Arama sonuçları: *

1. T

Makrolu Klavye Tavsiyesi

Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim gibi makrolu bir klavye arıyorum. Önceliğim yazı yazmak ve klavyeyi alma amacım sık tekrarlanan kelimeleri ya da kesme işareti, şapka gibi birden fazla tuş kullanımı gerektiren şeyleri tek tuşa atayarak hızlanmak. Bütçem kısıtlı maalesef 100 maksimum 150...
  2. T

İşlemci Pini Yamuldu

Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim gibi işlemci pinleri yamuldu Youtube'de birkaç video izledim yapılabilir gibi duruyor ancak yine de işinin ehli bir bilgisayarcıya yaptırmak daha mantıklı bir tercih gibi duruyor. Ankara'da özellikle bu iş için önerebileceğiniz bir tamirci önerebilir...
  3. T

Ryzen 5 2600-S2H Çalışmıyor

Herkese selamlar, kendi sistemimde kullandığım R5 2600'ü 3500x ile değiştirdim ve eski işlemcimi kardeşime aldığım bilgisayarda kullanmaya karar verdim. Kardeşime aldığım bilgisayarda işlemci hariç tüm parçalar sıfır ve parçalar şu şekilde. Anakart: Gigabyte B450M S2H 3200 mhz. Ekran Kartı...
  4. T

Gigabyte B450M S2H-Ryzen 5 2600

Herkese selamlar, başlıkta belirtilen anakart ve işlemcinin beraber çalışması için BİOS güncellemesi gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa hangi işlemciyle güncelleme yapmalıyım, teşekkürler.
  5. T

Disk Klonlama Sorunu

Herkese selamlar, Toshiba SSD'den M.2 SSD'ye diski Lazesoft programı ile klonladım ve BİOS'dan açılış diski olarak M.2'yi seçtim. Şuan Toshiba SSD'yi D sürücüsü olarak kullanmak istiyorum ancak bu SSD'yi BİOS'dan da Disk Yönetimi'nden de göremiyorum. SSD'yi biçimlendirip D sürücüsü olarak...
  6. T

Fan Çoklayıcı Kablo

Herkese selamlar, yaklaşık bir ay önce 40 liraya bu ürünü almıştım ama şuan bir yanlışlık var herhalde saçma bir fiyat yazıyor ürün için...
  7. T

RX5600 XT MHz Hızını Düşürme

Herkese selamlar, MSİ RX 5600XT ekran kartına sahibim ve ara ara WattMan hatası alıyorum. Çözüm için çekirdek hızını 100MHz düşürmek gerekiyormuş ancak nereden ve nasıl yapılacağını bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  8. T

İşlemci Değişikliği Sonrası Klavye Mouse Çalışmıyor

Herkese selamlar, bugün bilgisayarın işlemcisini değiştirdim ve ilave olarak M.2 taktım, power tuşuna basınca MSi debug lambası sabit olarak beyaz yanıyor, ram ve ekran kartı rgb ışıkları ile fanlar çalışıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Sorun BİOS'tan diye düşündüm ancak güncellemek istediğim...
  9. T

İlave M.2 Takmak

Herkese selamlar, hayırlı bayramlar. Sistemimde şuan Toshiba OCZ SSD var, ilave olarak XPG'nin M.2'sini takmak istiyorum. SSD'de şuan Windows ve Steam oyunları mevcut, sistemin hızlı açılması için Windows'u M.2'ye yüklemek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor, M.2'ye format attıktan sonra...
  10. T

600 Liralık Anakart Tavsiyesi

Herkese selamlar bütçem belirttiğim şekilde işlemci r5 2600 ekran kartı 1660 super. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. T

Egzoz Fanı Tavsiyesi

Herkese selamlar, kasam için bir tane arkaya ve bir tanede üste egzoz fan almak istiyorum. Önceliğim kaliteli olması öneride bulunursanız sevinirim.
  12. T

200 Liralık Kulaklık Tavsiyesi

Herkese selamlar bütçem belirttiğim gibi, günlük kullanım için bir kulaklık arıyorum. 4-5 saatlik kullanımlarla yormayan, Discord'da başarılı bir mikrofon performansına sahip olması yeterli benim için. Bulduklarım bunlar hangisini tercih etmeyelim yada max 200-225 liralık başka bir kulaklık...
  13. T

CPU Kullanılabilir Değil

Herkese selamlar Radeon Software'de böyle bir sorunla karşılaştım ama sorun çıkarır mı bilmiyorum, konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  14. T

XPM Ram Hızı ve İşlemci Fanı Dervi

Herkese selamlar. XPM'den Ramlerin hızını yükseltince işlemci fanı devir hızı ayarları da değişiyor otomatik olarak. Manuel olarak ayarlamak istiyorum ancak ideal değerler nedir bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şuan default ayarları şu şekilde: 0 Derece %20 20 Derece %20 65...
  15. T

MSI 100R Fan Bağlantıları

Arkadaşlar selamlar, montaj yaparken fan bağlantılarını nasıl yapacağımı anlayamadım maalesef yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Anakartım MSI B450 PRO- M.2 Max ve şu şekilde tek fan çıkışı var. Şu şekilde: Kasada toplam üç fan var ön iki tanesi ARGB arka fan normal ve bunların üç tane...
  16. T

Sistem Montajı Konusunda Yarım

Herkese selamlar. Evde ilk kez bir sistem montajı yapacağım ve takıldığım yerlerde yardımınızı istiyorum. İlk olarak İşlemcinin yönü konusunda emin olamadım, Anakart MSİ B450 PRO-M2 MAX https://hizliresim.com/HaVKHw
  17. T

Hangi Monitörü Tavsiye Edersiniz

Herkese selamlar. Bütçemi ayarladım ve yarın sipariş vermeyi düşünüyorum aşağıdaki üç ürün arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz sebepleriyle beraber belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler. https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-236-vg24vq-144hz-1ms-2xhdmi-dp-freesync-gaming-monitor-9/...
  18. T

VP249QGR 23.8 vs ASUS 24'' VG248QZ

Herkese selamlar. Trendyoldaki ürünü almayı düşünüyordum ancak taksit seçeneğinden dolayı Media Market'e bir bakıyım dedim ve linkteki monitörü gördüm. İkisi arasında bir fark var mı acaba ...
  19. T

1500 Tl Monitör Tavsiyesi

Herkese selamlar bütçem belirttiğim gibi,şuan almayı düşündüğüm monitör bu...
  20. T

Wireless Adaptör Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, masaüstü bilgisayar için, 100 liraya kadar wireless adaptörü önerirseniz çok sevinirim. Bütçem max 150'ye çıkabilir.
Geri