Arama sonuçları: *

• Users: efe9326ed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

YD İphone 14 alınır mı?

Yaklaşık ilk çıktığından beri iPhone 11 kullanıyorum ve artık değişme vakti geldi ama telefon fiyatları fazla tabii. Sahibinden'de 21.500 TL'ye iPhone 14 buldum. İki telefon kullanacağım. Bu 11 TR cihazı olarak olsa 14'ü de kullansam olur mu alınır mı sizce? Bu arada 14 toplama cihaz değil...
  2. E

2025 te note 20 ultra alınır mı?

Alacagim telefon note 20 ultra 12gbram 128gb depolama yd versiyonu tertemiz en son 11k dedi ici acilmamis sıkıntısı yok sizce Alınır mı? suanki telefonum a25 5g cunku ust seviye telefon istiyorum
  3. E

Samsung mu yoksa Apple mi

Arkadaslar daha once telefon onerisi istemistim fakat almak nasip olmadi suanda uygun zaman geldi cok sukur yd telefon alcam size iphonemi alayim samsungmu alayim suan a25 5g var bugun oneui7 guncellemesi geldi cok begendim ama hala kararsizim sizce hangisi
  4. E

Acil cevap iphone 11 mi 11pm mi

bende a25 5g var samsung 10000 tl ye sattim alacagim iphone yd olacak sifir iphone 11 mi kapali kutu yoksa ikinci el 11 pro max mi pili yuzde 79
  5. E

Ipad mi samsung tab mi

Ipad 11 mi s10fe mi kararsız kaldım suanki telefonumda samsung oyuzden kararsızım Sizce hangisi
Geri