Arama sonuçları: *

1. P

Telefon konuşmasında 3. Şahsa hakaret

Selamlar bu konuyu daha önce açmıştım ama yanlış bilgi verdigim için kaldırttim. Şimdi x ve y adında iki sade vatandaş telefonda konuşuyor olsun. X üçüncü bir şahsa hakaret etti diyelim. X ve y konuşmayı kayıt altına almadığı halde bu bir şekilde tespit edilir mi?
  2. P

Dosya yaktım

Birkaç ay önce 3 kere sınava girdim ve geçemedim dosyayı yaktım ilk defa sürücü kursunda direksiyona oturdum.ilk başlarda zorlandım ama alıştım sonra.ilk sınavda sarida gectim diye kaldım ikincisinde sinyalde kaldım üçte tam sınavı bitiricem stop ettirdim çünkü ayaklarım inanılmaz titriyordu...
  3. P

Paranoyak oldum

Selamlar. Sürekli kafamda senaryolar kurup kaygılanıyorum. Örnek vereyim bugün sınav vardı iki şey yapıp sırayla masanın üstüne koyacaktik ben de yaptım ve koydum. Bir süre geçtikten sonra acaba doğru şeyimi koydum doğru yere mi koydum koydum mu falan diye düşünüp duruyorum.Koyduğum anı...
  4. P

Okulu bırakıp başka bölüme geçme

Arkadaşlar selamlar. Üniversite 1. Sınıftayım. Ama galiba sınıfta kalacağım pratik dersleri çok beceremiyorum.Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum artık. Başka bölümleri araştırmaya başladım. Sizce dişi bırakıp mühendisliğe geçmek mantıklı mı? Bir hedefim olmadan sıralamam yettiği için yazmıştım...
  5. P

Sürekli kötü düşünme

Arkadaşlar selam. Beynim her boş kaldığımda beni yiyip bitiriyor.Hep kötü düşünüyorum.OKB deniyor galiba. En basitinden iki gündür beni uyutmayan saçmalıktan bahsedeyim.Üniversiteye gidiyorum ve lab derslerimiz var belirli bir hafta gelmeyen kalıyor.Benim de sadece 1 hafta devamsizligim var ama...
Geri