Arama sonuçları: *

1. B

Monster Hunter World Nasıldır?

Merhabalar Bugün Baktığımda İyi Oyunların İndirime Girdiğini Gördüm Bir Baktım Sevdiğim Oyun Monster Hunter World İndirime Girmiş. Bende Bu Oyunu Bekliyordum Ama Tam Olarak Alsammı Almasammı Diye Düşünüyorum Çünkü Oyun Yüzlerce Saat Götürecek Güzel Bir Oyuna Benziyor Ve Boss Kesmek Eğlenceli...
  2. B

Steam Prey Nasıldır?

Merhabalar Gözüme Bir Oyun Çarptı Bide İndirime Girmiş Videolarını İzledim Ama Oyunun Amacını Anlayamadım. Sorularım Sistemim Altta. İyi Günler. Sorularım: Soru 1: Prey Kaç Saat? Soru 2: Prey 1.79 Dolara alınır mı?? Soru 3: Prey Türü Nedir? Soru 4: Prey Yüzlerce Saat Sürermi? Soru 5: Sistemim En...
  3. B

Metro Exodus Gold Edition Nasıldır?

Merhabalar Bu Oyunun İndirimi Bitti Biliyorum Ama Kabasakal Diye Bir Sitede Gold Edition Hali 148 TL Sizce alınır mı? Nasıldır? Güzelmidir Sistemim Kaldırırmı? Sistemim Aşağıda İyi Günler.🙂 Ram: 16 GB Ram İşlemci: İntel Core İ5-12400F Ssd Modeli: 1 TB Crucial NVME M.2 SSD Ekran Kartı: RTX 4070 12...
  4. B

Yüzlerce Saat Süren Oyun Önerisi

Merhabalar Bu aralar birdaha oyun almak istemiyorum oyüzden yüzlerce saat süren oyun arıyorum hangi oyunları önerebilirsiniz? Skyrimde Başlangıçta atlan gitmedigi için sildim ve iade ettim başka hangi oyunları önerebilirsiniz? Sistemim aşağıda. Ekran Kartı: RTX 4070 İşlemci: İntel Core...
  5. B

7 Days To Die Nasıldır?

Merhabalar Bu aralar Kafama Çok Çarpan bir oyun 7 days to die sizce nasıl bir oyun alınır mı? indirimlen birlikte 13 dolar gibi bir fiyatı var türü seviyorum ve videolarını çok beğendim sizce alınır mı?? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum iyi günler. Not: (Steamden Başka Oyunda Önerebilirsiniz)
  6. B

Oyun için 1 TB M2 Ssd Önerisi

Merhabalar Bu aralar oyun için 1 TB M2 SSD arıyorum çünkü oyunların Depolaması Çok Olduğu İçin Silmek Zorunda Kalıyorum Bana 2800 Liraya 1 TB M2 Ssd önerebilir misiniz?? (1 TB M2 Ssd'yi Oyunlar İçin Kullanacağım) önerilerinizi bekliyorum iyi günler.
  7. B

Clash Of Clans İçin Ordu Önerisi Lazım!

Merhabalar Ben Şimdi Clash Of Clans Oynuyordum Belediye Binam 8 Seviye Rakiplerde Zor Olduğu İçin Yenemiyorum. Bu Konuda Her Köyü Yenebileceğim Bir Ordu Düzeni Varmı? Şuan Ben Havadan Saldırı Yapıyorum ve Tüm Bilgiler Aşağıda İyi Günler. Şuan Kullandığım Ordu: 8 Ejder , Barbar Kral , 7 Yıldırım...
Top Bottom