Arama sonuçları: *

• Users: CrowCante
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CrowCante

La Belle Paradise Garden VS Le Beau Paradise Garden

Başlıktaki 2 parfüm arasındaki farkı tam olarak bilen var mı ? Yaz için parfüm almak istiyorum hangisini alayım sizce ??
  2. CrowCante

Pirinç Unu / Cream Of Rice Genel + Aroma/Marka Önerisi

Selam herkese, pirinç unu markaları hakkında bilgi ve aroma önerisi vereceğim. Bilinen 3 markadan bahsedicem. Protein Ocean / Hiq / Grizzone Hiq -> Servis Başı 18 TL -> Chocolate hazelnut / Biscuits = İndirim kodu : hiq10 Çoğu kişinin bildiği hammadde konusunda kaliteli olan reklamlarla ön...
  3. CrowCante

Spicefity kurulum hatası

BOM: read C:\Users\pc\AppData\Roaming\Spotify\prefs: Yanlış işlev. diye bi hata alıyorum temayı özelleştirmek için spicefity kurmaya calıstıgımda bilen var mı ? 1745526616 spicetify********
  4. CrowCante

Bol eşofman için çözüm

Bol paça baggy eşofman aldım fakat bedeni çok büyük geldi. Onun olayı o zaten vb. demeyin biliyorum normalden de büyük geldi. Ne yapabilirim iade harici nasıl değerlendirip kullanabilirim.
  5. CrowCante

Hepsijet gönderim iptal oldu

Grizzone'den aldığım ürünün teslimat kodu bu gün geldi bende kargo'da geldi sandım fakat hiç ses yoktu. Takip numarasıyla sorguladım kargonun iptal olduğunu gördüm? Hiç bir haber verilmedi para iadesi hakkındada bir şey söylemediler daha önce başına gelen var mı? şikayetvardan şikayet gönderdim...
  6. CrowCante

Rice cream nerden alayım ?

Protein oceandan cream of rice aldım muzlu ve lemon cheescake gayet beğendim güzeldi fakat o tarz aromalar istemiyorum. Zamanında hiq'danda aldım çikolatalı yediğim en iyi rice creamdı fakat farklı bi tat istiyorum suan . Aklımda grizzone var çeşitliliği çok olduğu için deneyen öneren var mıdır...
  7. CrowCante

Kablosuz kulaklık önerisi

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436?srsltid=AfmBOopOLX4V3FzphnY9QHQYd26Gy0nrymsuz16Fin64xdCHhHqKBGFb...
  8. CrowCante

Nvidia hediye kupon kodu nedir?

Nvidia'da kupon muhabbeti varmış pcyi aldıktan 5-6 ay sonra haberim oldu şu an kullanabilir miyim evetse nasıl kullanabilirim ?
  9. CrowCante

İninal kart yerine alternatif öneriler ?

Bildiğiniz üzere ininal kart kapandı. Steamda kullanmak için kart önerisi lazım. Veli onayı gerekmeyen papara hariç (paparada veli onayı gerekiyor yeni alanlar için) kart öneriniz var mı ?
Geri