Arama sonuçları: *

1. MercedesW210

Güncel Güzel Sigaralar

Şuanda bu aylar içerisinde iyi olan sigara var mı paketteki etiketlerde degismis birde.
  2. MercedesW210

Google Pay Nasıl Açılır

Google Pay Türkiye de nasıl kullanılır?
  3. MercedesW210

Vozol 40k Star Aroma Önerisi

Vozol 40k star alacağım aroma önerisi istiyorum sizce ne almalıyım?
  4. MercedesW210

18 Yaş Altı Banka Önerisi

Ben Halkbank almayı düşünüyorum İş Bankası İlk İmza havale/eft konusu deli etti o yüzden Halkbank veya sizin önerilerinizi düşüneceğim olduğum yerde Halkbank,Denizbank,Vakıfbank,Ziraat Bankası var ve Halkbank öğrenci belgesi istiyor mu benim gitmem gerekiyor mu veli gitse sadece?
  5. MercedesW210

Parfüm Önerisi Erkek 6k

Dior Sauvage Edt/Edp,Dior Fahrenheit Edt,Hugo Boss Bottled Elixir,Tom Ford Black Orchid,One Million Gold Man Intense/Elixir,Jean Paul Gaultier Le Male Le/Le Male,Blue De Chanel düşünüyorum siz hangilerini denediniz? Denediklerinizden hangilerini tavsiye edersiniz söylerseniz almayı düşünüyorum.
  6. MercedesW210

F/P Vodka Marka Önerisi?

Tadı hafif olan F/P vodka var mı? Tat zorunlu değil sadece F/P olup da zehir etmesin.
  7. MercedesW210

Vozol Aroma Seçimi Önerisi?

Arkadaslar iyi aksamlar vozol alicaktim 20k star sizce peach mango watermelon mu grape ice m
  8. MercedesW210

Son 1 Aydır Veya Şuan Güzel Sigara Var mı?

Arkadaşlar sigara arıyorum bayadir ne iciyorsunuz ne onerirsiniz touch blue icmistim en son 1 o idare eder baska ne olur?
  9. MercedesW210

Vozol 25k Aroma Önerisi

Vozol 25k alacağım sigara yı günde 1,2 dala düşürecegim vozolda da muhtemelen gunde 40,50 cekim yaparım sizce hangi aroma daha iyi gear 25k da?
  10. MercedesW210

Kamusm den Mesaj Geldi

Ne yapmalıyım gerçek midir?
  11. MercedesW210

Şuan ki fena olmayan sigara?

Arkadaslar iyi aksamlar 1 ay once mayıs ayı parliament içiyordum bu ay aldım haziran ayı parliamenti tadı degismis rezaletti.Sizin öneriniz ne olur sigara olarak? Birde bugun touch blue aldim oda idare ederdi.
  12. MercedesW210

Kendime Göre İyi Bira Arıyorum.

Öncelikle şuana kadar 5 farklı viski içtim,vodka içtim ama hiç bira içmemiştim.Birayıda kafa olsun diye değil sohbet akarken içmek istiyorum.Geçen Carlsberg Luna denedim şarap gibiydi üzüm tadı vardı belki içilebilir birde 2 volim denedim 2 tane içtim bitanesi karpuzlu diğeri enerji içicekli...
  13. MercedesW210

Hangi Viskiyi Alabilirim?

825 Tl ye kadar param var 35 cl 50cl e kadar yetiyor bazılarına fakat hangisini alıcam bilemiyorum red label mı black label mı...Sizin öneriniz ne olurdu?
  14. MercedesW210

Alkol Satabilecek Olan Var mı?

İyi bayramlar herkese bana alkol satabilicek olan var mı yurtdışı olur uygun fiyatlı verebilecek varsa sevinirim?
  15. MercedesW210

Parliament Aqua Blue İyi mi?

Parliament aqua blue düşünüyorum marlboro touch blue ve marlboro red de düşünüyorum hangisini önerirsiniz?
  16. MercedesW210

Kaliteli Sigara Önerisi

Şuanda içimi orta olabilir tütünüde iyi olan sigara önerebilir misiniz?
  17. MercedesW210

Kent Slims Grey Piyasada Var mı

Kent slims black düşünüyorum fakat dahada hafifi grey olanı düşünüyorum şuan marketlerde hala var mıdır?
  18. MercedesW210

Sigara Baş Döndürüyor

1 yıldır her gün 1,2,3,4 tane dal içiyorum değişiyor bazen yarım pakette oluyor nadiren fakat hala başım dönüyor napmalıyım?İçmeyin demesseniz sevinirim iradem var.
  19. MercedesW210

Camel Slender Gray mi Blue mu?

Camel düşünüyorum sigara olarak sizce slenderda en iyisi nedir?
  20. MercedesW210

Kaliteli Sigara Arıyorum

Türkiye'deki sigaralardan hangileri kaliteli bazıları çok bayıyor baymayacak slim veya süperslims var mı kent slims black veya gray iyi midir?
Geri