Arama sonuçları: *

• Users: asamed61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

TOD promosyon kodu kullanımı

Yandex ai den tod promosyon kodu aldım ama şimdi bu toda nasıl giriş yapıp kullanacağım yardımcı olacak var mı?
  2. A

Telefonuma doğrulama smsleri geldi

Koton komagene dominos hayat su vs. den hesap doğrulama kodları geldi 2 dakika içinde bir sıkıntı çıkarır mı?
  3. A

Mobil veri ile oyunlara giremiyorum

köydeyim şu anda mobil verime bağlanmak istiyorrum bağlamnıyorum yt vs açılırken discord valorant vs. giremiyorum internet yok diyor nasıl çözebilirim?
  4. A

Youtubede yayın açarken yayının geriye sarılmasını istemiyorum

youtubede yayın açarken yayının geriye sarılmasını istemiyorum bunu nasıl ayarlayabiliriz yardımcı olacak var mı ? yani yayın sürekli devam etsin 10 saniye önceki şeyi geri sarıp izleyemesinler istiyorum. yardımcı olur musunuz
  5. A

Java script öğrenmek istiyiyorum

merhabalar java script öğrenmek istiyorum nasıl ve nereden öğrenebilirim öneri verecek arkadaşlar var mı?
  6. A

Numara önceden başkası kullanıyordu.

Merhaba , yeni numara aldım ziraatten farklı kurumlardan numaranın eski sahibinin hesaplarından bana mesaj geliyor ne yapabilirim?
  7. A

Yardım Internette gezinirken arada sekmeler birbirine giriyor

sekmeden sekmeye geçince öbür sekmenin bir kısmı hala ekranımda kalıyor bunun çözümünü nasıl yapabilirm?
  8. A

Sizce en iyi tarayıcı ne?

en mantıklı hangi tarayıcıyı kullanmak, öneri verir misiniz?
  9. A

Çözüldü✓ Laptopum ses wifi vs. Çalışmıyor nasıl çözebilirim?

Dün güzel çalışan seyler şimdi düzgün çalışmıyor ne yapmalıyım
  10. A

Valorant sesli sohbet açılmıyor

merhaba valorantta sesli sohbet özelliğim ev wifisine bağlanınca çalışmıyor ama kendi telefon internetime bağlanınca çalışıyor. bunu düzeltmek için ne yapmam gerek ?
  11. A

Valorant ses basamıyorum

Oyuna girdim hiç bir şekilde oyunun sesli sohbet özelliğini kullanamıyorum neden nasıl çözerim?
  12. A

Masaüstü saçma sapan kararıyor

bu neden oluyor ve çözümü var mı varsa nedir?
  13. A

Yardım Uygun RAM Seçimi ve Yükseltme İpuçları

merhaba acaba laptoplarda ram yükseltme nasıl oluyor ve uygun rami nasıl seçebiliriz bilgi verebilecek var mı?
  14. A

Çözüldü✓ Windowns kurulumu yapacağım ama sürücüler gözükmüyor

ne yapmam gerekiyor? Sürücü gözükmüyor
  15. A

Çözüldü✓ Hangisini seçmeliyim?

Merhaba 2 çeşit laptop arasında kaldım bütçem Max 16 17 k araştırmalarım sonucunda 2si arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim? 1. MSI Modern 15 B12MO-624XTR İşlemci: Intel Core i5-1235U (12. Nesil, 10 çekirdekli – 2P + 8E) RAM: 16 GB Depolama: 512 GB SSD Ekran Kartı: Dahili (Intel Iris...
  16. A

Çözüldü✓ 10k-15k arası fp laptop tavisyesi

10 15k arası laptop almak istiyorum önerebileceginiz bir laptop var mı ? fp olsun
Geri