Arama sonuçları: *

• Users: TonyStarkk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TonyStarkk

Kulaklık Driver Sorun

Game Power Magnus v2 kulaklık driver ı yükledim lakin kurmak istedğimde kulaklık usb sini takın diyor usb ler ve diğer jak lar takılı sebebi ne olabilir
  2. TonyStarkk

Fp Mouse Önerisi Çok param yok

Maks 1000 tl ye fps mouse önerisi olan varmı
  3. TonyStarkk

Kaynak Teknolojisi Bölümü Mezun arkadaşlarımızı bekliyorum

Arkadaşlar Merhaba Kaynak Teknoloji Bölümü Okuyan Varmı Aranızda Varsa Nası Bir Bölümdür İş çok Ağırmıdır Bölümü Uşakda okumayı planlıyorum Görüşlerinizi Bekliyorum
  4. TonyStarkk

Şu monitörü almalı mıyım ne dersiniz

https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-xf240ym3biiph.html eski 17 senelik monitörümde acer ve bu markaya güveniyorum yorumlarınızı bekliyorum
  5. TonyStarkk

Mouse takılma sorunu

Anlık pc de takılmalar yaşıyorum yada daha doğrusu mesela film izliyorum mousu sağa sola hareket ettirince anlık duraksıyor geri geliyor bilirsiniz işte aksıyor sağa vey sola hareket ettirirken mousda bir problem yok sorun ne olabilir video atabileceğim birer varsa yazabilirmisiniz
  6. TonyStarkk

Düşük Grafikli Pc Oyunları için Öneri Verebilrmsiniz

Merhabalar hayırlı akşamlar sizden project reality gibi oyunlar önermenizi istiyorum ggt430 2gb 128bit ekran kartım var yani düşük sistem bir oyunda olması lazım nedense project reality oyununda servera bağlan dedğimde oyn donuyor 2 kere esc ye bastığımda geri ana menüye dönüş yapıyorum sebebini...
  7. TonyStarkk

Çözüldü✓ 1333 mhz den 1600mhz ye geçiş yaptım

1333 den 1600 mhz rame geçiş yaptım ama görev yöneticisinden baktığımda 667 olorak görünüyor ne yapmalıyım
  8. TonyStarkk

Çözüldü✓ High power 550wat güç kaynağım var

High power 550wat güç kaynağım var lakin ekran kartını beslemek için 8+6 pine ihtiyacım var ekran kartı rx580special edition 8gb risk alıp dönüştürücü almak istemiyorum temiz ikinci el psuya ihtiyacım var...
  9. TonyStarkk

Fx6100 işlemciye overclock

Fx6100 işlemcim var darboğazı azaltmak için overclock yapmam gerekiyor fx 6100 için herhangi bir video varmı oc yapılan
  10. TonyStarkk

8 pinli ekran kartına 6pin

Psu da 6pin var 8pinli ekran kartı takılırım yada ne yapmalıyım 1745872904 Acilll
  11. TonyStarkk

Rx 480nitro Furmark değerleri

Değerler nadsıl arkadaşlar
  12. TonyStarkk

Çözüldü✓ M5A78L-M LX V2 Ram ekran kartı

Bu anakarta 16gb Ram takılabilirim birde 1333 mhzmi 1600mhz taksam desteklerim rx 480nitro ekran kartında almayı düşünüyorum işlemci fx 6100 1745520155 Ddr4 e geçecek bütçe yok
  13. TonyStarkk

Sahibinden satılık param güvende

Param güvende ile sahibinden ekran kartı alınır mı?
  14. TonyStarkk

Uygun fiyat pc hapörlör

Daha çok kulaklık takacağım ama uygun fiyatlı fp ürünü hapörlör önerilerinizi bekliyorum
  15. TonyStarkk

Fx 6100 işlemci için en iyi ekran kartı

Fx 6100 işlemci için en iyi ekran kartı düşüncelerinizi bekliyorum 1744491171 Darboğaz sıkıntısı yapmadan
  16. TonyStarkk

2800tl ye rx480 Nitro 8Gb alınır mı?

Sahibindende 2800tl ye rx480 Nitro 8Gb Adam 2500 TL'ye bi türlü inmiyor sizce 2800tl ye alınır mı?
Geri