Arama sonuçları: *

1. Gravewormszr

Windows 7 32 mi 64 mü yüklemişim?

Dostlar selamlar. Dün bir fantezi deneyip Linux kurdum. Fakat beceremedim ve tekrardan Windows'a geçiş yaptım. Fakat şöyle bir sıkıntı var. Bilgisayar'ıma sağ tıklayıp özellikler deyince, orada dorekt x32 yazıyor. Fakat Opera kullanıyordum format atmadan önce, şimdi Opera'nin ne 32'si oluyor, ne...
  2. Gravewormszr

Windows 10 LTSC hakkında bilgi

Arkadaşlar selamlar. Şuan kullandığım laptopu aldığımdan beri Windows 7 kullanıyorum. Artık bunalmaya başladım. Bilgisayar zaten çok eski ve yavaş. Bir de atıyorum Gom Player ya da KM Player açacağım, tıkaldıktan 2-3 dakika sonra falan açılıyor. Windows 10 LTSC yüklersem bu yavaşlık giderilmiş...
  3. Gravewormszr

Fenerbahçe - Galatasaray maç tahmini/tartışma

Gençler selam. Biliyorsunuz ki bu akşam saat 20.00'de Türkiye'nin en büyük futbol karşılaşmasını izleyeceğiz. Son zamanlardaki çalkantılı dönemleri, alınan cezalar ve sakatlıklarla boğuşan Galatasaray ile, oyun içi dizilim değişiklikleri ve kadro seçimiyle gündemden düşmeyen Fenerbahçe karşı...
  4. Gravewormszr

BuildCores Kullanarak 3D PC Toplama (Adım Adım Görsel Rehber)

Selamlar gençler. Biliyorsunuz ki Donanım Arşivi bir teknoloji forumundan daha çok bilgisayar toplama forumu. Bu yüzden her hafta onlarca belki de yüzlerce yardım ve tavsiye konusu açılıyor. Bunun önüne geçmek gibi bir niyetim yok fakat, kullanıcıların ve bilgisayar toplamaktan çok fazla...
  5. Gravewormszr

Yapay Zeka Araçlarıyla Bilgisayar Toplama Testi

Arkadaşlar selamlar. İlk önce şunu belirteyim ki YAPAY ZEKA DESTEĞİ İLE BİLGİSAYAR TOPLAMA GİBİ BİR NİYETİM YOK. Eskiden hem yönetici olduğum forumda hem de moderatör olduğum diğer forumlarda böyle bir konu açmıştım. Şimdi başka bir yapay zeka aracı olan Perplexity'i de ekleyip tekrardan, yeni...
  6. Gravewormszr

Belirli kişilere özel rozetler eklenmeli

Arkadaşlar selam. Moderatör arkadaşlar ve site yöneticileri konuyu yanlış yere açtıysam affedin, nereye açacağımı bilemedim. Şimdi bu tarz bir konu açıldı biliyorum fakat ben yine de açmak istedim, çünkü istediğim şey o kadar uğraştırıcı ve sıkıntılı bir iş değil. Burası bir teknoloji forum...
  7. Gravewormszr

Disney+'a yıl sonuna doğru büyük zam bekleniyor!

Burada mı o "etik mi?" Diye soran arkadaş? 🤣 Herifler ABD'ye %10-15 zam yapacak, o zam Türkiye'de %50'yi bulacak... Etik değer kasan arkadaşlara selam olsun! 🫡
  8. Gravewormszr

Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu!

Evet arkadaşlar bugün Fenerbahçe için büyük gündü. Sonunda bütün sandıklar açıldı ve resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran oldu. Şimdiden hayırlı olsun. @Ali Koç başkanım size geçmiş olsun, @Sadettin Saran başkanım size de hayırlı olsun. Galatasaray'da Florya...
  9. Gravewormszr

Twitter X'de tek işi TürkNet'i savunmak olan Trol hesaplar kapatıldı!

Evet duyması ve okuması enteresan fakat Haber Report'un paylaşımına göre yüzlerce hesap hakkında işlem başlatıldığı ve çoğunun kapatıldığı ortaya çıktı.
  10. Gravewormszr

16 yaş altına sosyal medya yasaklanıyor

Evet arkadaşlar sonunda şu olay gerçekleşiyor. 16 yaş altına sosyal medyanın yasaklanma düzenlemesi yürürlüğe girecek. Bence olması gereken ve geç kalınmış bir şey. 16 yaşından küçük bir çocuğun enerjisini ve dikkatini Facebook, X, Instagram, TikTok gibi yerlere harcamaması lazım. Her taraf çöp...
  11. Gravewormszr

Yeni iPhone 17 Pro (256 GB) almak için kaç gün çalışmak gerektiği hesaplandı!!!!

Gençler selamlar. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerdd iPhone 17 serisi tanıtıldı. Her yeni ve pahalı telefon tanıtıldığında, X'de bir kanal "almak için kaç gün çalışmak gerekir" bunu hesaplıyor. Arkamızdaki ülkeleri görünce gururdan gözlerim yaşardı. Sizler ne düşünüyorsunuz? Luxembourg: 3...
  12. Gravewormszr

Hangi mouse alınmalı?

Arkadaşlar selamlar. En ucuz ve en bilindik mouse gerekiyor bana. Bulabildiklerim; Havit Gamenote MS1001S MSI Forge GM100 Yani fazla bir beklentim yok, külüstür bilgisayarda can sıkıntısından 1.6 falan oynayacağım. Havit 4800 DPI, MSI 6400 DPI. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  13. Gravewormszr

Cengiz Ünder, Beşiktaş'ta!

Arkadaşlar selamlar. Ülkemizde transfer süreci devam ediyor ve bazı takımlar hâlâ transfer yapmaya devam ediyor. En son Sergen Yalçın ile anlaşan Beşiktaş'ta, Cengiz Ünder bombası patladı. Sergen Yalçın programlarında her seferinde Cengiz'i ne kadar beğendiğini dile getiriyordu ve ikili sonunda...
  14. Gravewormszr

SDN'den kovulan kişi, Samet hakkında gerçekleri konuştu.

Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki geçen günlerde teknoloji kanalı SDN'nin sahibi Hakkı Alkan'ın çalışanına uyguladığı şiddet gündeme gelmişti. Şimdi de şiddet uyguladığı kişinin uyguladığı mobbing gündemde. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
  15. Gravewormszr

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu.

Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki Fenerbahçe'de başarısız bir dönem geçiren Jose Mourinho gönderildikten sonra yeni teknik direktörün kim olacağına dair bir sürü spekülasyon vardı. Kaynak fazla tatmin etmese de belli oldu gibi. Hatta iyi bir Fenerbahçe'li gazeteci Fenerbahçe'nin en son...
  16. Gravewormszr

Televizyon önerisinde bulunur musunuz?

Arkadaşlar selamlar. Televizyon ihtiyacı var bizimkilerin fakat çok fazla marka ve model var, hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. 50" yeterli olacaktır. Öyle çok marka takıntım yoktur ama şu anki Samsung markalı televizyonu yaklaşık 2012'den beri falan kullanıyorum 0 arıza ile. Böyle...
  17. Gravewormszr

Serbest piyasanın rezilliği

Arkadaşlar selamlar. Biliyorum forumun yaş ortalaması biraz düşük ama sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. İlk öncelikle bu konu nereden aklıma geldi? Instagram'da reelslere bakarken, bir tane galerici muhabbetine denk geldim. Soru ise şuydu; " Sana göre en güzel ve en konforlu benzinli araç...
  18. Gravewormszr

Dünya Kulüpler Şampiyonası heyecanı başlıyor. Sizin favoriniz kim?

Evet arkadaşlar malum ligler bittiği için futboldan belirli bir süre uzak kalacağız. Fakat son bir kez de olsa FIFA'nın yeni düzenlemiş olduğu Dünya Kulüpler Şampiyonası heyecanını yaşayacağız. Bütün maçları TRT Spor, TRT 1 ve Tabii'den takip edebilirsiniz. Sizin favori takımınız hangisi? Bunu...
  19. Gravewormszr

Acun Ilıcalı istifa etti!

Evet arkadaşlar beklenen oldu ve Acun Ilıcalı istifasını duyurdu; Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Ayrıca eski Survivor yarışmacısı Serkay ise X'te yaptığı paylaşımla hem büyük tepki topladı, hem de büyük ilgi topladı; Son olarak, Galatasaray postları paylaşan bir hesaptan...
  20. Gravewormszr

Laptop vs Masaüstü. Hangisi daha sıkıntısız?

Selam dostlar. Ben çok eski bir laptop kullanıyorum. 2006 yada 2007 çıkışlı ASUS N50VN. Fakat bu kadar eski olmasına rağmen burada veya başka forumlarda gördüğüm sıkıntıları hiç görmedim. Sadece çok yoğun kullandığımda arada bir mavi ekran verir o kadar. Ne işlemcisinde bir sıkıntı yaşarım, ne...
Geri