İlk iki souls oyununu oynamak istiyorum fakat malum fiyatlar ve steamin dolar kuruna geçmesinden dolayı oyunlara ulaşım çok zorlandı bu sebepten dolayı bu oyunları bilgisayar üzerinden oynamak için korsan harici farklı bir alternatif arıyorum bilen birisi bilgilendirirse çok memnun olurum
Asus laptopım bazı tuşları düzgün yazarken bazı tuşları fn tuşuna basmadığım sürece farklı karakterleri yazıyor (J K L tuşlarının 1,2,3 yazması gibi). Çözümü nedir?
https://www.amazon.com.tr/dp/B09BK9VS6X/ref=cm_sw_r_apan_i_1FVH03MVYXGAQ0W4FKHE?_encoding=UTF8&psc=1 boyle bir sey buldum en uygun sizce nasil ve bu fiyat araliginda daha iyisini biliyor musunuz
Telefonumun ekranının camı yeni kırıldı kırıkların oldugu yerde küçük daireler halinde sarı lekeler oluştu sebebi nedir ve degistirene kadar kullanırsam sakıncası olur mu?
Windows kurarken hata veriyor, 0x8007025D hata kodu bu uyarı ise Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın ne yapmam gerekiyor
kaspersky parola sıfırlamak için bağlantıya girdiğim an An attack was detected, originating from your system. Please contact the system administrator.(şeklinde benden kaynaklı olduğu söylenen bir saldırı olduğu yazısı çıktı) şu an malwarebytes free ile tarama custom scan yapıyorum ne...
mp3 dönüştürücüden bi şey indirmeye çalışınca kaspersky not-a-virus(adından belli ne halt olduğu) diye bi dosyayı indirmeyi engelledi ve üst üste bunu 4 kez aralıksız 4 kere yaptı(yani dosya 4 kez inmeye çalıştı). kaspersky gerçekten tam engellemiş midir yoksa bi formatımız var mı? ( analiz...
discordda kendi sunucumdan bir odaya bağlandığımda discord otomatik kapanım tekrar açılıyor ama bu özel odalarda olmuyor ve bu sorunu benim sunucuma özel olarak başka arkadaşlarım da yaşıyor