Arama sonuçları: *

1. BlackClover

30 35 tavsiye sistem

Arkadaşlar 30 35 arası tavsiye sistem varmıdır toplu sistem olabilir veya biraz altına kasa ve monitör önerisinde olur
  2. BlackClover

Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

Ana kartım Asus aura prıme b650m k. Modeli Ram MHz yüzkseltim bide Asus aura yaptım kaydedip çıktıktan sorna 30 saniye sorna işlemci fanım hızlandı ekran kartı fanları durdu birkaç dk bekledim belki açılır diye ama açılmadı elimle ekran kartı sıcaklığını kontrol etim ısnmıştı bende kapatın şimdi...
  3. BlackClover

Atk Mercury marka kulaklığı da volo da ses sorunu yaşıyorum

Volo oynarken cızırtı falan yapıyo ama müzük falan dinlerken bir şey yok sizce neden kaynaklı
  4. BlackClover

Bu kulaklıkların hangisini almalıyım

atk mercury mchose v9 pro veya bu fiyat aralığında ne alabilirim
  5. BlackClover

Intel arc b 580 ekran kartım Detroit problem yaşıyo

Arkadaşlar bunun bir çözümü varmı
  6. BlackClover

2500 3000 arası kablosuz oyuncu kulaklığı

Eğer bu fiyata kablosuz yoksa kablolu da olur mikrofon ve seni kaliteli bir model önerirmisimiz
  7. BlackClover

Drver güceldikten sorna FPS sabiti kalıyor

Intel Arc b 580 ekran kartına güncelleme yaptıktan sorna volarat 60 FPS kaldı buna yardım edecek biri varmı
  8. BlackClover

?????Bilgisayar?????

Arkadaşlar klavye bastığımda bilgisayar çalışıyor kasam zoko amiral reset tuşu arb bağlı ondanmı kaynaklanıyor
  9. BlackClover

Klavye bastığımda bilgisayar çalışıyor

Zoko amiral kasam var reset kablosunu f panele bağlamadım sizce ondan mı kaynaklanıyor
  10. BlackClover

Fulmark tetimde bu uyarıyı verdi

R
  11. BlackClover

Bu havit kulaklık nasıldır

12. BlackClover

2 k hem hoparlör hem kulaklık önerebilecek varmı

Rgb siz olsun yeter
  13. BlackClover

Aoc bu model iyi midir ve bu siteden alışveriş yapan varmı

bu monitör buldum sizce iyi midir
  14. BlackClover

400 TL hoparlör önerisi veririmisiniz

Arkadaşlar PC dizdim kulakığım olmadığı için ucuz ses kalitesi orta bir hoparlör önerirsiniz bide RGB olmasın
  15. BlackClover

500 600 TL arası seyar

2 ve daha fazla piriz şart açma kapama tuşu ve USB yeri olan bir model varmı
  16. BlackClover

Mikrofonlu kulaklık önerisi verirmisiniz

kablosuz olursa sevinirim benim için daha iyi olur
  17. BlackClover

27 inç Ips monitör önerisi

Ekran kartım Intel b 580 model 27 inç asansör bir model arıyorum öneriniz varmı 6000 7000 arası
  18. BlackClover

Kasa fan ve arb bağlanılarını nsaıl yaparım yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar kasam zoko amiral dk 431 aldığımda reset butonu kablosu bu şekildeydi Bunu çıkarıp ana karta mı takmalıyım Not arb renkleri reset butonuyla değişiyor ok işaretili kablo için konrolcumu lazım bide
  19. BlackClover

Bilgisayar montajına yardım edecek kimse yok mu?

Arkadaşlar bilgisay parçalarını kendim dizmeye çalıştım birkaç sorum olacak acil yardıma ihtiyacım var
Geri