Arama sonuçları: *

• Users: kuthael
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

BIOS her açılışta otomatik olarak açılıyor ve EXPO devre dışı kalıyor

Merhaba, Yeni topladığım sistemde BIOS’u Flashback yöntemiyle güncelledim. Güncelleme sorunsuz görünüyor ancak bilgisayarı kapalıyken açtığımda doğrudan BIOS’a yönlendiriyor. Ayrıca, EXPO profili her BIOS’a atışta otomatik olarak devre dışı kalıyor. “Windows Boot Manager” birinci sırada...
  2. K

Oyunda ekran gidiyor

Yeni topladığım PC’de bazı oyunlarda ekran gidiyor: ya siyah oluyor ya da “sinyal yok” hatası alıyorum. AC: Shadows, Warframe ve başka bir oyunda da oldu. Ekran kartını pckolik.com’dan aldım. Sorun ekran kartında olabilir mi? İlk başta ekran kartını taktığımda PC uzun bir süre kartı görmedi ve...
  3. K

OLED monitörümün ekranında izler oluştu

Merhaba, ASUS ROG Swift PG27UCDM monitörümün sağ üst köşesinde silmekle kaybolmayan bir iz fark ettim. İlk başta parmak izi sandım, emin olmak için tekrar dokundum; parmak izim de kaldı ancak o da çıkmıyor. Mikrofiber bez ve alkolsüz, amonyaksız ekran temizleyici spreyle defalarca dikkatlice...
  4. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

Merhaba PNY GeForce RTX 5080 ARGB ekran kartı alınır mı ? Nasıldır?
  5. K

Vitrin sistemi topluyorum. Seçtiğim parçalar nasıl?

Merhaba siyah vitrin sistemi topluyorum. Tasarımı benim için önemli. Parçaları sipariş ettim. Parçalar: ASUS ROG STRIX B850-F anakart. Corsair 850W Gold PSU. Ryzen 7 9700X. NZXT Kraken Elite 360mm. NZXT H9 Flow. Gigabyte RTX 5070 Ti eagle. Samsung 990 EVO Plus 1TB. G.Skill Trident Z Neo RGB 32...
Geri