Arama sonuçları: *

• Users: Enes6934
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

24 inç 1080 p den 27 inç 2 kya devasa fark

Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamla bu konuşmam tüm 24 den 27 inç 2 k geçmeyi düşünenlere gelsin anlık olarak 24 inç 1080 p 144hz asus tuf monitörümü bıraktım ve yerina aoc 27 inç 2 k 27 inç bir monitör aldım ve şu nu söyliyeyim ben daha önce oyun oynamamışım aradaki fark devasa kesinlikle geçin...
  2. E

İki monitör arasında hangisi?

Hangisi? Hikeye ağırlıklı oynuyorum
  3. E

Gta 5 grafikler hep minumum yükselmiyo

Arkadaşlar gta 5 de ayarlarım maks ama aslında minumum hiç yükselmiyo yüksekityom çık gir yapıyom yine aynı fpsim falan hiç değişmiyor
  4. E

GTA 5 Grafikler Çok Kötü

Arkadşlar videodaki gibi harita tırtıklı etraf bulanık kenar yumuşutma çok kötü niye böyle
  5. E

Kaliteli asker telefonu öneris

Arkadaşlar abim askerde bi tuşlu telefonu vardı ama şarjı çok hızlı bitiyomuş bana şöyle kaliteli bi telefon önerebilir misiniz? (3000) lira maks
  6. E

Çözüldü✓ %70 hikaye%30 fps için 27 inç mi24 mü

Arkdaşalar soru şu ağırlıklı hikaye oynuyorum god of war rdr2 vb. Ama arada cs falan da giriyorum biraz da hard oynarım fps oyunlarını iyi de oynarım Şu anda 24 inç 144 hz monitör kulanıyorum 2k 27 inç 240 hz mi geçmeliyim yoksa 24 inç 300 hz mi
  7. E

Aoc 2 k 260 hz monitör alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687?utm_campaign=akakce&v=1.18.2 Arkadaşlar alınır mı?
  8. E

God of war fsr açıkmış gibi gözüküyor

Arkadaşlar videoda gözüktüğü gibi krotosun sakalları aynı fsr açmış gibi gözüküyor Görüntü 1080 p native ultra
  9. E

Kingston kc 3000 alınır mı?

https://www.tebilon.com/kingston-2tb-kc3000-nvme-m2-okuma-hizi-7000mb-yazma-hizi-7000mb-ssd/?ref=akakce&v=1.2.4 ALINIR MI?
  10. E

Asus tuf 310 hz monitör alınır mı

ASUS TUF GAMING VG259QMRL5A 24.5″ 310Hz 0.3ms Gaming AI ELMB Sync Full HD Fast IPS Gaming (Oyuncu) Monitör...
  11. E

144 hz 240 hz geçilir mi

Arkadaşlar hali hazırda yine asus tuf 144 hz monitörüm var artık fps im 300 leri görüyor ve değiştirmek istiyorum...
  12. E

60k sistem+monitör önerisi beyaz taksitli

Arkadşalar soru başlıktaki gibi monitör 2 k olsun bide taksitli ve beyaz kuzen bakıyorum
  13. E

Uncahted 4 oyundan atıyor

Hata bu oyunda 15 saatim var ve hiçbir sıkıntı yoktu
  14. E

Uncarhted 4 oyundan atıyor bakarmısınız

Arkadaşalar unarted 4 de 15 saatim var ve oyunu sorunusuz bir şekilde oynuyodum bügün böyle bir hata veriyor ayarlarım ultra olmasına rağmen ayarları düşüğe çekiyor ve fsr ultra perfomansa alıyor
  15. E

The last of us part 1 indirime girer mi?

Arkaşlar the last of us part 1 alıcam steamda 30 dolar indirimde alınır mı? yakında indirime girer mi?
  16. E

Atk f1 peo mu f1 extrem mi

Arkadaşlar şu anda bu iki mouse arasında kaldım indirimle birlikte f1 extrem 3800 düşmüş alınır mı yoksa 800 tl ucuza f1 peo mu?
  17. E

God of war fps düşüşü normalmi

Hekze hayırlı akiamşar god of war da kafamı çevirince inanılmaz dercede fps düşüyor normal mi?
  18. E

2000 tl bilgisayar için oyun konsolu önerisi

https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu bu konsoldan başka bu fiyatlara konsol varmı 🙂
  19. E

Rx 9060 xt nitro + furmark iyi mi?

Arkadaşlar iyi mi? bana biraz yüksek geldi
  20. E

Yurdışı 16 pro mu 15 pro mu?

Yurdışı 16 pro 256 almayı düşünüyorum piyasası kaçtan gidiyo 15 pro ile arasında ne kadar fark var yurdışı
Geri