Arama sonuçları: *

• Users: guarda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. guarda

M.2 veya SATA SSD önerisi

merhaba arkadaşlar, Prime B650M-R anakartım için uyumlu, uzun ömürlü ve mümkün olduğunca ısınma sorunu yaşatmayan, sorunsuz çalışacak bir depolama çözümü arıyorum. Sizce SATA SSD mi tercih etmeliyim yoksa M.2 NVMe SSD mi? İstediğim depolama: 2TB. Performans/fiyat dengesini gözeterek, günlük...
  2. guarda

Yardım G.Skill RAM orijinal mi?

Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden 2 TANE G.skill marka RAM satın aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. Bu konuda en güvenilir yöntem nedir? G.Skill RAM'in sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Elimde ürünün kutusu, seri numarası ve faturası var. Yardımcı...
  3. guarda

Yardım 3500 TL'ye genel kullanım için kulaklık üstü kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Günlük kullanım için kablosuz ve kulak üstü bir kulaklık arıyorum. Genellikle iş amaçlı kullanacağım ama arada sırada PC de oyun oynarken de kullanacağım. Ayrıca telefonda da kullanılabilir olması önemli. Uzun süreli kullanımlarda rahatsız etmeyen, konforlu, dayanıklı ve...
  4. guarda

9000 TL Bütçeyle Redmi Pad Pro Alınır mı

merhaba arkadaşlar, 9000 TL bütçem var. Bu bütçeyle Redmi Pad Pro 8GB/256GB versiyonunu almak mantıklı mı? Eğer alınmaz diyorsanız, Huawei dışında bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tablet hangisidir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
  5. guarda

Yardım Kingston RAM orijinal mi?

Merhaba arkadaşlar, N11 üzerinden bir Kingston marka RAM satın aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. Bu konuda en güvenilir yöntem nedir? Kingston RAM'in sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Elimde ürünün kutusu, seri numarası ve faturası var. Yardımcı...
  6. guarda

Yardım Uydu internet tercih edilir mi?

Türk Telekom altyapısıyla 24 Mbps / 5 Mbps hızında internet kullanıyorum ama işlerim internet üzerinden olduğu için bu hız yetersiz kalıyor. Martelkom adlı bir firma, uydu internet üzerinden 100 Mbps / 17 Mbps hız sunduklarını söyledi. Aylık bazı dönemlerde sorun yaşanabileceğini ama genel...
  7. guarda

Yardım İncehesap'tan aldığım monitörde vida sorunu

Merhaba arkadaşlar, İncehesap üzerinden bir monitör satın aldım. Monitörde herhangi bir teknik sorun yok, görüntü ve performans açısından memnunum. Ancak, monitörü kendi ayağına (standına) monte etmek için gereken vidalar kutudan çıkmadı. Bu yüzden şu anda standı takamıyorum. Benim gibi böyle...
  8. guarda

Yardım 15 Bin TL’ye En İyi Telefon Hangisi?

Merhaba arkadaşlar, 15.000 TL ile 20.000 TL arasında alınabilecek,günlük kullanım için fiyat/performans açısından en iyi telefonlar hangileridir? Samsung Galaxy A36 bu fiyat aralığında gerçekten “kral” bir telefon sayılır mı? Fiyat/performans olarak nasıl, bu telefonlar arasında kaçıncı sırada...
  9. guarda

19.000 TL'ye minimal tasarımlı telefon önerileri

Merhaba, Büyük ekranlı telefonlar artık bana fazla geliyor; hem ağır hem kullanımı zor. Kompakt, hafif ve taşınabilir bir cihaz arıyorum. Eğer o boyutlarda iyi bir model yoksa, maksimum 6.7 inç ekranlı bir telefon da olabilir. Günlük kullanım için: Stabil ve uzun ömürlü yazılım. Güçlü pil...
  10. guarda

Yardım Keenetic Extra Pro vs Tenda Modem

Şu an 35 Mbps internet kullanıyorum, ileride altyapım 100 Mbps destekleyecek. Yeni bir modem alacağım. Tenda ve Keenetic Extra Pro arasında kaldım. İnternet hızı ve stabilite benim için çok önemli. Keenetic Extra Pro bu anlamda fark yaratır mı? Fiyat farkına değer mi? Hangisini almak daha...
  11. guarda

Yardım 35 Mbps internet için kaliteli modem önerisi

Yaklaşık 35 Mbps internet hızım var. Bu hıza uygun, uzun ömürlü, kaliteli ve stabil çalışan bir modem arıyorum. Hem performansı yüksek hem de dayanıklı bir model tavsiye edebilir misiniz? Marka ve model önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  12. guarda

Yardım Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Samsung Odyssey G65B model monitörü almayı düşünüyorum. Genel olarak video düzenleme, yapay zeka tabanlı işler ve zaman zaman oyun için kullanacağım. Bu bütçede alınabilecek mantıklı bir tercih mi sizce? Dezavantajları, uzun vadede yaşanabilecek sorunlar var mı? Kullananlar...
  13. guarda

Yardım 2K 27 inç monitör tavsiyesi

Merhaba, Genellikle video düzenleme (Premiere Pro, After Effects vs.) ve yapay zekâ ile görsel işlerde kullanacağım, zaman zaman da oyun oynayacağım 27 inç 2K çözünürlüklü bir monitör arıyorum. Bütçem 10.000 TL, ancak fark yaratacaksa 15.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Uzun ömürlü, kaliteli ve...
  14. guarda

Yardım GTX 1660 Super ile 2K monitör kullanılır mı?

Elimde i5-9400F işlemci ve GTX 1660 Super ekran kartına sahip bir sistem var. 2K (1440p) monitör almayı düşünüyorum ama şu anki ekran kartım yeterli olur mu diye kararsızım. Amacım şu: İleride sistem yükseltmeyi planlıyorum ama şimdiden 2K monitör almak istiyorum. Günlük kullanım (film, YouTube...
  15. guarda

Yardım Wi-Fi adaptör önerisi

Arkadaşlar selam, Bilgisayarım için güçlü, bana sorun yaşatmayacak, kesintisiz uzun ömürlü ve kaliteli bir Wi-Fi adaptörü arıyorum. Hem sinyal gücü yüksek olsun hem de yıllarca sorunsuz kullanabileceğim bir model olsun istiyorum. Bu konuda deneyimi olanların önerilerini bekliyorum. En iyi ve...
  16. guarda

Yardım Age of Empires II Definitive Edition Çok Oyuncu Bağlantı Sorununu nasıl çözerim?

Merhaba, Age of Empires II: Definitive Edition'da çok oyunculu oyun açmaya çalışırken şu hatayı alıyorum: "could not create game. Connection failed. Source: Advertisementjoinevent. Error code: 0x00000004" Farklı internet bağlantıları denedim, Windows ve oyun güncel, güvenlik duvarı ayarlarını...
  17. guarda

Aynı Microsoft hesabıyla iki bilgisayarda aynı anda oyun oynanabilir mi?

Aynı Microsoft hesabını kullanarak iki farklı bilgisayarda aynı anda Age of Empires 2 Online oynamak mümkün mü? Yani bir kişi bir bilgisayarda, diğeri başka bir bilgisayarda aynı hesapla oyuna girip aynı anda oynayabilir mi? Teşekkürler.
  18. guarda

Üniversite Kaydı Ne Zaman Silinir?

merhaba arkadaşlar, 2 yıllık bir bölümde okuyorum. Güz dönemine tam olarak katıldım, bahar döneminde ise sadece birkaç hafta derse gittim, sonra devam etmedim. Bu durumda kaydım silinir mi? Ne zaman silinebilir, bilgisi olan var mı?
  19. guarda

İngilizce mekanik klavye Türkçe kullanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Kullandığım cihazda İngilizce (Q) klavye mevcut ancak bazı tuşların yeri beni biraz rahatsız ediyor. Özellikle Türkçe karakterlerin olmaması yazarken zorluk yaşatıyor. Bu nedenle klavyedeki tuşları, Türkçe (Q) klavyeye uygun şekilde değiştirmek istiyorum. Bu konuda daha önce...
  20. guarda

Yardım 2 TB M.2 SSD önerisi

Merhaba arkadaşlar, Prime B650M-R" anakartım için uyumlu, uzun ömürlü ve mümkün olduğunca ısınma sorunu olmayan, sorunsuz çalışan bir M.2 SSD arıyorum. Performans/fiyat dengesini gözeterek, günlük kullanımda ve uzun vadede beni yarı yolda bırakmayacak bir model arayışındayım. Sizden tecrübenize...
Geri