Arama sonuçları: *

• Users: noire005
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Yardım 60k çizim+oyun için laptop onerisi

Çizim birde oyun oynamak için 60k ya laptop arıyorum Önerilerinizi bekliyorum
  2. N

Şu müziği bir türlü bulamadım

shazamda çıkmıyor video yorumlarınada birisi müzik ismini yazmamış yardımcı olabilecek varmı ? https://www.instagram.com/reels/audio/1395016195201297
  3. N

Yardım Csfloatdan skin satıp kripto ile para çeken varmı ?

cs floatdan skinimi sattım stripe ile kripto aracılığı ile base usdc cüzdanıma parayı attım stripe gönderme onaylandı yazıyor ama cüzdandaki ağa baktığımda bir işlem görünmüyor benzer bir durumu yaşayan varmı acaba ?
  4. N

Yardım Cs2 bıçaklarimi hizlica nerede satabilirim

Merhaba aninda nerede satabilirim nakite çevirebilirim [H3 id='+Flip+Knife++Scorched']★ Flip Knife | Scorched[/H3] [H3 id='Field-Tested']Field-Tested[/H3] Ve [H3 id='Nomad+Knife++Stained']Nomad Knife | Stained[/H3] Bs Var elimde
  5. N

Yardım Cs2 de beğeni yorum vs güven faktörünü arttırıyormu ?

bu tarz ilanları alan varmı hiç hile gelmesin diye madalyalı hesap aldım gene hile geliyor oyunu oynamak tam bir işkence troller hileler vs oyunu terk etmekten 7 gün ban yedim faceit falan önermeyin 3. parti kernal anti cheat güvenmiyorum ne kadar pro oyuncu oynuyorsa oynasın olası bir...
  6. N

Çözüldü✓ Millenicom sürekli internetin gitmesi (çözüm başka iss)

Sürekli internet gidip duruyor Bana bu sms i attikleri günden beri internetim hiç stabil çalışmıyor internet gittiği esnada modeme bakiyorum dsl işiği yaniyor internet yaniyor wlan yaniyor ama internet yok uploadımda 14 den 8 e kadar düştü kablolu kablosuz hep aynı değerler destek talebi...
  7. N

Yardım I5 14400f için soğutucu önerisi

f/p sessiz çalışan bağırmayan bir soğutucu arıyorum bütçem belli değil tam ama 1000 küsür fiyatlara iyi olur Gigabyte marka matx anakartım mevcut ramlerim mevcut soğutucuya çok yakın mümkünse ufak ama iyi soğutan bir şey olur ise fena olmaz duruma göre sıvı soğutucuda tercih ederim
  8. N

Yardım Gta 5 kare kare renkler

gta 5 enhanced de fotoğraftaki gibi sık sık kareler oluşuyor sadece ara sahnelerde mevcut 1 ms falan kaybolup geliyor zar zor ss alabildim çözümü nedir ? donanımım 14400f arc a750 1744478615 1744479337 arabanın tekerleklerindede bu şekilde kırmızılılıklar var oyundan kaynaklımı yoksa grafik...
Geri