Arama sonuçları: *

• Users: RevenKalr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RevenKalr

PXN P5 RB tuşu bazen takılıyor ne yapmalıyım?

Dostlar bu ürünü hepsiburadadan almıştım sizin önerileriniz üstüne, RB tuşu bir süredir LB tuşuna göre biraz daha sert ve takılarak basıyor gibi hissettiriyordu, normal bi kullanıcı anlamazdı bleki ama hızlı oyunlarda fark hissediliyordu. Bugün ise RB tuşu fiziksel olarak tamamen takılmıştı ve...
  2. RevenKalr

2000 TL bütçe ile kulaklık önerisi

Laptopta kullanılacak, mikrofonu iş görsün oyunlarda sesi boğul vermesin kâfi. Ne önerirsiniz?
  3. RevenKalr

500-600 Bin bandında araba önerisi

Dostlar acilinden bir araba lazım, yakın arkadaşım alacak. Arabanın görünüşü güzel, biraz aile işi olmalı 4 kişi oturabilmeli, minimum 100 beygir olmalı. Ne önerirsiniz bu bütçeye?
  4. RevenKalr

Macbook air After effectte iş görür mü?

Dostlar Macbook air m4 after effectte iş görür mü? Prolar çok pahalı o kadar para bağlamak istemiyorum
  5. RevenKalr

Pci 3 1tb ssd önerisi

uygun fiyatlı kaliteli pci 3.0 ssd önerisine ihtiyacım var, laptopuma alıcam 4.0 ı desteklemiyor. kc3000 taktığımda hata veriyordu. Önerilerinizş bekliyorum
  6. RevenKalr

Legion 5 Oled windows 10 ekran bozuk

Dostlar şu laptopu aldım Lenovo Legion 5 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.1" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 83LY00CJTR https://app.hb.biz/hcPPPG1jQCNU Önce windows 11 kurdum her şey tamam ama 2k çözünürlükteyken laptopta takılmalar vardı sonra windows 10 a geçeyim 11...
  7. RevenKalr

Legion 5 klavye ışığını nasıl kontrol edebilirim?

Dostlar bu laptopu aldım https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?magaza=Hepsiburada İlk defa win 11 kurdum driverlarını kurdum ve laptop kasıyordu, şimdi win 10 a geri...
  8. RevenKalr

Yüksek wattlı tupe c şarj adaptörü

Dostlar lenobo legion 5 laptop aldım, sanırım tupe c den 140w a kadar şarj olabiliyormuş. Şarj makinesi ve kablosu önerir misiniz
  9. RevenKalr

Kasam 2. el de ne kadar eder?

Gigabyte rx 7700xt garanti var 7500f garanti var b650m s2h garanti var teamforce 6000mhz 16gb garanti var kc3000 512gb ssd garanti var 1tb hdd sağlığı iyi 1500tl lik rainbow kasa var fsp hydro k 500w güc kaynağı Bu kasayı kaça satmalıyım?
  10. RevenKalr

80-100k bütçe laptop önerisi

Dostlar son kez kararlaştırmak için soruyorum, öncelikle amacım edit ve photoshop işlerim olacak normalde macbook m4 pro alacaktım (prize bağlı değilim ve hızlı) ama oyun vesaire açmadığından ve bazı pluginlerde sorun çıkarabileceğinden çok arada kalıyordum. Laptopumda var kasamda var o yüzden...
  11. RevenKalr

Hangi laptopu almalıyım?

Dostlar amacım genel olarak edit yapmak günlük işlerde kullanmak Şarjının uzun gitmesi ve arada oyun oynamak. Oyun için 3060 lı bi laptopum var o yüzden macbook tercih edecektim ama 5070 li bu laptopu görünce arada kaldım. Apple MacBook Pro M4 Pro 24GB 512GB SSD macOS 14" Taşınabilir Bilgisayar...
  12. RevenKalr

Macbook m5 yerine alınabilecek laptop

Dostlar elimde bir laptopum var, after effect ve photoshop için şuanlık işimi görüyor ama adaptör ve fan sesi sorunundan dolayı macbook m5 e geçmeyi düşünüyordum. Ta ki macbookta plugin bulma sorunları, pluginler adapte olmadığından donma gibi sorunlar olduğunu gördüm. Demem o ki 100k bütçeye...
  13. RevenKalr

Ekranda renk bozulmaları

Uygulamalarda ve sitelerde, yazılar logolar vesaire böyle oluyor. Neden olur nasıl çözerim?
  14. RevenKalr

Pc için gamepad önerisi

Maksimum bütçe 3000 Dualsense düşünüyordum normalde, hem hoşuma gidiyor hem de ileride ps5 alırım diyordum ama ps5 artık pek bi işe yaramamaya başladı. Xbox kolu alacaktım fakat pille uğraşmak istemedim onda da. Yan markalardan önerenler çok oldu ama yan markalara pek güvenemiyorum. Sizce...
  15. RevenKalr

Adobe satın aldım para çekti ama üyelik yok

Öğrenci planı creative cloud pro satın aldım fakat üyeliklerimde gözükmüyor tekrardan satın al diyor fakat benden parayı çekti. Ne yapacağım. İletişim yerlerinide bulamadım
  16. RevenKalr

İphone fotoğraf çekme sorunu

İphone 16 kullanıyorum ve fotoğraf çekerken ışıkta şöyle noktalar oluyor ekranda Bu nedendir, üstteki ışıklardan dolayı oluyor bu fotoğrafta
  17. RevenKalr

İpad 9 için paperlike kırılmaz cam önerisi

İpad 9. nesil için paperlike kağıt hissi veren kırılmaz cam önerir misiniz?
  18. RevenKalr

İpad Pro 7. nesil alınır mı?

Dostlar ipad 9. nesil ve apple pencil 1 kullanıyorum şu anda. Grafik tasarım çğrencisiyim ve resim çizerken boyutu biraz küçük gelmeye başladı. Mediamarkta ipad prolara baktım gayet yeterli gözüküyordu boyut açısından, ve ekran kaliteleri daha güzeldi. Hangi model alınır ne önerirsiniz? Bir de...
  19. RevenKalr

Elektro gitar önerisi

Selam dostlar, uzun süredir enstrüman öğrenmek istiyorum ama fiyatlardan alamıyordum. Aklımda yan flüt veya elektro gitar vardı, elektro gitarda karar kıldım gakat ne almalıyım bilmiyorum. Banabuygun fiyat performans kaliteli ne önerebilirsiniz. Bütçe 20-30 arası
  20. RevenKalr

Grafik Tasarım öğrencisi için çizim nasıl öğrenilir?

Dostlar Grafik tasarım okuyorum, kendimi çizimde geliştirmek istiyorum. https://www.udemy.com/course/cizim-kursu-temel-sanattan-dijital-cizime/ Okula bir süredir gidemediğimden geri kaldım, udemy den ders alıp kendimi geliştirebilir miyim, Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Önerebileceğiniz udemy...
Geri