Arama sonuçları: *

• Users: deno10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. deno10

Windows 11 24H2 bu dosyalar nedir?

Merhaba, biraz önce bilgisayarıma Windows 11 24H2 güncellemesinin geldiğini gördüm ve indirdim. İndirdikten sonra windows 11'in bulunduğu diskte yeni dosyalar olduğunu gördüm. Fotoğrafta gördüğüm dosyalar nedir?
  2. deno10

Red Dead Online'da diğer oyuncuların bize saldıramayacağı özellik var mı?

Şu anda Red Dead Online oynuyorum ve açık dünyada gezerken diğer oyuncular bana saldırıyor. Saldıramayacakları bir özellik var mı? Daha önce GTA Online oynadım, onda vardı. Red Dead Online'da da var mı?
  3. deno10

Yardım Laptop şarjdayken monitörün renkleri soluyor.

Acer nitro edo monitör kullanıyorum. Laptopumda acer nitro 5. Laptopu şarja takınca bir anda ekranın rengi soluyor. Bu niye oluyor bilen var mı? Not: Laptopun şarjı takılı, fişi üçlü prize takınca bu oluyor.
  4. deno10

Blue lock manga 2. Sezondan sonraki manga ne?

Blue lock anime 2. Sezon bitirdim mangada devam edeceğim. Kaçıncı manga 2. Sezondan sonrası oluyor?
  5. deno10

Bu dosya virüslü müdür?

Google'dan Undertale yükledim, ve virustotal aracılığıyla tarattım. 62'de 1 var. Kontrol eder misiniz? virustotal
  6. deno10

Thanos dosyası nedir?

Arkadaşımla Aternos üzerinden Minecraft oynuyorduk. Şanslı bir dünya geldi. Bu dünyayı indirdim. İndirince dosyaların arasında hiç görmediğim .thanos adında bir dosya gördüm. Bu nedir?
  7. deno10

Yardım Laptopa bir şey olur mu?

Şu anda acer nitro 5 laptop kullanıyorum. Dün Gta 5'i yükledim, bugün ise Rdr 2'yi yüklüyorum. Dün saatlerce oyunun yüklenmesini bekledim ve bugünde öyle oluyor. Ve bu sebeple laptop uzun süre açık kaldı. Bugünde saatlerce açık kalacak. Bir şey olur mu, sıkıntı çıkar mı?
Geri