Arama sonuçları: *

• Users: Bahoz2162
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

En Mantıklı Yılbaşı Sepeti Hangisi?

Selamlar dostlar, Fiyatını en çok hak eden,fiyat performans En iyi yılbaşı sepeti hangisidir sizce? Bütçe sınırım yok ancak fiyatını en çok hak eden hangisiyse onu almak daha iyi gibi. Şimdiden teşekkürler.
  2. B

Tristar Airfryer XXL Alınır mı?

Selamlar dostlar, Acil airfryer ihtiyacım yok,fırınımda var ama fiyat düşmüş cezbedici geldi. Sizce fırına göre bir artısı varmıdır? Bu ürün fiyatını hak eder mi? dersiniz? Şimdiden teşekkürler
  3. B

Saç ve Cilt Bakımı,Sağlığı için neler yapmalıyım?

Selamlar dostlar, Saçlarımın ve cildimin daha iyi gözükmesini istiyorum neler yapabilirim? Mesela saç için sıcak su mu soğuk su mu daha iyi? Şimdiden teşekkürler :)
  4. B

Uygun Fiyatlı Televizyon Önerisi

Selamlar dostlar, Bir yakınım televizyon alıcak ama piyasaya hakim olmadığından bütçe bilgisi yok,ancak pek sınırı da yok. 123-165 ekran arası fiyatını en çok hak eden,uygum fiyatlı,fp kaliteli bir televizyona ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler
  5. B

Ayakkabı ayağımdan çıkıyor?

Selamlar dostlar, 41 numara ayakkabı giyiyorum normalde 2 çift ayakkabı aldım farklı model fakat ikisindede aynı sorun var bağcıkları sonuna kadar çekmeme rağmen ayakkabı ayağımdan çıkıcak gibi oluyor.
  6. B

Cilt Kalitemi Arttırmak İstiyorum

Selamlar dostlar, Kuru-karma arası karmaya daha yakın bir cilde sahibim. Çok nadirdir sivilce çıkar çok eller,dokunup,patlatırsam biraz daha çıkıyor. Burun çevresinde çok sık günde 1 2 defa patlattığım küçük sarı nokta gibi iltihap dolu sivilceler çıkıyor. Genel olarak parlaklığı...
  7. B

Uyku Düzenimi Maksimize Etmek İstiyorum

İyi akşamlar dostlar, Daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam,sınava hazırlanmak için uykumu maksimize etmek istiyorum. Yardımlarınıza,tavsiyelerinize açığım. Mükemmelliyetçi davranmaya çalışıyorum, Şimdiden teşekkürler.
  8. B

Vücudunuzun En Çok Geliştiği Zaman?

Selamlar dostlar, 17 yaşına gireli 4 ay oldu. Vücudumun fiziksel,bedenen ve yüz olarak yeterince gelişmediğini düşünmekteyim. Sizce neler yapabilirim,dikkat etmeliyim Boy 168 kilo 60 skinny fat-athletic arası bir vücuda sahibim. Şimdiden teşekkürler :)
  9. B

Ders Programı Önerisi

Günaydın dostlar, Yks'ye hazırlanan bir kardeşinizim. Ders çalışmayı öğrenmeye,taktiklere ve program yapmaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler..
  10. B

Bilgisayarım Açılmıyor

Selamlar dostlar, Bayadır kullanmadığım sistemi kaldırmıştım ve şimdi açmaya çalışıyorum ancak kasaya güç gelmiyor direkt. Sistem az kullanılmış,önceden sorun çıkarmayan bir kasaydı ancak şimdi açılmıyor. Sizce ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
  11. B

Disk Hatası Alıyorum Sebebi Nedir?

Selamlar dostlar, Disk hatası alıyorum sebebi sizce ne olabilir
  12. B

Proteinocean Kolajen alınır mı??

Selamlar dostlar, Sorum yukarda olduğu gibi protein ocean kolajen alınır mı?? Indirimle bime gelmis
  13. B

Program Nasıl Oluşturulur?

Herkese iyi akşamlar, 12.sınıf sayısal öğrenciyisim,57.5net yaptım ilk tytemde. Genel performansımı,verimimi arttırmak için program yapmak istiyorum ama nasıl doğru bir program yapabilirim bilmiyorum. Tavsiyelerinize açığım Şimdiden teşekkürler :)
  14. B

Takviye Kullanıyormusunuz?

Selamlar dostlar, 12.sınıfım daha şimdiden yoruldum,dikkatim dağılıyor. Performansımı ve verimimi arttırmaya çalışıyorum.Bu yollardan biride takviye kullanmak. Siz kullanıyormusunuz ve kullanıyorsanız ne tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler :)
  15. B

İlk TYT Denemem Sizce Nasıl?

Selamlar dostlar, 12.sınıf Sayısal öğrencisiyim,ilk defa doğru düzgün bir şekilde Tyt çözdüm. Dikkatim nerdeyse hiç dağılmadı,çok hızlı olamadım soru çözmeye çözmeye paslanmışım. Eksen yayınlarına ait denemeye girdim. Toplam 57.5 net yaptım Tde 30d 10y Mat 13d 8y Tarih full Cog 4d 1y Din 2d 3y...
  16. B

Protein Ocean Good Night Alınır mı?

Selamlar dostlar, 12.sınıfım yoğun bir programa sahibim,Vücudumu dinlendirebilmek ve daha bir çok yarar için uyku verimimi arttırnaya çalışıyorum. Protein Ocean lansmana Good Night diye bir supplement çıkarmış,bir süre madde ve en önemlisi çinko magnezyum var. https://proteinocean.com/good-night...
  17. B

Bilgisayar Kasam Açılmıyor

Selamlar arkadaşlar, 3 ay kadar önce kaldırdığım sistemim şu an kurduğumda açılmıyor. Taşırken bir problem olmadığına nerdeyse eminim. Sizce neden açılmıyor olabilir direkt fanlar çalışmıyor,ışık gelmiyor. Psum gameload 500w sanirım çok iyi değil ondan kaynaklımı acaba? Şimdiden teşekkürler.
  18. B

Muzlu Süt Nasıl En İyi Şekilde Nasıl yapılır?

Selamlar dostlar, Muzlu süt içmeyi çok seviyorum ama tam bir ölçü bilmediğim için her seferinde göz kararı koyuyorum bazen değişik oluyor tutturamıyorum sanırım. Bildiğiniz iyi bir ölçek taktik vs varsa paylaşırsanız sevinirim :) Bal tahin pekmez fıstık ezmesi kuruyemiş kakao vs. var şimdiden...
  19. B

Samsung'un bu monitörü alınır mı?

Selamlar dostlar, Arkadaşıma bu monitörü almak istiyoruz https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g65b-g6-27-inch-240hz-1ms-curved-qhd-1440p-ls27bg652euxuf/?srsltid=AfmBOoq7up1nffwPObqTLBnNxRFmtj7CpSTv0OZHU_Vzl_dXDi1x6s9m Öğrenci indirimiyle 12500tl ye düşüyor. Sizce alınır mı? Ve...
  20. B

10 Bin Tl'ye Monitör Önerisi

Selamlar dostlar, Monitör için aşağı yukarı 10 bin tl bütçem var. Maksimum 11 bin TL'ye çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler.
Geri