Arama sonuçları: *

• Users: damper112
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

9070xt 750w 80+bronz psu yeter mi?

9070xt ekran kartı için 750w psu yeter mi işlemci r7 7700 65w Psu da 4 tane 6+2 pin var Karta da 3x8 gerekiyomuş zaten Ekran kartı dışı parçaları aldım.
  2. D

Valorant gpu yüzdesi neden bu kadar fazla?

Arkadaşlar dün merakımdan test etmek için valorant indirdim bi sıkıntı yoktu ekran kartı serin çalısıyodu. Sonra dün bi furmark testi falan yaptım. Bugün oyuna girdiğimde ekran kartını yüzde 98 99 kullanmaya başladı sizce neden böyle olmuş olabilir? Ekran kartı 5070 İşlemci r7 7700
  3. D

Kasamın sıcaklıklar ınasıl?

Arkadaşlar 4 saat aralıksız forza 5+ Expedition 33 oynadım tüm ayarlar en üstte Gpu Max 69 derece fanlar Max 2200 rpm Cpu Max 75 derece Sıcaklıklar iyi mi? Ekran kartı: colorful igame 5070 İşlemci:r7 7700
  4. D

Bitfenix Ceto premium

Arkadaşlar bitfenix çeto premium 750 watt 5070 ile kullanılır mı. Kasan nasıl sizce? Soğutma psu kalitesi olarak üzer mi?
  5. D

Asrock 9070 vs phoenix 5070

Arkadaşlar ikisinide aynı fiyat düşünün oyun için hangisi daha iyi olur sizce? Nvidia elimde amd istersem iade edeceğim.
  6. D

Lenovo legion r27qe nasıldır?

Arkadaşlar 5070 lı bir sistem kurdum. 2 k da hikayeli oyunlar oynamak için bu monitör nasıldır? Renk kalitesi vb. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi. Ya da bu fiyat bandında en iyisi nedir?
  7. D

Palit İnfinity 3 5070 ekran kartı nasıldır?

Arkadaşlar bugün palit İnfinity3 5070 sipariş ettim. Ancak aklımda bazı sorular var. Sizce fiyatına değer mi? Ve bu modelin hiç incelemesini falan bulamadım zaten giriş seviye bir model. Diğer modellerle ne gibi farkları vardır acaba. Sizce iptal etmeli miyim? Bu kartın herhangi bir incelemesini...
Geri