Arama sonuçları: *

• Users: |QTV|
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Öneri Gaming koltuk önerisi.

Merhaba arkadaşlar. XDrive bir oyuncu koltuğum vardı ve 4yıl sonra kırıldı, beni tartmadı. Bu yüzden yenisini alacağım. Kaliteli, beni tartabilecek bir oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız. Bütçem 8.000-9.000TL. Kilom 95.
  2. Q

Yardım Iade veya değişim için seçeneklerden hangi mağaza daha iyidir?

Merhaba monitör almayı düşünüyorum, ancak nereden almalıyım pek emin değilim. Aklımda vatan ve Amazon var. Vatan'dan alırsam monitör 400TL kadar daha ucuza geliyor ve Vatan'dan alırsam elden satın alacağım. Amazon da 400TL daha pahalı ancak birçok kişi ölü piksel vb, durumlarda Amazon'un vatana...
  3. Q

Yardım MSI G272QPF E2 Monitör alınır mı?

Dostlar merhaba. Monitör almayı düşünüyorum. Sizce "MSI G272QPF E2" monitör alınır mı? Normalde ASUS ROG STRİX XG27ACS almayı planlıyordum ancak bunu önerenlerde oldu. Ayrıca MSI G272QPF E2´de G-SYNC kullanabilir miyim? Sizce XG27ACS mi alınmalı yoksa MSI G272QPF E2 mi alınmalı?
  4. Q

MSI Pro B650M-P, R7 7800X3D´yi besler mi?

Merhaba işlemcimi değiştirmek istiyorum, anakartım B650M-P. Bu anakart 7800X3D için yeterli olur mu?
  5. Q

MSI G274QPX Monitör Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Monitör almak istiyorum, bu monitörü buldum, sizce bu monitör alınır mı? Monitör: MSI G274QPX
  6. Q

"ASUS ROG XG27ACS" Bu monitörü kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Dostlar bu (XG27ACS) monitörü almak istiyorum, ancak bazı kişiler ölü piksel yüzünden, monitörü 3 defa değiştirdiğini ve beğenmediğini söylüyor. Ancak bazıları monitörün gayet güzel olduğunu söylüyor ayrıca "PCHOCASI TV" bu monitörü inceledi ve oda güzel olduğunu söyledi. Bu monitörü kullanan...
  7. Q

2K(1440p) monitör önerisi.

Dostlar merhaba. Direkt konuya gireyim. Tek çekim olarak 8.500TL ödeyebilirim. Peşin fiyatına 3 taksit ile 11.000TL ödeyebilirim. Dostlar almak istediğim monitör XG27ACS ancak bazıları iyi derken bazıları fiyatını hak etmiyor diyor. Sizce XG27ACS monitör nasıl, alınır mı? Önereceğiniz...
Geri