Arama sonuçları: *

• Users: RevenKalr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RevenKalr

Oyun dondu ve bilgisayardan bip bip sesler geldi, sorun gpu olabilir mi?

Dostlar önceden after effectte, oyunlarda falan ekran kartından (olduğunu düşünüyorum) bazı sorunlar oluşuyordu ama geçen ay kendiliğinden düzeldiği için garantiye göndermemiştim. Dün fortnite ı yüksek grafiklere alayım dedim, 5dk sonra oyun dondu mouse yavaş ve takıla takıla ilerliyordu bip bip...
  2. RevenKalr

SSD için hızlı type c kablo önerisi

Dostlar macbook için sandisk portable ssd aldım, normalde 800 okuması var ama bendeki kabloyla 100 anca alıyorum. Yanında gelen kablo ile de 400 anca veriyor. Veri aktarımı hızlı olan ve uzun olmayan bi type c to type c kablo önerir misiniz?
  3. RevenKalr

Macbook için type c çoğaltıcı ve ssd önerisi

Dostlar bana önce bi çoklayıcı lazım, biliyorsunuz macte usb falan hiçbirşey yok sadece type c girişi var, bir de 1tb taşınabilir ssd lazım. Önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler Şu tarz bir şey tadından yenmez, ama kalitelisi lazım hemen bozulmasın
  4. RevenKalr

Hangi laptopu alayım?

Dostlar artık bi karar vereyim istiyorum ama konulara kimse cevap vermiyor. İsteklerim, küçük olması oled olması, güçlü olması (edit render işleri yapacağım) ve şarjının güzel gitmesi. Arada oyun da oynarım diye aklımda şu var ama nasıldır bilmiyorum Acer Predator Helios Neo 16S NH.QZFEY.002...
  5. RevenKalr

Makaimum 90k bütçeyle laptop önerisi

Dostlar selamlar, elimde ideapad gaming 3 vardı bugün sattım onu. Laptop almak istiyorum ama aradığım kriterlrde laptop yok, küçük olması, tercihen 14-15 inç. Güçlü olması, minimum 5070 ve render işleri için güçlü bir işlemci. Ekran kalitesini çok iyi olması, ve şarj sıkıntısı çekmemem Forumdan...
  6. RevenKalr

Laptopum ne kadar eder?

Selamlar dostlar, Lenovo ideapad gaming 3 5600h, rtx 3060 6gb, 16gb ram, 512gb ssd li bir laptopum var, ikinci elde bunun ederi nedi, termal pad takılı sıcaklıklar stok değrlere göre 5-10 derece aşağıda performansı falan çok iyi laptopun. 25 ideal midir?
  7. RevenKalr

Hangi macbook alınır? M6 beklenmeli mi?

Dostlar editörlük için kullanacağım ve uzun yıllar gitsin istiyorum. Air modeller fan olmadığından işime yaramaz gibi geliyor. Aklımda normalde m6 yı beklemek vardı, yapay zekası falan iyi olacak diyorlar ama bilmiyorum yorumlarınız neler? Bütçeme uygun m5 ve m4 pro var şuanlık, siz ne tavsiye...
  8. RevenKalr

7700xt 14 bine satilir mi?

gigabyte rx7700xt kutu fatura garantili cihazı 14 bine satmak mantıklı mı? 30 bine 9 taksitle ne alabilirim nvidiaya ihtiyacım var video editörlüğü yapacağım
  9. RevenKalr

Hangi marka kırılmaz cam almalıyım

15 pro max için seramik hayalet cam almıştım, 2 gün oldu orta köşeden kırılmış, telefona bir şey olmuşmu diye hafif kaldırayım dedim tamamen kırıldı. Sağlam ne önerirsiniz bana
  10. RevenKalr

16 ile 15 pro takası mantıklı mı

Yurtdışı 16 m var, 100 pil çift sim 128gb. 2500TL farkla 89 pil 128gh çift sim 15 pro takasına girmek mantıklı mı? 120hz ve 5x kamera için istiyorum.
  11. RevenKalr

4K bütçe Gimbal önerisi

3-4k bütçem var osmo mobile 7 ve osmo mobile se var bu bütçede ne önerirsiniz?
  12. RevenKalr

2500TL Çadır önerisi

Selam dostlar 2500 TL hütçem var 2 kişilik çadır arıyorum. Sıfır da olur ikinci el de olur. Bü bütçeye ne alabilirim?
  13. RevenKalr

80-90k civarı laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?magaza=Hepsiburada Dostlar bundan alıp iade etmiştim, tekrar bunu almak istemiyorum bi ton sorun çıkmışı ve işlemcisi düşük bence...
  14. RevenKalr

PXN P5 RB tuşu bazen takılıyor ne yapmalıyım?

Dostlar bu ürünü hepsiburadadan almıştım sizin önerileriniz üstüne, RB tuşu bir süredir LB tuşuna göre biraz daha sert ve takılarak basıyor gibi hissettiriyordu, normal bi kullanıcı anlamazdı bleki ama hızlı oyunlarda fark hissediliyordu. Bugün ise RB tuşu fiziksel olarak tamamen takılmıştı ve...
  15. RevenKalr

2000 TL bütçe ile kulaklık önerisi

Laptopta kullanılacak, mikrofonu iş görsün oyunlarda sesi boğul vermesin kâfi. Ne önerirsiniz?
  16. RevenKalr

500-600 Bin bandında araba önerisi

Dostlar acilinden bir araba lazım, yakın arkadaşım alacak. Arabanın görünüşü güzel, biraz aile işi olmalı 4 kişi oturabilmeli, minimum 100 beygir olmalı. Ne önerirsiniz bu bütçeye?
  17. RevenKalr

Macbook air After effectte iş görür mü?

Dostlar Macbook air m4 after effectte iş görür mü? Prolar çok pahalı o kadar para bağlamak istemiyorum
  18. RevenKalr

Pci 3 1tb ssd önerisi

uygun fiyatlı kaliteli pci 3.0 ssd önerisine ihtiyacım var, laptopuma alıcam 4.0 ı desteklemiyor. kc3000 taktığımda hata veriyordu. Önerilerinizş bekliyorum
  19. RevenKalr

Legion 5 Oled windows 10 ekran bozuk

Dostlar şu laptopu aldım Lenovo Legion 5 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.1" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 83LY00CJTR https://app.hb.biz/hcPPPG1jQCNU Önce windows 11 kurdum her şey tamam ama 2k çözünürlükteyken laptopta takılmalar vardı sonra windows 10 a geçeyim 11...
  20. RevenKalr

Legion 5 klavye ışığını nasıl kontrol edebilirim?

Dostlar bu laptopu aldım https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?magaza=Hepsiburada İlk defa win 11 kurdum driverlarını kurdum ve laptop kasıyordu, şimdi win 10 a geri...
Geri