Arama sonuçları: *

• Users: Utkw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

PS5 SLİM Mİ PS5 PRO MU ?

elimde 500hz 2k oled bir monitör var ve 65 inç qled bir televizyonumda var paraya kıyıp ps5 pro mu almak mantıklı yoksa ps5 slım mı baktıgım zaman yüzde 40 cıvarında performans goruntu farkı oluyormus ve daha ıyı goruntu ve aı yenılıklerı teknolojı ıstıyorsan denıyor fakat bazıları ıse 4k bır...
  2. U

Yardım MONİTÖR IŞIĞI NASIL DEĞİŞTİRİLİR

Arkadaşlar çok basit bir sorun fakat bir türlü nasıl düzelteceğimi bulamadım yada düzelmeyen modelin kendisinde bu renk olan bir şey mi monitör arkası ışığı açık mavi renginde ben kırmızı siyah tarzı bir renk yapmak istiyorum yazılımda göremedim monitör üzerindeki tusta göremedim ne yapmalıyım...
  3. U

Öneri OYUN ÖNERİLERİ LAZIM

valorant ve csdeki tekrarlamadan her seferınde kazanıp cok sevınıp kaybedıp kafayı yemekten bıraz bıkkınlık geldı bana bıraz uzaklasmak ıstıyorum bu can sıkıcı seylerden ve yeni oyun arayısına gırdım oyunlar topluyorum pc ve monıtorumde kaliteli far cry 6 ve division 2 aldım suana kadar ıkısıde...
  4. U

Çözüldü✓ MONİTORUM GELDİ SORUNLAR YASIYORUM HZ DUSUK GOZUKUYOR VS

500 hz monıtor 120 hz olarak gozukuyor bır kablo falan mı baglamadım sorun ne ve cok kucuk ekrandan 26.5 inc ekrana gectım tum logolar vs kuculdu nvidea yonetım panelınde 12 bıt secenegını sectım bu bır yanlsı mı ayarlarda 500hz gorunen monıtor nvıdea yonetım masasında 120 hz gozukuyor maxımum...
  5. U

OLED PANELLİ MONİTOR NASIL KULLANILIR

https://www.hepsiburada.com/aoc-agon-pro-ag276qkd2-26-5-500hz-0-03ms-adaptive-sync-qd-oled-2k-gaming-monitor-pm-HBC0000AS2H0Y?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:20689301680&utm_content=agid:154057543119&wt_gl=cpc.dsa.camp20689301680adgr154057...
  6. U

Yardım LG 27'' UltraGear OLED GX7 27GX790A-B 480Hz 0.03Ms OLED QHD Pivot Gaming Monitör

alınır mı pesın fıyatına 9 taksıt fırastı var 38000tl
  7. U

MONİTÖR TERCİHİ YARDIM

https://www.pttavm.com/lg-27-27gx790a-b-480hz-0-03ms-oled-qhd-gaming-monitor-p-1393541765?ref=akakce&v=1.27.1 38.800 TL https://teknoklik.com/lg-ultragear-27g850a-b-27-1ms-240hz-4k-uhd-nano-ips-gaming-monitor-1318?ref=akakce&v=1.43.9 25.000TL...
  8. U

20000TL MONİTOR TAVSİYELERİ

Asus Rog Strix XG27UCG şu modelı 20000 cıvarına getırttırebılıyorum bu dual mod olması vs bır sorun yasatır mı dezajantaj olarak nelerı var ajantaj olarak bılgınız var mı bu fıyatlarda 2k oled 240+hz monıtorler var mı kalıtelı bırde bır yakım ASUS TUF Gaming VG27AQML5A bunu onerdı fakat olu...
  9. U

Çözüldü✓ STUDYO MIKROFON ONERISI

herhangi bir profesyonel amac suanda surmuyorum kendım beat yapıp uzerıne soyleyıp mıx master yapıyorum fl studıoda ve ses kayıtını noramlde telefondan alıyordum ama artık mıkrofon ve ses kartına gecmek ıstıyorum butcem max 3.3k olabılır ama 3.3e tamamlamak zorunda degılsınız sesımı kalıtelı...
  10. U

Valorant ranked için telefon dogrulaması

boyle bir şey gelmıs oyuna bu dogrulamayı sadece 1 hesap ıcın bır dogrulama seklınde mı yapılıyor yoksa 1 telefona bırden fazla hesap baglanabılıyor mu bılgınız var mı
  11. U

Vokal ses kaydı için mıkrofon ve ses kartı konusunda yardıma ıhtıyacım var

herhangi bir profesyonel amac suanda surmuyorum kendım beat yapıp uzerıne soyleyıp mıx master yapıyorum fl studıoda ve ses kayıtını noramlde telefondan alıyordum ama artık mıkrofon ve ses kartına gecmek ıstıyorum butcem max 5k olabılır ama 5e tamamlamak zorunda degılsınız sesımı kalıtelı...
  12. U

Yardım KLAVYEMDEKİ SORUN NE TOP 75 HE

yaklaşık 5 ay once top 75 he aldım baya memnundum fakat bir kaç sorunla karsılasmaya basladım ben bıraz uygulaması ıle oynadım ayarları ıle onla ılgılıde olabilir yardımcı olur musunuz sorunum bazen tusa basmama ragmen algılamaması ve ornegın fps oyunlarında w tusuna basılı tutarken durduk yere...
  13. U

Mikrofon konusunda ne yapmalıyım gerek var mı

suanda pd300x pd400x ve RODE Podmic mıkrofonlarına baktım hem usb hem xlr olması oncelıgımde genel olarak sarkılar ıcın ses kaydı alıcam ek olarak gunluk kullanımada uygun olmasını ıstıyorum 5000 artmaması ıyı olur ama max 6k cıkabılırım
  14. U

Müzik ve genel kullanım ıcin mıkrofon onerısı 4000-5000 tl

5k max butcem var genel kullanım ıcın ek olarak rap yapıyorum ıhtıyaclarımı gıderen uzun omurlu bir mıkrofon arayısındayım
  15. U

Vshopturkiye hesap alınır mı ?

arkadaşlar yazdıgım zaman ofis olduklarını ve oyunu bırakmıs kısılerden ucuza aldıkların soyledıler ılk mail ile teslım ediyorlar kurtarma bilgileri ile vs istersen ofisten temin edebiliriz dıyorlar fakat ben ıstanbulda degılım bu sayfaya guvenmelı mıyım https://www.instagram.com/vshopturkiye
  16. U

Valorant hesabımı caldırdım yardım lazım

suanda gerceklestı hesap benle iken 3 kez mail degısmı oldu ilk mail erisimim yok ve nıckını hatırlamıorum fakat diger 2 sıne erısımım var dogum tarıhı gıbı bılgılerı tam hatırlamıorum ne yapmam lazım
  17. U

Gamermarkt hakkında sorular

ilk olarak amacım valorant hesabı almak buranın guvenılır oldugu sorun cıkması karsısında dava actıkları hakkında bılgı aldım normalde ıtemsatıs satıcısıyım 128 satısla fakat cok kez alırken dolandırıldım bu sıteye gırdıgımde ıse tr server ıcın valorant hesabı olmadıgını goruorum sebebı nedır
  18. U

Valorantta 9000 vp en iyi nasıl harcanır?

suanda hesabımda gaianın gazabı ve karakter tabancaları var sizce nasıl harcamalıyım dırek champıons 25 almalı mıyım yoksa farklı sekıllerde mı yonelmelıyım?
  19. U

Kasa için masa önerisi

155/150 santim arası oyuncu masası tarzında değil sadece olucak şekilde herhangi bir ek çekmece vs hiç bişi istemiorum sadece ayaklar ve ana gövdesi olmalı bilgisayar sistemimi gecirecem su siyah yada ağaç desenli olan renkte olursa sevinirim 155x65 vs uygundur 2500 bütçe
  20. U

Sizce dolandırıcı mı valorant hesap ?

dostlarım https://www.instagram.com/asill.tr soyle bır sıte gordum bende bu ısın aynısını yapıyorum fakat 1900tllık heasbı adam 1125tlye ındırdı ogrnecı oldugumu soyledıgım zaman ve guvenılır olduklarını soyledı once cıkanlarda kanıtları var vs dedı fakat 2024ten ve eskısınden kalma kanıtlar var...
Geri