Arama sonuçları: *

• Users: bathuwan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

5080'li sistem tavsiye

110-120K bütçem var 5080'li sistem toplamak istiyorum. Genellikle Bilgisayarı yazılım ve oyun oynama üzerinde kullanıyorum (yazılım olarak 3d işlemlerde dahil, Oynamış olduğum oyunlarda FPS Ağırlıklı R6, FiveM, CS2 gibi arada hikayeli oyunlarda oynamaktayım). 5080'li hazır sistemlere baktığımda...
  2. B

Öneri Yeni Klavye Önerisi Bütçe 5K

FPS oyunları oynuyorum genellikle R6S, CS gibi arada Fortnite. Uzun zamandır GamePower Overlord Black Switch kullanıyorum (2022'den beri) artık ömrünü tamamladı ve piyasayıda incelemediğim için fazla fikir sahibi değilim kimisi Manyetik Switch daha iyi kimisi Mekanik hala daha iyi gibi...
  3. B

Öneri Asrock B550m-hdv için işlemci soğutucu

Yeni anakart aldım ve eski fan soğutucum büyük geldiği için bu anakarta uygun kaliteli soğutucu arıyorum işlemci AMD Ryzen 7 5700x
  4. B

Sistemime yeni işlemci almayı düşünüyorum

Forum üyeleri herkese selamlar, https://donanimarsivi.com/hp-pavilion-gaming-desktop-tg01-2032nt-incelemesi/ şu sistemi kullanıyorum 3 yıldır ve artık işlemcinin yeterli geldiğini düşünmüyorum Ryzen 7 5700x almayı düşünüyorum tek bir sorum olacaktı. AM4 çipli olduğu için sistemime olur diye...
Geri