kötüsü olabiliyormuş bu türknet çekmiyor çekmiyor çekmiyor la yazıyorum müşteri hizmetlerine hattınızı sıfırladıkmı ne bişey diyor hız testi yapıp gönderin diyor hayır yani benim hedefim millete şov yapmalık hız...
  10. N

7bine işlemci önerisi lazım

Bütçe 7bin ekran kartı 3050 darboğaz falan sıkıntısı olurmu darboğaz nedir kısa ve öz birileri yardım edebilirmi
  11. N

KYKda kalan varmı varsa hırsızlık olayı yaşandımı

Aga bu KYKda yok diş fırçasına kadar çalınır yok donunu bile çalarlar gibi şeyler söylyüolar aga ben daha 12. Sınıfım ve büyük ihtimalle KYKda kalacağım kalabilirsemde yani doğrumu la bu yani odada 4-6 kişi kalıyor desek dışardan başkası gelip mi çalıyor yoksa ciddili oda arkadaşlarından birimi...
  12. N

Laptop alacağım ama ekran kartı hakkında fikir lazım

Aga ben bu chatgptye soeuyom şimdi ben rust oynuyorum genelde ve rtx 4070li bilgisayar almayı düşünüyorum. Laptop daha doğrusu ama yani buna sordum diyo 4070 laptopta masaüstünün 3060ti seviyesinde falan diyor ciddilimi bu yani eğer böyle ise ben ne anladım bu işten hacı 4070 diyince oooooo diye...
  13. N

YKS 2 ay kaldı ne yapmalıyım

Bilgisayar mühendisliği istiyorum ilk 20k istiyorum. Şuan tytem 80 90 aralarında geziniyor ve ayt matematik, fizik, biyolojide problemim olmamasına rağmen biyoloji 0 ayt yaklaşık 50 net geliyor 4 5 i biyolojiden sadece nasıl halledecemmbu biyolojiyi okumuş etmiş geçirmiş iyi sonuç elde etmiş...
  14. N

Ekran kartı hafızası nedir?

Aga şimdi az önce baktım 5060ti indirim diye paylaşılan şeysine millet demiş yok 8gb hafızayı çipi bile sevmez🤣🤣 falan yani ben şimdi yaza laptop alacağım 4070li bir şey almayı planlıyorum yani baktım zaten Max 8gb yazıyor 16gb yok ne gibi kötü yanı var laptopta farkediyoemu biri beni...
  15. N

Evde calisthenics yapmak istiyorum fakat 0 bilgi

Evet 1.72 boy 64 kiloyum ve calisthenics yapmak istiyorum evde direnç lastiği barfiks demiri ve 5kg 2 adet dumbell var başlangıç için şınav ve pullup gücümü arttırmam gerektiğini biliyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum bir sürü video izledim hepsi temelinde aynı şeyi söylesede tam...
  16. N

65000 bütçe ile alınabilecek en fiyat performans laptop önerir misiniz?

Bütçe 65000 laptop yerine masaüstü alamam çünkü üniversiteye geçeceğim üniversitede de kullanacağım
Geri