Arama sonuçları: *

• Users: zencipeter
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zencipeter

EPİC GAMES AÇILMIYOR.

İlk öncesinde oyuna giremiyordum AS-3 hatası veriyordu.Sonrasında launcheri silip yükleyeyim dedim ve silip tekrar yükledikten sonra güncelleme yapılıyor tarzı bişiler diyor ama altta uyarı veriyor ve hiçbir şekilde açılmıyor ne yapmalıyım?
  2. zencipeter

Bilgisayar sınava kadar götürürmü?

Yazın victus laptopa soğumuş şekerli çay döktüm(touchpad kısmından) ve hayatta kaldı.Sigortaya veremiyorum çünkü şuan sınav senem diye kullanmak zorundayım. Sağ fanda bearing hatası var ve klavyenin değişmesi gerek.Sizce laptop mayısa kadar dayanırmı?
  3. zencipeter

S7 EDGE HALEN DAHA ALINABİLİRMİ?

Bende iki tane gri kasalarından vardı biri denize düştü ve ne yazık ki yandı diğeride kardeşimde ve bence S7 Edge halen daha alınabilir bir cihaz (Tabi bulursan) [H3...
  4. zencipeter

NİKON COOLPİX OBJEKTİF HATASI

Benim küçüklüğümdendir var olan bir nikon kamerayı pilini az bişey şarj ettim (Orjinal Pil)çalıştırayım derken bu hatayı aldım.
  5. zencipeter

F1 2017 Denuvo Dll hatası

Oyuna giremiyorum şöyle bir hata veriyor napmalıyım?
  6. zencipeter

F1 2018 AÇILMIYOR NE YAPMALIYIM ?

Malum eski F1 oyunları Steamde olmadığı için mecbur korsan indiriyoruz.Yüklemesini falan yaptım Fitgirlden sonrasında açtım uyarı bile vermeden öylece açılmıyor ne yapmam lazım F1 2017 de denovo açılmadığından oda olmadı valla daha ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
  7. zencipeter

80 OBP iyi mi?? (YKS)

Ne kadar sıra geriye atar?
  8. zencipeter

Fan 1.9 TDI gibi ses çıkartıyor

Oyun açtığımda fan bir anda motor gibi ses çıkarmaya başlıyor.Laptopla 1. senem bakımını yaptırmadım yüksek ihtimal fanlar toz toplamış ama yinede burayada derdimi paylaşmak istedim
  9. zencipeter

JBL kulaklığımın tekinden ses gelmiyor

JBL 560BT kullanıyorum ve bu son zamanlarda sesi kulaklığa aktaran yaylarda sorun var ve bazen tekinden ses gelmiyor bir kez düzelttim fakat dışarıda yeniden bozuldu yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
  10. zencipeter

''VİDEO MEMORY MANAGAMENT İNTERNAL'' hatası aldım ne yapmalıyım?

Bilgisayarda takılırken birden mavi ekran geldi ve kodda bu yazıyordu 2 defa başıma geldi bu durum ne yapmalıyım? HP Victus/Core i5-13500H/16 RAM/512 GB SSD/RTX4050
  11. zencipeter

GTA 6'NIN YENİ FRAGMANI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Bilmeyenler için rockstar 5 saat önce gta 6'nın yeni fragmanını yayınladı ve gözüme çarpan ilk şey grafikler oldu çünkü grafikler müthiş gözüküyor ve her detayına önem vermişler bu durum biraz düşük sistemli pcleri etkileyecektirki büyük ihtimalle minimum sistem olarak Rtx 3050 ve 16 gb ram...
  12. zencipeter

Epic Gameste indirdiğim oyunlar inmiş bir şekilde gözükmüyor

512 Gb SSD bana yetmediği için yanında 1 Tb Usb Harddisk kullanıyorum.Epic Gameste harddiske yüklemiş olduğum oyunlar sanki hiç inmemiş gibi gözüküyor bu sorunu çözebilecek varmı?
  13. zencipeter

UFC 315 MAÇLARINDA SİZCE KİM KAZANIR?

Evet beyler pazar sabahı belkide çoğu kişinin beklediği Ufc 314 etkinliği var.İşte benim tahminlerim ...
Geri