Arama sonuçları: *

• Users: Laeron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

40K bandında sistem önerisi

40K bütçem var, 30'unu sisteme kalan 10'u monitör ve ekipmanlara ayırmak istiyorum. Alabileceğim en F/P sistem nedir? Linkteki sistem alınır mı? https://www.tebilon.com/amd-8400f-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-a620m-h-corsair-16gb-512gb/
  2. L

Rx 7600 8400f sistem alınır mı?

bütçe 25bin civarı, linkteki sistemden daha iyi F/P sistem var mıdır, bu alınır mı?
  3. L

Oyunlarda dokular ve gölgeler geç yükleniyor

1 hafta öncesine kadar böyle bir sorun yaşamazken bir anda neredeyse tüm oyunlarda dokular, ağaçlar, evler, arabalar, NPC'ler bir tık uzaktayken gözükmüyor, yaklaştıkça spawn oluyor bildiğiniz. Aşırı derecede rahatsız ediyor. En çok yaşadığım oyunlarsa RDR2, Black Desert (inanılmaz derecede...
  4. L

Yurt dışı Xiaomi Redmi Note 13 Pro HyperOS güncellemesi yapılırsa sorun olur mu?

Yurt dışı Xiaomi Note 13 Pro 4G kullanıyorum. Cihaza herhangi bir işlem yaptırmadım, 6 aylık IMEI süresi bittikten sonra 2.sim yuvasına takıp kullanmaya devam ettim. IMEI attırmadım yani şuana kadar telefoncudan aldığım şekilde kullanıyorum. Bir kaç yerde "Yurt dışı telefona HyperOS güncellemesi...
  5. L

Klasse longteng vs Qck+ vs HyperX Mat

HyperX Haste 2 wireless siparişi verdim, yanında bir de mousepad almayı düşünüyorum. Klasse longteng huoyun 750tl, SteelSeries QcK 470tl, HyperX Pulsefire mat ise 600tl. Longteng alacaktım aslında ancak bir kaç kötü yorum gördüm ve kafam karıştı, yüzeyinin zımpara gibi pürüzlü olduğu ve çok...
  6. L

3500tl mouse & mousepad önerisi

Dostlar aklımda HyperX Haste 2 wireless, VGN R1 Pro ve Vgn dragonfly var. Mousepad olarakta SS Qck+ düşünüyorum. 2.5 senedir kablolu Haste kullanıyorum, shape olarak çok memnunum ve elime tam oturuyor. Farklı bir fareye geçince elime oturmaması, kalitesini beğenmemem gibi durumlar yaşamak...
  7. L

Mouse Bungee Gerekli Mi?

HyperX Pulsefire Haste kullanıyorum. Kablosu gerçekten çok iyi, çok hafif ancak hareket ettirince mouse pad'e sürtüp rahatsız ediyor. Steelseries Mouse Bungee almayı düşünüyorum. Kablosuz gibi bir deneyim yaratır mı? Bungee kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  8. L

HyperX Cloud Alpha gevşeklik sorunu

Yaklaşık 1 haftadır Cloud Core Wireless kullanıyorum. Bugün şarjı bitince kutusunda duran Cloud Alpha'yı kullanmak istedim. Kulaklığı çıkardım, kulağıma taktım ancak kulaklık resmen kafamdan düşecek kadar gevşek duruyor. 2 yıldır kullanıyorum ve kesinlikle böyle değildi. Kulağımı azıcık bile...
  9. L

HyperX Cloud Alpha ses kartı önerisi

ASUS H610M-K anakart kullanıyorum. H610'un ses kartı bildiğim kadarıyla 32 ohm değerine sahip. Cloud Alpha ise 65 ohm. Haliyle anakartımın ses kartı kulaklığımı besleyemiyor. Cloud Alpha'yı tam anlamıyla besleyebilecek, 65+ ohm değerine sahip uygun fiyatlı bir ses kartı almak istiyorum. Bütçe...
  10. L

Amd crash defender, yanıt vermeyen bir ekran sürücüsü hatası

Rainbox Six Siege oynarken oyun aniden dondu, siyah ekran verip kapandı ve bu hatayı aldım. Daha önce ekran kartına U.V + O.C yapmıştım. Kart normalde 100w güç çekerken O.C sonrası 120w çekmişti. 1-2 dakika öyle kullanıp ayarları sıfırladım o şekilde kullanıyorum. Zarar görmüş olma ihtimali var...
  11. L

Donanım Arşivi 14 Mayısta Çıkacak Sistem

Aylardır paramı tamamlamaya çalışıyorum, sonunda 12.000tl ye tamamladım ve tam sistem alacağım zaman dolar arttı. Yeni sistem 10-13 bin tl arasında olursa aşırı derecede sevinirim. Rx6600'lü ve 12.000tl civarında bir sistem olursa tadından yenmez... :)
  12. L

Yardım 144 Hz gözükmüyor Viewsonic XG2705

Daha önce ViewSonic XG2405'i kullanıyordum, kutudan çıkan HDMI kablosu ile 144Hz alabiliyordum. XG2705'i bugün teslim aldım, yine kutudan çıkan HDMI kablosu ile kullanıyorum ancak yenileme hızı bölümünde en fazla 60Hz gözüküyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  13. L

Yardım Geforce Now Düşük İnternet Hızı

Geforce Now Premium satın aldım ancak aldığıma pişman oldum. İnternet hızım 50Mbps, speedtest yapınca ise 41 Mbps civarı gösteriyor. Geforce Now üzerinden hız testi yapınca ise bi 20 gösteriyor bi 30 civarı gösteriyor bazen de 40'a kadar çıkıyor sürekli değişiyor ve paket kaybı yüksek gözüküyor...
  14. L

Düşük Sistemli Oyun Önerisi

Ekran kartı fiyatları düşüşte. Yeni sistem almak için bir kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum. Bu süreçte de çok önceden almış olduğum uzun zamandır kullanmadığım sistemi kurmaya karar verdim. Özelliklleri; Nvidia Geforce GT 630 Amd Athlon II X2 250 5Gb Ram Bu sistemle oynayabileceğim kafa...
  15. L

Yardım Msi Gtx 1080 Seahawk X Radyatör fanını değiştirme

Msi Gtx 1080 Seahawk X Ekran kartının bozulan radyatör fanı yerine kasanın öndeki üç fandan bir tanesini montajlayıp tekrardan kasanın ön tarafına hava alacak şekilde takmak sorun çıkartır mı? muhtemelen önceki fanı ekran kartının sıcaklığına göre hızlanıp yavaşlıyordu ancak bu kasa fanında öyle...
  16. L

Geforce Now İnternet Hızımı Düşük Görüyor

50mbps İnternet hızına sahibim, speedtest ile test yaptığımda 41mbps gösteriyor. Geforce Now üzerinden ağ testi yaptığımda ise 22mbps olarak gözüküyor. Henüz satın almadım, ücretsiz sürümde test etmek için bir kaç oyun denedim, gecikme yok denecek kadar az fakat hem Geforce now üzerinden 1080p...
  17. L

Yardım Klavyedeki yağı temizleme

Mavi Switch klavye kullanıyordum, gece çok ses yaptığı için geceleri kullanmak amacıyla red switch klavye almak istedim. Sadece gece kullanacağım için çok para vermek istemediğimden ikinci el red switch bir klavye aldım. Ancak klavyeyi aldığım arkadaş 7-8 tane büyük olan tuşların (enter, shift...
  18. L

Yardım Qck+ mouse pad sökük giderme

Kedim sağ olsun daha yeni aldığım SS QCK+ mouse pad'imde 3-5 tane ufak sökükler yaptı. Bu sökük ipleri eski haline getirmenin bir yolu var mıdır?
  19. L

Steelseries qck+ sert yıkama sonucu zarar gelir mi?

Steelseries qck+ large mousepadimi temizledim. Ilık suyla ve bulaşık deterjanı ile, lif yardımıyla biraz bastırarak yıkadım. Ancak yarım saattir balkonda duruyor ve ortasında hafif beyazlık olduğunu fark ettim. Daha önce var mıydı dikkat etmemiştim. İnternetten nasıl yıkanmalı diye baktığımda...
  20. L

Razer viper mini sürtünme sesi

Eski mouse'umda (gamepower ursa) böyle bir sorun olmuyordu, razer viper mini de mousepad'de mouseu döndürürken baya bir sürtünme sesi geliyor. Ses benim için sorun değil kulaklık takıyorum zaten ancak skatezleri eritmesinden korkuyorum. Skatezlere herhangi bir zarar verir mi sizce?
Geri