Arama sonuçları: *

• Users: emrede00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Router önerisi OpenWRT veya SQM kendi fw destekli

arkadaslar 1gbps down 50 up internetim var mr70x diye router aldım openwrt kurdum her ayarını yaptım dün gece 7'ye kadar ama bufferbloat sorunu düzelmiyor upload + 0ms oluyor ama download olmuyor 30 ms'lerde geziyor AI ile muhabbet ettik dedi ki işlemcisi güçsüz falan bunla olmaz başka bir şey...
  2. E

Piyano Kursu ve Ekipman Seçimi

arkadaşlar selam klavye falan muhabbetini çok hızlı kullandığım için birde müzik falan işine de girmek istediğim için son zamanlarda biraz pc bağımlılığımı azaltmak için piyano muhabbetini öğrenicem falan işte lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi bu piyasanın nvidiası kim ne...
  3. E

Fortnite 1v1 gelecek oyun arkadası aranıyor

Beyler sa oyunda gelişebilmek icin birine ihtiyacım var benim gibi fortnite'da gelişmek isteyen varsa gelsin 1v1 oynayalim ortalama derecem yeni başlamış yeni yeni build öğreniyorum işte bu svdeki birbirimizi zorlamayacağımız daha doğrusu benmle BİLUR gecmicek düzeyde bi oyuın arkadası arıyorum...
  4. E

Yardım Valorant tr sunucusuna bağlanamıyorum

arkadaşlar selam beni valorantta hep yabancı sunuculara attıyor aslında cok keyifli adamlar sövmüyor etmiyor troll yok kollarıda tutuyor ama trde 2 3 ping oynarken yd sunucuya alınca 30 40 bazen 50 pingle oynuyorum ve bazı ölümlerimde pingden öldüğümü hissediyorum cok az yani niye beni trye...
  5. E

MOUSEPAD Kıvrık geldi napabilrim

arkadaşlar selam düşündüğümn aksine mousepad düz bir kutu yerine sarılarak gönderilmiş kutusu öyle yani bukdr para verip düz bi kutuda alamamak saka gibi neyse bi tarafları kalkık oluyor ne yapabilirim ütü yapmak istemiyorum yanar falan diye...
  6. E

Yardım Fortnite gelişemiyorum

sa arkadaslar günde son 2 haftadır 15 16 saat ondan oncesinde de günde 4-5 saat oynuyorum mükemmel bir oyun bugmuş hileymiş cart curt hiç bir şey yok mükemmel bir oyun artık herşeyi aşmış bir oyun skinler ucuz oyun free daha ne olsun ama ben bu oyunda gelişemiyorum yok yani takıldım bi yerde...
  7. E

Yardım CS2 görüntü ayarlayamıyorum yardım

ek kartım i arc b580 monitor rog strx xg27acs arkadaşlar şimdi sorunum şu 2560x1440p olarak ayarlıyorum ayarlardan oyun içi 1920 1080p oluyor 1280 960 yapmaya çalışıyorum 1024 702 gibi bir şey oluyor günlerdir oyunu oynayamıyorum bir şey var yani ekranda hep bi bulanıkımsı yani o görüntü...
  8. E

X-Raypad Origin Pro Cerberus Mousepad nasıldır

beyler fortnite cs2 falan oynuyorum aim odaklı yani nasıldır bu mousepad aldıktan sonra niye soruyorsam neyse nasıldır beyler bu mousepad parasını hakediyor mu sizce
  9. E

Köfteci yusuf olayı ne oldu

beyler canım fena köfte istiyor ve yemek sepetinde cevrede tek köfteci yusuf var domuz falan muhabbetleri çıkmıştı yalan olduğu doğrulandı mı bilgisi olan var mı
  10. E

Avast nasıldır ve avast için bu fiyat nasıl arkadaşlar

beyler selam başlıktaki gibi sorum avast nasıldır ve avast için bu fiyat nasıl arkadaşlar çünkü sanırım sağlam indirim geldi eğer sağlamsa avast alicam fiyat bu
  11. E

Anakart önerisi am5 7k

arkadaşlar selam atx veya matx am5 7800x3d çalıştıracak 6000mhz cl30 ddr5 ram çalıştıracak tek m2 ssd slotu 2 adet ram slotu olan bir anakart önerir misiniz butce 7k esneyebilir harbili fp bir şey falan varsa
  12. E

Yardım Çözünürlük ölçekleme hk sorun yaşıyorum

arkadaşlar selam cs2 1280x960'a aldığımda alınmıyor daha doğrusu alındı olarak görünüyor ayarlardan cıkıp lobi döndüğümde geri ayarlardan baktığımda çözünürlük 1024x768 oluyor aslında ve intel grafik kontrol software muhabbetinde ekran kısmında ekran ölçeklendirme modu ekran ölçeklendirme olarak...
  13. E

Wraith LitePad Stok yenilenmiş

arkadaşlar 10 numara fp mousepad ne zamandır bu fiyat bandında mousepad arayanlara öneremiyordum stok olmadığı için stoğu gelmiş 750 800tl civarında bütçesi olanlar alabilir swar indirim koduylada ufak bir indirim oluyoe swar50 conlife falan deneyin hangisinde daha cok oluyorsa artık...
  14. E

2. monitör önerir misiniz

arkadaşlar selam 1080p - 2k renk kalitesi ön planda olacak gaming odaklı olmayan monitör arıyorum hz önemi yok 60 hz olması yeterli
  15. E

Öneri Hatex CS2 FPS Arttırma

arkadaşlar unlost vs hikaye 1 gün uğraştım şu windowsu adam etmek sadeleştirmek gereksiz şeyleri silmek için bir türlü o frametime'ın 10ms den 40'a 30'a fırlamasını çözemedim bu hatex'in fps arttırma videosunu izledim güncel revios falan birşeyler yapıyor mükemmel oluyor ya normalde boşta sadece...
  16. E

Öneri CS2 Hile önerisi 3k butce

ARKADAŞLAR yok vallahı oynanmıyor oyun hileden geçilmiyor vallahı normal adamlara sıkmicam ama adam herkese yazıyor chatte herkese yani ez şu bu sanki aaaqqq oglu bileğiyle aldı maçı delirmek üzereyim bana bi tane hile önerin vac atmayacak virüssüz adam akıllı bir şey 1 aylık 3k öderim max butce
  17. E

CS2 dm hile dolu neoluyor

beyler maçtan çıkıyorum yeni giriyorum dün geceden beri nekdr death match girdiysem hepsinde böyle millet bi botmuş gibi anlık geri dönüyor full hs atıyor bu valve hile satışına mı başladı ne oldu garip bir şey var tek müzik açıp kafa ezme sesiyle mutlu olma kaynağımdı artık kafama kafama mermi...
  18. E

3500TL MousePad Önerisi

arkadaşlar selam 3 3.5 civarına max mousepad arıyorum önerilerinizi yazabilirsiniz aşağıda aklımda cosmic glasspad v2 vardı ama stok kalmamış şuanda ace storm düşünüyorum wraithden ama türk malı yani sanki fiyatının hakkını vermeyecekmiş sankibunu 300 liraya maalediyorlarmış da 2.1k'Ya bize...
  19. E

MChose V9 Pro deneyimler

arkadaşlar selam ben valla fiyatına göre gayet memnunum 2.4 ile gecikme hissetmedim bile pc'de mac'te bt ile sorunsuz çalışıyor 7.1 modunda sağdan ses geliyor şuradan gelmiyor şu bu diye yorumlar okumştum onlarla ilgili bir sorunda olmadı bende driverını kurdum firmware falan şuanlık memnunum...
  20. E

MChose V9 Pro deneyimlerim

arkadaşlar selam ben fiyatına göre gayet memnunum 2.4 ile gecikme hissetmedim bile pc'de mac'te bt ile sorunsuz çalışıyor 7.1 modunda sağdan ses geliyor şuradan gelmiyor şu bu diye yorumlar okumştum onlarla ilgili bir sorunda olmadı bende driverını kurdum firmware falan şuanlık memnunum üst...
Geri