Arama sonuçları: *

• Users: Mriguana
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mriguana

Güncel fiyatlar ve souls oyunları

İlk iki souls oyununu oynamak istiyorum fakat malum fiyatlar ve steamin dolar kuruna geçmesinden dolayı oyunlara ulaşım çok zorlandı bu sebepten dolayı bu oyunları bilgisayar üzerinden oynamak için korsan harici farklı bir alternatif arıyorum bilen birisi bilgilendirirse çok memnun olurum
  2. Mriguana

Asus Laptop fn tuşuna basmadan düzgün yazmıyor

Asus laptopım bazı tuşları düzgün yazarken bazı tuşları fn tuşuna basmadığım sürece farklı karakterleri yazıyor (J K L tuşlarının 1,2,3 yazması gibi). Çözümü nedir?
  3. Mriguana

bütçe 150 uçlu kalem bakıyorum

beyler 150 lira para ayırdım bu işe aşağı yukarı oynarım ama abartmadan, hayvan gibi yazdığım için 0.5 bana çok dayanmaz gibi varsa öneri alırım
  4. Mriguana

Epic games olması gerekenden daha yavaş indiriyor

70 mbps internetim var epic saniyede 2,5 mb indiriyor
  5. Mriguana

Type C to type-c hızlı şarj aleti önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09BK9VS6X/ref=cm_sw_r_apan_i_1FVH03MVYXGAQ0W4FKHE?_encoding=UTF8&psc=1 boyle bir sey buldum en uygun sizce nasil ve bu fiyat araliginda daha iyisini biliyor musunuz
  6. Mriguana

Tosla kart kart numarasi ve guvenlik kodu nerede yaziyor

karti aldim ama arkasinda sadece adim var 2 tane de gri serit var kart numarasi ve cvv icin alttakini kazimam falan mi gerekiyor?
  7. Mriguana

Kırıkların orada oluşan leke

Telefonumun ekranının camı yeni kırıldı kırıkların oldugu yerde küçük daireler halinde sarı lekeler oluştu sebebi nedir ve degistirene kadar kullanırsam sakıncası olur mu?
  8. Mriguana

Powerpoint içe yazı fontu aktarma

Powerpointe (ofice online kullanıyorum) kendi istediğim bir fontu eklemek istiyorum.
  9. Mriguana

r5 3600 soğutmak için öneri

CPU1 bf1 oynarken 1080p'de high ayarlarda 90 derece gördü (GPU 1660S) soğutmak için ne yapılabilir? bilgisayar 1 yıllık
  10. Mriguana

laptop ssd'yi tanımıyor

Format atarken sıfırladıktan sonra laptop ssd'yi tanımıyor
  11. Mriguana

Bugün toplumsal bir olay mı oldu?

Aras kargo bugün toplumsal olaylar yüzünden kargomu teslim edemedi acaba haberim yokken ihtilal falan mı çıktı bilen var mı?
  12. Mriguana

Gamebooster GB-L06B yedek parça

GPU'yu kasaya sabitlemeye yarayan demir parçasını bulamıyorum. yedek parça olarak nereden alabilirim?
  13. Mriguana

Format atarken hata veriyor

Windows kurarken hata veriyor, 0x8007025D hata kodu bu uyarı ise Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın ne yapmam gerekiyor
  14. Mriguana

sistemim kaynaklı bir saldırı olduğu yazıyor??

kaspersky parola sıfırlamak için bağlantıya girdiğim an An attack was detected, originating from your system. Please contact the system administrator.(şeklinde benden kaynaklı olduğu söylenen bir saldırı olduğu yazısı çıktı) şu an malwarebytes free ile tarama custom scan yapıyorum ne...
  15. Mriguana

sanırım bilgisayarıma virüs girdi

mp3 dönüştürücüden bi şey indirmeye çalışınca kaspersky not-a-virus(adından belli ne halt olduğu) diye bi dosyayı indirmeyi engelledi ve üst üste bunu 4 kez aralıksız 4 kere yaptı(yani dosya 4 kez inmeye çalıştı). kaspersky gerçekten tam engellemiş midir yoksa bi formatımız var mı? ( analiz...
  16. Mriguana

cs sunucuları mı bozuldu?

Şu an cs sunucuları mı bozuk yoksa sorun bende mi siz de bi bakabilir misiniz?
  17. Mriguana

durup dururken internet gidiyor

bazen internet durup duruken gidiyor açıp baktığım zaman bağlantı var ama internet yok olarak gözüküyor .bilgisayarı kapatıp açınca geliyor.
  18. Mriguana

YouTube hesabımı nasıl geri alabilirim?

e-posta ve şifresini unuttuğum küçüklük hatası olarak yaptığım kara lekem youtube hesabını nasıl ulaşıp kapatabilirim?
  19. Mriguana

discordda sunucumda herhangi bir odaya bağlanınca otamatik discord kapanıyor

discordda kendi sunucumdan bir odaya bağlandığımda discord otomatik kapanım tekrar açılıyor ama bu özel odalarda olmuyor ve bu sorunu benim sunucuma özel olarak başka arkadaşlarım da yaşıyor
  20. Mriguana

50 tl mousepad önerisi

50 lira mousepad önerisi lazım 40x30 olsa yetiyo rgb falan da istemiyom adam akıllı kaysın yeter
Geri